GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Ε. Βενιζέλος επανιδρύει το ΠΑΣΟΚ! –Τα πρώτα σχόλια πολιτών και κομμάτων

Ρεπορτάζ:  Κ. Φ. Αλιφέρης Εν μέσω της εκτενέστατης κάλυψης απο τα ΜΜΕ της ανταλλαγής κοσμίων και δημιουργικών απόψεων μεταξύ το...

Ρεπορτάζ:  Κ. Φ. Αλιφέρης
Εν μέσω της εκτενέστατης κάλυψης απο τα ΜΜΕ της ανταλλαγής κοσμίων και δημιουργικών απόψεων μεταξύ του σεμνού και συγκρατημένου εκπροσώπου τύπου του κόμματος της Χρυσής Αυγής, κ. Η. Κατσιδιάρη με τις ήπιες και συγκαταβατικές υποψήφιες Βουλευτές του ΚΚΕ και ΣΥΡΙΖΑ αντίστοιχα, κες Λ. Κανέλλη και Ρ. Δούρου, η οποία συζήτηση έχει πλέον αναδειχθεί απο τα διεθνή ειδησιογραφικά πρακτορεία σε πρότυπο πολιτισμένης επίλυσης προβλημάτων και εμπνευσμένης………..
γεφύρωσης διαφορών, λίγη έμφαση δόθηκε στο πλέον σημαντικό πολιτικό γεγονός των ημερών, την επανίδρυση του κόμματος του ΠΑΣΟΚ.
Το ιστορικό πολιτικό γεγονός  πραγματοποιήθηκε εχθές σε μυστική τοποθεσία ενώπιων 250 ατομων, ήτοι όλων των μελών, φίλων και ψηφοφόρων του κινήματος που έχουν απομείνει, σύμφωνα πάντα με τους υπολογισμούς του κινήματος.
Ο Πρόεδρος του επανιδρυμένου πλέον κινήματος, κ. Ε. Βενιζέλος, παρεχώρησε, αμέσως μετά, συνέντευξη τύπου όπου πραγματοποίησε βαρυσήμαντες δηλώσεις
«Είχα δεσμευτεί ότι καταθέτω για τη σωτηρία της χώρας, την ασυναγώνιστη νοημοσύνη μου, την ρητορική δεινότητα, τις βαθιές οικονομικές γνώσεις και διαπραγματευτικές ικανότητές μου, όπως και τη προσήλωση στη μεταμοντερνα και «τζαζ» ερμηνεία του συντάγματος που εχω επιδείξει στη πολιτική πορεία μου. Σήμερα είμαι ευτυχής που υλοποιώ τις δεσμεύσεις μου παρουσιάζοντας στον ελληνικό λαό το επανιδρυμμένο κινημά μας, το ΠΑΤΟΚ.
Είναι σαφές οτι η χώρα χρειάζεται νέες κατευθύνσεις, και νέες προοπτικές που να εκφράζουν τις αναδυόμενες νικηφόρες δυνάμεις, και τα παγκοσμίως επικρατούντα ρεύματα ιδεολογίας και πολιτικής διαχείρησης. Το ΠΑΤΟΚ, Πανελλήνιο ΤραπεζοκρατικΟ Κίνημα, συναρμονίζεται πλήρως με τη διαμορφούμενη επικράτηση των δυνάμεων της νίκης, δηλαδή των ιδιωτικών τραπεζικών συμφερόντων, σε ελληνικό αλλά και παγκόσμιο επίπεδο.
Το ΠΑΤΟΚ θα φέρει το λαό σε απευθείας επαφή με τις δυναμικές και τα κέντρα εξουσίας που διαμορφώνουν ήδη και θα διαμορφώνουν για αναρίθμητα χρόνια τη ζωη όλων μας. Συμμετέχοντας στο ΠΑΤΟΚ, και πρωτίστως ψηφίζοντας ΠΑΤΟΚ, ο πολίτης θα έχει άμμεση και ανεμπόδιστη διάδραση με τις δυνάμεις του μελλοντος, το διεθνές τραπεζικό σύστημα, αφήνοντας στη λήθη της ιστορίας «ισμούς» και αγκυλώσεις ξεπερασμένες, όπως ο παρωχημένος πλέον «σοσιαλισμός», η αισχρά λαϊκίζουσα «λαϊκή κυριαρχία», και η ουτοπική «εθνική ανεξαρτησία».
Σε ένδειξη της προσήλωσής μας στις νέες νικηφόρες κατευθύνσεις του κινήματος, το καταστατικό μας αντικαθίσταται απο το «Μανιφέστο των Τραπεζιτων του 1892» το οποίο εφεξής θα αποτελεί τον κύριο ιδεολογικό χάρτη του επανιδρυμένου κινήματος. Τα δε έργα του Α. Γ. Παπανδρέου θεωρούνται πλέον αποκυρηγμέννα και η δημοσίευση και μελέτη τους  απαγορεύονται ρητά σε όλα τα μέλη του κινήματος, πλην των μελών της Επιτροπής Προπαγάνδας και Ρεβιζιονισμού η οποία θα αναλάβει να τα ξαναγράψει εναρμονίζοντάς τα με την νέα κομματική γραμμή και επανεκδώσει εν ευθέτω χρόνω.
Καλώ λοιπόν με άισθημα συγκίνησης και ενθουσιασμού ολους του έλληνες πολίτες να αγκαλιάσουν το ΠΑΤΟΚ,…. για το καλό τους!»
Μικτές οι πρώτες αντιδράσεις των μελών και ψηφοφόρων του κινήματος
Ένας ενθουσιασμένος παρευρισκόμενος πολίτης, μας είπε:
«Οι σοσιαλισμοί, το κοινωνικό κράτος, και οι άλλες παλαιομοδίτικες ιδέες του ΠΑΣΟΚ ήταν κατα πολύ ξεπερασμένες. Είναι πια καιρός να αναγνωρίσουμε τη νέα τάξη πραγμάτων που ετσι και αλλιώς δίνει ίσως κάποιες αμυδρές δυνατότητες επιβίωσης σε αυτούς που θα την υπηρετήσουν με τυφλή πίστη και άκριτη αφοσίωση! Μπράβο λοιπόν στο ΠΑΤΟΚ και τον άξιο ηγέτη του Ε. Βενιζέλο για τη ρεαλιστική στάση τους».
Ένας δεύτερος παρευρισκόμενος μας δήλωσε:
«Δεν κατάλαβα στη αρχή γιατί το ΠΑΣΟΚ πρέπει να πετάξει στα σκουπίδια όλες τις ιδεολογικές του αρχές, την ιστορία του και τα επιτεύγματά του. Όμως μετά απο 4 συναπτές ώρες ομιλίας του αρχηγού μας Ε. Βενιζέλου αισθάνομαι υπνωτισμένος απο την ομορφιά του λόγου του που κυλάει σα μέλι πάνω σε μια φρέσκια μπουγάτσα με γέμιση σοκολάτας, αισθάνομαι δέος μπροστά στο πλάτος της σκέψης του, νιώθω συγκλονισμένος απο το σεισμικό πολιτικό του βάρος, αλλά και την ακόρεστη δίψα και τη πείνα του για νέες πολιτικές νίκες. Πρέπει, νομίζω, όλοι να παραδεχθούμε ότι ενας άνθρωπος ο οποίος μπορεί  να κάνει ένα προεισαγωγικό σχόλιο να διαρκέσει 45 λεπτά, και να κρατάει το χέρι υψωμένο κουνώντας το δάκτυλο στο ακροατήριο σε στάση δασκάλου δημοτικού προς αδιάβαστους μαθητές για 4 ωρες χωρίς να πάθει έστω και μια μικρή κράμπα, είναι ο ορισμός του ηγέτη πολύ μεγάλου μεγέθους». 
Όμως δεν έλλειψαν και πιο επιφυλακτικά σχόλια. Ένας απογοητευμένος πρώην οπαδός του κινήματος είπε:
«Εγω δεν θα ψηφίσω ΠΑΤΟΚ και Βενιζέλο. Γιόρτασα τα γενέθλια για τα 70 χρόνια μου χθες και έκτοτε νιώθω μια ακανίκητη επιθυμία να ψηφίσω ΝΔ».
Δηλώσεις Γ. Α. Παπανδρεου
Ο πρώην αρχηγός του ΠΑΣΟΚ και τέως πρωθυπουργός κ. Γ. Α. Παπανδρέου ανάρτησε στο facebook μέσω smartfone (cc Twitter) κατευθείαν απο το κανό του στη θάλλασα «Συγχαρητήρια στον κ. Βενιζέλο και τις θερμές μου ευχές στο ΠΑΤΟΚ. Παρεπιπτόντως έχω χαθεί στα ανοικτά και παρακαλώ κάποιον να στείλει την ακτοφυλακή να με μαζέψει, LOL icon smile Ο Ε. Βενιζέλος επανιδρύει το ΠΑΣΟΚ! –Τα πρώτα σχόλια πολιτών και κομμάτων icon smile Ο Ε. Βενιζέλος επανιδρύει το ΠΑΣΟΚ! –Τα πρώτα σχόλια πολιτών και κομμάτων ». Η τύχη του κ. Παπανδρεου έκτοτε αγνοείται.
Δηλώσεις Α. Σαμαρά
«‘Οσα λέει ο κ. Βενιζέλος και το ΠΑΤΟΚ τα έχουμε ήδη υποστηρίξει εμείς απο μακράν» δήλωσε ο κ. Σαμαράς με ένταση. Και συνέχισε, «Καταγγέλουμε λοιπόν τα νέα δημαγωγικά τεχνάσματα του κ. Βενιζέλου όπως και του κ. Τσίπρα ο οποίος είμαστε πεπεισμένοι ότι σίγουρα έχει κάτι να κάνει και με τη νέα αυτή μαύρη σελίδα της πολιτικής ιστορίας του τόπου. Δεσμευόμαστε δε να προσκομίσουμε στοιχεία, ή έστω αστήρικτες φήμες, που να αποδεικνύουν το επιπόλαιο και ανεύθυνο ρόλο του ΣΥΡΙΖΑ στην υπόθεση αυτή».
«Επι του παρόντος επισημαίνουμε στον ελληνικό λαό, ότι σε αντίθεση με το κ. Βενιζέλο εμείς δεν είμαστε όλο λόγια και ρητορίες. Εμείς με το έργο μας και με την υπογραφή μας, εν ανάγκη και εν λευκώ, δείχνουμε τα όσα πιστεύουμε. Τα λόγια είναι φτηνά. Μόνο η παράταξη μας, η δεξιά πανστρατιά, η μεγάλη πολυκατοικία, η σύναξη των  νοικοκυραίων αλλα όχι των καπεταναίων , οι βουλευτές που ποτέ δεν ξεχάσαν τη γραββάτα σπίτι τους, εγγυάται την τήρηση των μνημονίων και δανείων. Και αυτή μας την εγγύηση δεν την εννούμε μόνον με τους τραπεζίτες αλλά και με όλους τους εντολοδόχους, αντιπροσώπους, υπαλλήλους, προμηθευτές, συμβούλους, εκπροσώπους, συνεργάτες, συνεταίρους, και επιτετραμμένους των, σύμφωνα πάντα με τις οδηγίες που θα μας δωθούν απο αυτούς.
Η ΝΔ, το λέμε ακόμη μιά φορά και ας το καταλάβουν όλοι, δεν φοβάται να πληρώσει κάθε τίμημα, όπως να διαγράψει και επανεγγράψει τους βουλευτές της, να τρομοκρατήσει τους ψηφοφόρους, να πραγματοποιήσει τις πιο ακροβατικά επικίνδυνες κυβιστήσεις, και να μετεγγράψει τα πιο εμετικά ακραία πολιτικά στοιχεία στις τάξεις της προκειμένου να υπηρετήσει την τραπεζοκρατία. Δεν μας φοβίζουν οι αυτοκτονίες των ελλήνων. Δεν μας φοβίζει ούτε καν η Ντόρα Μπακογιάννη. Θα τα υποστούμε ΟΛΑ για το όφελος του τόπου.
Σε αυτή τη βάση, και με τη προϋπόθεση ότι δε θα δε χρειαστεί να αλλάξουμε σύντομα τη θέση μας εφόσον το καλό του τόπου το απαιτήσει,  η ΝΔ καταγγέλει τις κλεψίτυπες ενέργειες του ΠΑΤΟΚ και καταθέτει άμεσα στην ελληνική δικαιοσύνη αίτηση λήψης ασφαλιστικών μέτρων κατα του ΠΑΤΟΚ και του προέδρου του κ. Βενιζέλου για την άμεση απαγόρευση χρήσης του όρου «Τραπεζοκρατία» στον όνομα και το καταστατικό του ΠΑΤΟΚ.
Αυτός ο όρος είναι κατοχυρωμένος στην ιστορία της ένδοξης παράταξής μας και την συνείδηση των ψηφοφόρων μας αλλά και όλων των ελλήνων, σαν απόλυτα προσδιοριστικός για τη ΝΔ και δεν θα ανεχθούμε την καπήλευσή του απο κανένα, όσο τάχαμου απόλυτος δούλος των τραπεζικών τραστ και αν δηλώνει, όσο εμετικός γλύφτης και χειροκροτίας των ξένων συμφερόντων και να διατείνεται πως δήθεν είναι.
Προτείνουμε δε ως μόνη αποδεκτή για εμάς εναλλακτική ονομασία  του ΠΑΤΟΚ, το «Πρωην Τραπεζοκρατικό Κίνημα της Ιπποκράτους» (ΠΤΚΙ) και εφεξής έτσι θα αναφερόμαστε σε αυτό. Προσωπικά δε είμαι έτοιμος να υποστώ τις μέγιστες θυσίες και διατίθεμαι ακόμη και να ρίξω αμέσως μετά το σχηματισμό της την κυβέρνηση της ΝΔ, ή όποια άλλη κυβέρνηση συνεργασίας ενδέχεται να προκύψει μετα τις εκλογές, προκειμένου να υπερασπιστώ το ιστορικό κεκτημένο μας για αποκλειστική χρήση του ιερού για εμάς όρου, της «Τραπεζοκρατίας». Ζήτω η ΝΔ! Ζήτω οι Τράπεζες! Ζήτω το Ευρώ! Ζήτω το Εγώ!».

29 σχόλια

  1. Το τρίτο το μακρύτερο θα πάρει το αρχιλαμόγιο!!!Καταληστέψανε τον ελληνικό λαό, οι μισοί αυτοκτονούν και οι άλλοι μισοί είναι με μανιοκατάθλιψη.Τέρατα του ΠΑΣΟΚ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σας περιμένει ο λαός στις 17 Ιούνη να σας ξαναμαυρίσει. Ουστ πουλημένα τομάρια του ΠΑΣΟΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΡΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΑΝΤΑΤΕ ΟΧΙ ΣΤΗ ΜΕΡΚΕΛ ΜΕ ΚΑΜΕΝΟ ΤΣΙΠΡΑ ΚΚΕ.ΑΛΛΟΥ ΛΕΥΚΟ ΑΚΥΡΟ ΑΠΟΧΗ ΕΙΝΑΙ ΧΑΜΕΝΗ ΨΗΦΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. βαλτε δρ κουτσουκο
    Πασοκ

    ε ε ερχεται

    θεωρουσαν τους ψηφοφορους τους μαλακες και επερναν μιζες απο δεξιουςκαι συριζα οι βουλέυτες πασοκ

    διοριζαν μονο δεξιους και συριζα
    με μιζα

    τα φτωχαδακια πασοκ σην απεξω

    τωρα θα παρουν σε ψηφους τα αρχιδια μας λεγανε στην μηλιωνη

    Πασοκοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. βαλτε δρ κουτσουκο
    Πασοκ

    ε ε ερχεται

    θεωρουσαν τους ψηφοφορους τους μαλακες και επερναν μιζες απο δεξιουςκαι συριζα οι βουλέυτες πασοκ

    διοριζαν μονο δεξιους και συριζα
    με μιζα

    τα φτωχαδακια πασοκ σην απεξω

    τωρα θα παρουν σε ψηφους τα αρχιδια μας λεγανε στην μηλιωνη

    Πασοκοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. βαλτε δρ κουτσουκο
    Πασοκ

    ε ε ερχεται

    θεωρουσαν τους ψηφοφορους τους μαλακες και επερναν μιζες απο δεξιουςκαι συριζα οι βουλέυτες πασοκ

    διοριζαν μονο δεξιους και συριζα
    με μιζα

    τα φτωχαδακια πασοκ σην απεξω

    τωρα θα παρουν σε ψηφους τα αρχιδια μας λεγανε στην μηλιωνη

    Πασοκοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. βαλτε δρ κουτσουκο
    Πασοκ

    ε ε ερχεται

    θεωρουσαν τους ψηφοφορους τους μαλακες και επερναν μιζες απο δεξιουςκαι συριζα οι βουλέυτες πασοκ

    διοριζαν μονο δεξιους και συριζα
    με μιζα

    τα φτωχαδακια πασοκ σην απεξω

    τωρα θα παρουν σε ψηφους τα αρχιδια μας λεγανε στην μηλιωνη

    Πασοκοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. βαλτε δρ κουτσουκο
    Πασοκ

    ε ε ερχεται

    θεωρουσαν τους ψηφοφορους τους μαλακες και επερναν μιζες απο δεξιουςκαι συριζα οι βουλέυτες πασοκ

    διοριζαν μονο δεξιους και συριζα
    με μιζα

    τα φτωχαδακια πασοκ σην απεξω

    τωρα θα παρουν σε ψηφους τα αρχιδια μας λεγανε στην μηλιωνη

    Πασοκοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. βαλτε δρ κουτσουκο
    Πασοκ

    ε ε ερχεται

    θεωρουσαν τους ψηφοφορους τους μαλακες και επερναν μιζες απο δεξιουςκαι συριζα οι βουλέυτες πασοκ

    διοριζαν μονο δεξιους και συριζα
    με μιζα

    τα φτωχαδακια πασοκ σην απεξω

    τωρα θα παρουν σε ψηφους τα αρχιδια μας λεγανε στην μηλιωνη

    Πασοκοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΟΙ ΒΟΘΡΟΙ ΔΕΝ ΕΠΑΝΙΔΡΥΟΝΤΑΙ ΤΣΙΜΕΝΤΑΡΟΝΤΑΙ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΜΕΣΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. 9 Ιουν 2012 2:03:00 μ.μ.

    ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ ΣΤΗΝ ΑΣΠΑΙΤΕ ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΔΕΞΙΟΙ ΚΑΙ ΣΥΡΙΖΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. 9 Ιουν 2012 2:03:00 μ.μ.

    ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ ΣΤΗΝ ΑΣΠΑΙΤΕ ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΔΕΞΙΟΙ ΚΑΙ ΣΥΡΙΖΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. 9 Ιουν 2012 2:03:00 μ.μ.

    ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ ΣΤΗΝ ΑΣΠΑΙΤΕ ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΔΕΞΙΟΙ ΚΑΙ ΣΥΡΙΖΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΑ ΠΡΟΤΥΠΑ ΟΛΟΙ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΔΕΞΙΟΙ ΟΙ ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΟΛΟΙ ΔΕΞΙΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΣΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ ΛΑΜΟΓΙΑ ΕΞΙΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΣΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΔΕΞΙΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΠΟΥ ΦΥΛΑΝΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΙΝΑΙ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

    ΞΥΠΝΑΤΕ ΡΕ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ

    ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΚΑΙ ΠΟΡΝΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΜΠΕΣΑ!

    ΘΑ ΣΑΣ ΔΕΣΟΥΝ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΠΟΥ ΦΥΛΑΝΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΙΝΑΙ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

    ΞΥΠΝΑΤΕ ΡΕ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ

    ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΚΑΙ ΠΟΡΝΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΜΠΕΣΑ!

    ΘΑ ΣΑΣ ΔΕΣΟΥΝ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΠΟΥ ΦΥΛΑΝΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΙΝΑΙ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

    ΞΥΠΝΑΤΕ ΡΕ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ

    ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΚΑΙ ΠΟΡΝΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΜΠΕΣΑ!

    ΘΑ ΣΑΣ ΔΕΣΟΥΝ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΣΤΑΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΔΕΞΙΟΙ

    ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΔΙΟΙΚΕΙ Ο ΣΠΑΝΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΗΝ ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΗ Ο ΝΕΟΦΑΣΙΣΤΑΣ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΣΟΝΤΑ
    ΑΥΤΟΝ ΔΙΟΡΙΣΕ Η ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΑΝΝΑ ΚΑΙ Η ΕΥΗ ΧΡΙΣΤΟΦΙΛΟΠΟΥΛΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟ ΣΕ ΠΡΟΤΥΠΑ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΑ

    ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΑΡΗ ΣΠΗΛΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΓΛΕΙΦΕΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. '''''''''''''''''''''''''''''''''
    ΠΑΣΟΚ: Πρώτα το κόμμα και μετά η κυβέρνηση

    ... όπως κάνουν εδώ και 40 χρόνια δηλαδή...

    ''''''''''''''''''''''''''''''''''
    Aπογοήτευση επικρατεί στην ηγεσία του ΠΑΣΟΚ ενόψει των εκλογών της 17ης Ιουνίου καθώς τα μηνύματα από τις κρυφές δημοσκοπήσεις που διεξάγονται δεν συνάδουν με τις φιλοδοξίες περί τρίτου έστω «ισχυρου πόλου» όμως στο πολιτικό σκηνικό.
    Στο πλαίσιο αυτό δεν είναι τυχαίες οι παρεμβάσεις του Ευάγγελου Βενιζέλου το τελευταίο διάστημα που επικεντρώνονται στην ανάγκη αναγέννησης και ανασύστασης του ΠΑΣΟΚ και της παράταξης γενικότερα...«εκ του μηδενός», με ένα σχέδιο μάλιστα που θα το παρουσιάσει το βράδυ των εκλογών!

    Γι 'αυτό το λόγο ο Ευ. Βενιζέλος στις τελευταίες του εμφανίσεις τονίζει επανειλειμμένα οτι το ΠΑΣΟΚ "δεν είναι δεδομένο και δεν θα γίνει τσόντα κανενός" και αφήνει να εννοηθεί οτι στην παρούσα φάση δεν τον ενδιαφέρει και τόσο συμμετοχή στην κυβέρνηση την επομένη των εκλογών αλλα κυρίως το μέλλον της παράταξης.

    Το γεγονός αυτό έχει προκαλέσει αναστάτωση στο στρατόπεδο των κορυφαίων στελεχών (Λοβέρδος, Χρυσοσχοϊδης, Δαμαντοπούλου, Σκανδαλίδης, Ραγκούσης, Παπουτσής κ.α) οι οποίοι εδώ και 10 μέρες περίπου είναι μάλλον απόντες από την προεκλογική εκστρατεία σχεδιάζοντας σύμφωνα με πληροφορίες τη δική τους παρέμβαση και παρουσία, ανάλογα με το εκλογικό αποτέλεσμα, στο ΠΑΣΟΚ της «επόμενης μέρας».

    Το τι θα κάνει ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ο οποίος θα επιδιώξει να κρατήσει το «μαγαζί» όρθιο έχοντας αυτός τη πρωτοβουλία των κινήσεων δεν είναι σαφές, ωστόσο πολλά λέγονται και σχεδιάζονται.

    Στην κατεύθυνση αυτή είναι πολύ πιθανό καταρχάς να επισπευθεί το Συνέδριο που είναι προγραμματισμένο για τις αρχές Σεπτεμβρίου με τα γενέθλια του κόμματος, ενώ στο παρασκήνιο υπάρχουν κινήσεις και διαβουλεύσεις για...«συγχώνευση» ενδεχομένως ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ ώστε να δημιουργηθεί ένας ισχυρός ευρωπαϊκός, κεντροαριστερός
    σοσιαλδημοκρατικός πόλος που θα είναι ρυθμιστικός παράγων, προκειμένου να αναχαιτιστεί και η επέλαση του ΣΥΡΙΖΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΠΡΟΣ ΠΑΡΑΝΟΙΚΟ ΟΠΑΔΟ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΥ.

    ΒΡΕ ΣΟΥΡΓΕΛΟ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ, ΑΦΟΥ ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΔΕΞΙΟΙ ΠΑΝΤΟΥ, ΓΙΑΤΙ Η ΝΔ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΕΙΧΕ ΠΑΝΤΑ 20% ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΛΙΟ ΠΑΣΟΚ ΕΙΧΕ 50 ΕΩΣ 60% ;

    ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ, ΡΕ ΣΟΥΡΓΕΛΟ ;
    ΗΘΕΛΕ ΚΑΜΙΑ ΘΕΣΟΥΛΑ Ο ΔΟΚΤΟΡΑΣ, ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΗΡΑΝ ΑΛΛΟΙ ( ΔΕΞΙΟΙ Ή ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ) ΜΕ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΚΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ Ή ΜΕ ΑΣΕΠ ; ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΑΦΗΝΙΑΣΕΙ, ΠΡΑΣΙΝΕ ΛΑΓΕ ;

    ΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ : ΜΑΥΡΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΠΑΔΟ ΤΟΥ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΥ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ. ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΠΙΑΣΕΙ ΟΥΤΕ 5% ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΛΕΥΕΙ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ! ΕΦΥΓΕ Ο ΚΟΥΛΟΥΡΗΣ, ΕΦΥΓΕ Ο ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ, ΤΙ ΜΕΝΕΙ ΣΤΟ ΜΠΕΝΥ ΧΙΛΛ ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΠΡΟΣ ΠΑΡΑΝΟΙΚΟ ΟΠΑΔΟ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΥ.

    ΒΡΕ ΣΟΥΡΓΕΛΟ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ, ΑΦΟΥ ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΔΕΞΙΟΙ ΠΑΝΤΟΥ, ΓΙΑΤΙ Η ΝΔ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΕΙΧΕ ΠΑΝΤΑ 20% ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΛΙΟ ΠΑΣΟΚ ΕΙΧΕ 50 ΕΩΣ 60% ;

    ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ, ΡΕ ΣΟΥΡΓΕΛΟ ;
    ΗΘΕΛΕ ΚΑΜΙΑ ΘΕΣΟΥΛΑ Ο ΔΟΚΤΟΡΑΣ, ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΗΡΑΝ ΑΛΛΟΙ ( ΔΕΞΙΟΙ Ή ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ) ΜΕ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΚΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ Ή ΜΕ ΑΣΕΠ ; ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΑΦΗΝΙΑΣΕΙ, ΠΡΑΣΙΝΕ ΛΑΓΕ ;

    ΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ : ΜΑΥΡΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΠΑΔΟ ΤΟΥ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΥ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ. ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΠΙΑΣΕΙ ΟΥΤΕ 5% ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΛΕΥΕΙ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ! ΕΦΥΓΕ Ο ΚΟΥΛΟΥΡΗΣ, ΕΦΥΓΕ Ο ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ, ΤΙ ΜΕΝΕΙ ΣΤΟ ΜΠΕΝΥ ΧΙΛΛ ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Έμειναν 8 μέρες μέχρι τις κρισιμότερες εκλογές της μεταπολίτευσης.
    Εδώ και 2 χρόνια η Ελλάδα ζει ένα δράμα, μπλεγμένη στο ΔΝΤ και μνημόνιο που την ενέπλεξαν με ατυχείς δηλώσεις Παπανδρέου- Παπακωνσταντίνου και τη βύθισε η άθλια οικονομική πολιτική Βενιζέλου που διπλασίασαν τους ανέργους, στέρεψαν την αγορά από ρευστό, επέβαλλαν φόρους αβάσταχτους για το 90% των Ελλήνων, που βλέπουν να εξανεμίζονται μισθοί, συντάξεις, αποταμιεύσεις, να κινδυνεύουν να χάσουν το βιος τους. Αποκορύφωμα της αθλιότητας είναι το χαράτσι στη πρώτη κατοικία των Ελλήνων και οι νέες φορολογικές δηλώσεις που θυμίζουν "ταινία τρόμου" για τις οικογένειες ! Θάνατοι και αρρώστιες αυξήθηκαν δραματικά, παρόλο που είμαστε σε περίοδο ΕΙΡΗΝΗΣ! Μπάχαλο η Παιδεία και η Υγεία. Καμμένη γη, γενοκτονία των Ελλήνων, από το μεταλλαγμένο χαρατσοπασοκ !
    Από την άλλη, ο λαός πλανάται από τις νεφελώδεις και αδιέξοδες ΑΡΝΗΣΕΙΣ και την ΑΠΟΛΥΤΗ, ΑΚΡΑΙΑ πολιτική του Σύριζα και των ΑΝΕΛ, που οδηγούν τη χώρα στο γκρεμό της εσωτερικής πτώχευσης, της νέας ακυβερνησίας, και ειδικά ο Σύριζα στο κοινωνικό χάος, αφού με αφοπλισμό της Αστυνομίας η βία και η εγκληματικότητα και η αυτοδικία θα πολλαπλασιαστούν.Με σύριζα πρώτο κόμμα, οι συγκρούσεις αριστεριστών και Χ.Α θα λάβουν απίστευτες διαστάσεις, ενώ ελλοχεύει ο κίνδυνος της φυγής της ιδιωτικής πρωτοβουλίας και των καταθέσεων στο εξωτερικό. Οπότε τι θα βρει να φορολογήσει ο Σύριζα ; Θα δεσμεύσει τις καταθέσεις ; Πως θα αντιδράσει, αν όσοι δεν τον ψήφισαν καταληφθούν από πανικό, που ήδη υπάρχει ; Μήπως κάποιοι μας οδηγούν, επίτηδες, σε εμφύλιο σπαραγμό, πτώχευση, και εθνική περιπέτεια με Τουρκία;
    Η μέση λύση, ανάμεσα στα άκρα, είναι η Νέα Δημοκρατία. Αλλά δεν αρκεί να πάρει μια μικρή διαφορά από τον Σύριζα, γιατί πάλι δεν θα μπορεί να κυβερνήσει, ούτε να επαναδιαπραγματευτεί. Χρειάζεται πλέον ισχυρή πλειοψηφία για να αλλάξει οικονομική πολιτική, να σταματήσει τα φορομπηχτικά μέτρα του κ. Βενιζέλου και τα χαράτσια, να κάνει και κάποιες μεταρρυθμίσεις. Πρέπει, όμως, ο Σαμαράς, να ζητήσει τη συνεργασία όλων των κομμάτων και τη βοήθειά τους, ώστε να βρεθεί ένα ΜΙΝΙΜΟΥΜ ΚΟΙΝΟ ΜΕΤΩΠΟ απέναντι στη Ε.Ε. Αν δεν έχει ισχυρή πλειοψηφία, θα υπάρχουν πάλι τα μικροκομματικά παιχνίδια του Τσίπρα και του Καμμένου που μπορεί να τινάξουν τη προσπάθεια στον αέρα. Επίσης, φάνηκε ότι και ο κ. Βενιζέλος δεν φαίνεται να μένει αμέτοχος σε αυτό το μικροκομματισμό,ενώ δεν φαίνεται να αντιλαμβάνονται τη κρισιμότητα της κατάστασης ο Καρατζαφέρης, Μάνος και Τζήμερος, που επιμένουν στα μικρομάγαζά τους, αντί να ενωθούν σε μια κοινή προσπάθεια, με αμοιβαίες υποχωρήσεις. Έτσι, τις επόμενες μέρες, οι μετακινήσεις ψηφοφόρων προς τη μόνη, εκ των πραγμάτων, λύση, προς τη Νέα Δημοκρατία, αναμένονται να κορυφωθούν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΕΜΕΙΝΑΝ ΟΚΤΩ ΜΕΡΕΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Ο Γιώργος Παπανδρέου (κατά πολλούς παρεξηγημένος Γιωργάκης) ήταν ΗΓΕΤΑΡΑ μπροστά στον ηλίθιο (ναι ΗΛΙΘΙΟ) Βενιζέλο...
    Γιατί πώς αλλιώς να πεις το Βενιζέλο όταν, πηγαίνοντας σε εκλογές, αντί να καλεί το λαό να ψηφίσει το ΠΑΣΟΚ για να διορθώσει τα κακώς κείμενα, τον καλεί να ψηφίσει το ΠΑΣΟΚ που ο ίδιος δεν θέλει και θα το αλλάξει το βράδυ των εκλογών!!!
    Καλεί δηλαδή το λαό να ψηφίσει κάτι που δεν ξέρει!
    Ηλίθιος εις τη Ν(ιοστή) δύναμη που θα έλεγε και ο Ανδρουλάκης!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Kai ta kleista... epaggelmata akomh paramenoyn 8eokleista...




    Se aytes tis ekloges prepei na dwsoyme pshfo se mikra kommata poy exoyn protaseis yper toy koinwnikoy synoloy kai kata twn bolemenwn... Oloi mazi me th DRASH - DHMIOYRGIA 3ANA kai thn ENWSH KENTRWWN.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ΣΚΟΠΡΙΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ

    Να εξολοθρεύσουμε την συμμορία του ευρώ και τους τραπεζίτες;

    Οι δωσίλογοι προσπαθούν να εξαπατήσουν τον Ελληνικό Λάο λέγοντάς του ότι το συμφέρον των τραπεζιτών είναι συμφέρον όλης της κοινωνίας;

    Το κράτος του ΜΠΑΣΟΚ έχει ιδεολογικό στίγμα. Δεν είναι ουδέτερο. Φροντίζει τους τραπεζίτες εις βάρος της Πατρίδος. Αδιαφορεί τελείως για την γενοκτονία που υφίστανται οι Έλληνες πολίτες!!

    Δεν θα αφήσουμε να χαθεί ο Ελληνισμός επειδή οι ευρωλιγούρηδες σιτίζονται από το ΔΝΤ και τα κονδύλια της Τρόικας;

    Η ελληνόφωνη συμμορία του ευρώ, προτάσσει ως εθνικό στόχο το να ξαναβγούμε στις ξένες αγορές(!), μετά από αιματηρή λιτότητα;

    Ηλίθιε Βενιζέλο, η Ελληνική οικονομική πολιτική δεν μπορεί να αγνοεί την γεωστρατηγική θέση της Ελλάδος, ούτε την Ελληνική ιδιοσυγκρασία.

    Αν κινδυνεύουμε από έναν εχθρό δεν επιτρέπεται να εισάγουμε τα προϊόντα του, ούτε να μεταφέρουμε στο έδαφός του τις βιομηχανίες μας

    Η πολιτική δεν είναι μόνον μία τέχνη και μία επιστήμη.
    Ο πολιτικός είναι ένας πολέμαρχος. Μόνιμος αξιωματικός σε περίοδο ακηρύχτου πολέμου.Το κούρεμα της υποχρεώσεως προς τους πολίτες, η κατοχική ληστοσυμμορία δίνει ένα νέο ομόλογο, μακράς διαρκείας!!!ΜΠΡΑΒΩ...

    Ο εχθρός σου λέει, «κάτσε να σου κόψω τα δάχτυλα για να μην χάσεις όλο τον καρπό του χεριού».

    Αν το δεχτείς, ύστερα από λίγο επανέρχεται, «κάτσε να σου κόψω το χέρι μέχρι τον καρπό για να μην χάσεις όλο το χέρι».

    Το ίδιο τέχνασμα θα επαναλαμβάνεται μέχρι ο εχθρός να κομματιάσει όλο το σώμα του θύματος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση