GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Παπανδρέου αβαντάρει ανοιχτά τώρα (μέσω του Bloomberg) τον Τσίπρα...

Σούσουρο προκάλεσε στο ΠΑΣΟΚ η συνέντευξη του Γ. Παπανδρέου στο Bloomberg ΤV. Σε ερώτηση της δημοσιογράφου Sara Eisen αν ο πρόεδρος του Σ...

Σούσουρο προκάλεσε στο ΠΑΣΟΚ η συνέντευξη του Γ. Παπανδρέου στο Bloomberg ΤV. Σε ερώτηση της δημοσιογράφου Sara Eisen αν ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ κ. Αλ. Τσίπρας είναι επικίνδυνος εξαιτίας της προεκλογικής του εξαγγελίας ότι θα καταργήσει το μνημόνιο αν σχηματίσει κυβέρνηση, ο πρώην πρωθυπουργός και πρόεδρος του ΠαΣοΚ έδωσε την ακόλουθη απάντηση:
«Δεν θα έπαιρνα τα λόγια του τοις μετρητοίς («I would take his words with a grain of salt», είπε) και θα έλεγα ότι αυτό που θα κάνει αν συμμετάσχει σε μια κυβέρνηση συνεργασίας ή αν αναδειχτεί πρώτο κόμμα θα το δούμε αν πράγματι μπει στην κυβέρνηση. Ελπίζω ότι όποιος και να κυβερνήσει θα δράσει με υπευθυνότητα, ότι θα τιμήσει τις πολύ δύσκολες διαπραγματεύσεις που είχαμε τα προηγούμενα δύο χρόνια και οι οποίες κατέληξαν στο μεγαλύτερο πρόγραμμα διάσωσης και το μεγαλύτερο «κούρεμα» χρέους στην ιστορία συνοδευόμενα όμως από ένα σκληρό πρόγραμμα προσαρμογής. Αν υπάρχουν τρόποι να γίνει αυτό το πρόγραμμα πιο αποτελεσματικό και λιγότερο επώδυνο ειδικά για τα νοικοκυριά και τους ανθρώπους που ήταν θύματα αυτής της κρίσης γιατί δεν δεν είχαν καμία ευθύνη για αυτή, τότε εντάξει. Ας το κάνουμε. Ελπίζω ότι θα δείξει υπευθυνότητα και θα αντιμετωπίσει την κατάσταση σε αυτό το πλαίσιο αλλά αυτό μένει να αποδειχτεί».
Το πλαίσιο στο οποίο αναφέρθηκε ο κ. Παπανδρέου το περιέγραψε ο ίδιος σε προηγούμενη ερώτηση στην οποία είπε ότι θα μπορούσαν να γίνει αναθεώρηση του μνημονίου σε κάποια σημεία εφόσον η χώρα παραμείνει υπεύθυνη και δημοσιονομικά αξιόπιστη. Κατά τον πρώην πρωθυπουργό η Ελλάδα μπορεί να διεκδικήσει μέτρα ανάπτυξης, τα οποία αναζητεί σήμερα ολόκληρη η Ευρώπη, και την επιμήκυνση στο πρόγραμμα δημοσιονομικής προσαρμογής τουλάχιστον κατά ένα έτος ώστε να ελαφρυνθεί το βάρος που κουβαλούν οι Έλληνες.
Στελέχη του ΠαΣοΚ θεώρησαν πολύ ανεκτική την τοποθέτηση του κ. Παπανδρέου έναντι του κ. Τσίπρα καθώς επισήμως το κόμμα κατηγορεί τον ΣΥΡΙΖΑ για τυχοδιωκτισμό και λαϊκισμό που θέτει σε κίνδυνο τη χώρα. Σχολίαζαν επίσης ότι με τον τρόπο αυτό ενδεχομένως να δίνει άλλοθι σε όσους ψηφοφόρους του ΠαΣοΚ έχουν μετακινηθεί προς τον ΣΥΡΙΖΑ.
Στην Ιπποκράτους, ήδη από την 6η Μαίου υπάρχει η υποψία, η οποία εκφράζεται ανοιχτά σε ιδιωτικές συζητήσεις ότι ένα κομμάτι του «παπανδρεϊκού» ΠαΣοΚ ψήφισε συνειδητά ΣΥΡΙΖΑ επειδή δεν μπορεί να ανεχτεί τον κ. Ευ. Βενιζέλο στην ηγεσία του κόμματος. Μάλιστα, λέγεται ότι το τελευταίο διάστημα υπάρχουν κινήσεις επανασυσπείρωσης του ρεύματος αυτού ενόψει της ανασύστασης της παράταξης που έχει προαναγγείλει ο νέος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.
Ο  Α. Λοβέρδος, ο οποίος τις προηγούμενες ημέρες θεωρήθηκε ότι έκανε κίνηση προσέγγισης του «παπανδρεϊκού» χώρου επειδή αποκάλυψε ότι ο κ. Παπανδρέου δεν ζήτησε την ψήφο 180 βουλευτών στο πρώτο μνημόνιο με το σκεπτικό ότι θα ήταν ανεύθυνο εκ μέρους του να προκαλέσει εκλογές ή να διακινδυνεύσει το πρόγραμμα δανεισμού, σχολίασε με ιδιαιτέρως αιχμηρό τρόπο την απάντηση του πρώην πρωθυπουργού.
«Το ΠαΣοΚ, η ΔΗΜΑΡ και η ΝΔ», δήλωσε μιλώντας στο «Βήμα», «παίρνουμε τοις μετρητοίς αυτά που λέει ο κ. Τσίπρας, έπειτα από τέσσερις εβδομάδες σύγκρουσης με τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ. Θεωρούμε ότι οι προτάσεις τους αποτελούν κίνδυνο για τη χώρα. Δεν έχουμε την πολυτέλεια να μην παίρνουμε τοις μετρητοίς όσα λένε για μονομερή καταγγελία του μνημονίου».

4 σχόλια

  1. ΓΑΜΙΕΤΑΙ Η ΜΑΝΟΥΛΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΗ παοκτσή....

    ΤΑ ΕΙΔΑΤΕ ΤΑ ΝΕΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΟΠΑΔΩΝ ΤΟΥ παοκ??? ΔΡΟΥΣΑΝ ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΠΩΣ ΟΙ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΚΙΟΛΑΣ.....

    ΠΟΥΤΑΝΑ ΠΟΥΤΑΝΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕ παοκτσή Η ΜΑΝΑ.......

    ΑΝΤΙΝΑΖΙ Θ1 ΑΡΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο υποψήφιος που ξέφυγε
    Tου Πασχου Μανδραβελη

    Ποιο είναι το πρόβλημα του ΣΥΡΙΖΑ με τον κ. Ιφικράτη Αμυρά; Και γιατί τον απέσυρε, τελικώς, από τα ψηφοδέλτιά του; Είναι οι διαφορές τους αισθητικού τύπου, επειδή ο (έστω για λίγες ώρες) υποψήφιος βουλευτής του μιλούσε για ένοπλη αυτοοργάνωση του λαού με τσεκούρια, μαχαίρια, πιστόλια κ.λπ.; Ομως: αν ζούμε υπό «κατοχή» όπως υποστηρίζει ο κ. Παναγιώτης Λαφαζάνης, τότε όσα προτείνει ο κ. Αμυράς είναι εθνικό καθήκον. Αν υπήρχε «νέα κατοχική κυβέρνηση με τον δεύτερο κατά σειρά πρωθυπουργό Λ. Παπαδήμο», όπως δήλωσε το μέλος της Π.Γ. του ΣΥΝ κ. Τ. Κανταράς, τότε ο ένοπλος αγώνας επιβάλλεται. Αν πάλι έχει επιβληθεί «χούντα», η δυναμική αντίσταση είναι δημοκρατικό καθήκον, όπως επιτάσσει το άρθρο 120 του Συντάγματος.

    Το πρόβλημα δεν είναι ο (για λίγες ώρες) υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ. Είναι η ρητορική του κόμματος, την οποία ο κ. Αμυράς προχώρησε στο επόμενο λογικό βήμα. Είναι η εσφαλμένη βάση στην οποία έχτισε τον συλλογισμό του και αποτελεί κοινή βάση πολλών στελεχών αυτού του πολιτικού νεφελώματος, που μόνο ελαφρυντικό του είναι ότι αποτελεί ένα τουρλουμπούκι απόψεων και προπαντός συνθημάτων.

    Το πρόβλημα με τον ΣΥΡΙΖΑ είναι η ιδεολογική νομιμοποίηση της βίας και το βαθύτατο έλλειμμα σεβασμού προς τους δημοκρατικούς κανόνες. Δεν θα μιλήσουμε για τα στελέχη του που αθώωσαν πολιτικά τη δολοφονική δράση των τρομοκρατών της «17 Νοέμβρη». Ούτε στις πομφόλυγες του κ. Τσίπρα για τον αιματοβαμμένο κομμουνιστή ηγέτη της Κίνας: «Η σκέψη του Μάο σε πολλά σημεία της αξίζει. Το πιστεύω αυτό».

    Θα αναφερθούμε στον σταρ της ποπ «διανόησης» κ. Σλαβόι Ζίζεκ, μιας και τον έφερε στην Ελλάδα ο κ. Τσίπρας για να μιλήσει μαζί του και να δώσει συμβουλές πώς θα κυβερνήσει ο ΣΥΡΙΖΑ. Στα διάφορα παραληρήματά του ο Σλοβένος ψυχαναλυτής εκθειάζει ανοιχτά τη βία. (Εννοείται, μόνο την κόκκινη. Η μαύρη βία είναι αξιωματικά απεχθής.) Εκθείασε τον σφαγέα 2 εκατομμυρίων Καμποτζιανών: «ήθελα να παρουσιάσω τα συγκριτικά πλεονεκτήματα του Πολ Ποτ. Ηταν ένα ακραίο καθεστώς, όπου μερικές ιστορικές τάσεις εκφράζονταν σε καθαρή μορφή»· έγραψε υπέρ των σταλινικών διώξεων διανοουμένων παρ’ όλο που οι τελευταίοι δεν έκαναν τίποτε· έδειξε παραστατικά στην τηλεόραση πώς κόβονται τα κεφάλια των αντεπαναστατών κ.ά. Δηλαδή, υπό μία έννοια, ο κ. Αμυράς, που πρότεινε να αντισταθούμε στην κατοχή κόβοντας τα καλώδια της ΔΕΗ, μάλλον ρεφορμιστής είναι.

    Βεβαίως ο κ. Ζίζεκ, ανάμεσα στις ακατανόητες μπούρδες που γράφει και στα χαμηλού επιπέδου ανέκδοτα «περί κοπής των όρχεων του καπιταλισμού», απλώς διαφοροποιεί το προϊόν του στην αγορά του πνεύματος. Πουλάει αίμα και καταπίεση ως κάτι νέο, λες και ο κόσμος δεν έζησε και δεν πλήρωσε όσα κηρύσσει.

    Οι τσαρλατανισμοί του κ. Ζίζεκ, όπως και η τυχοδιωκτική ρητορεία των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να έχουν περίεργες επιπτώσεις στα άγουρα μυαλά. Νέα παιδιά, που δεν έχουν ζήσει τη χούντα και δεν έχουν διαβάσει για την Κατοχή, παρασύρονται από αυτού του τύπου τις ηλιθιότητες και προσπαθούν να πραγματοποιήσουν ό,τι επιτάσσει η νιότη τους. Υπ’ αυτήν την έννοια ο κ. Αμυράς μπορεί να είναι το ορατό και γραφικό προϊόν των κηρυγμάτων βίας της παλαβής αριστεράς. Ας ελπίσουμε ότι δεν υπάρχει κάποιο αόρατο και περισσότερο αποφασισμένο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καμια αβαντα δεν εκανε και ασε τις παπαρολογιες. Ειπε αυτο που λεμε ολοι οι σκεπτομενοι και ψυχραιμοι πολιτες οτι οσο πλησιαζει το ενδεχομενο να κυβερνησει αυτο το κακο συναπαντημα που λεγεται Συριζα, θα κανει και ποιοι θεαματικε κωλοτουμες προς την πραγματικοτητα. Τιποτα απο ολες αυτες τις μπαρουφες που λεει δεν θα κανει γιατγι γνωριζει πολυ καλα ο νεαρος υπεροπτης αλλα κυριως οι κωλοπετσωμενοι Συριζαιοι γεροντες οτι μια τετοια πραξη που οδηγει στην δραχμη και εκτος ευροζωνης θα τους εξασφαλισει ενα ομαδικο εισητηριο με συνοπτικες διαδικασιες για το ΓΟΥΔΙ και μαλιστα απο αυτους που τον στηριξαν, δεν θα προλαβουν οι αλλοι να το κανουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΨΗΦΟ ΣΤΟΝ ΚΑΜΜΕΝΟ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ.
    ΑΥΤΟ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΤΩΝ ΑΝΕΛ ;

    ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΣΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΕΔΙΟ ; ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ Ο Κ. ΚΑΜΜΕΝΟΣ, ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ, ΝΑ ΜΕΤΑΤΡΑΠΕΙ Η ΑΘΗΝΑ, ΟΛΗ Η ΑΤΤΙΚΗ ΚΑΙ ΤΑ ΑΣΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ, ΣΕ ΧΩΡΟΥΣ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΜΑΤΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΑΚΡΑΙΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ, ΣΕ ΧΩΡΟΥΣ ΣΥΓΚΡΟΥΣΕΩΝ ΝΤΟΠΙΩΝ ΜΕ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ( ΝΟΜΙΜΟΥΣ Η ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ ) ;

    ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ Ο Κ. ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΠΑΝΙΚΟ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΑΤΜ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΚΑΙ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ "ΛΕΗΛΑΣΙΑ" ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΚΩΝ ΚΑΤΑΘΕΣΕΩΝ ; ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ Ο Κ. ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ, ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΤΟΥ ΕΜΜΟΝΕΣ, ΝΑ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΤΗ ΧΩΡΑ ΣΕ ΑΔΙΕΞΟΔΟ, ΣΕ ΝΕΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΑΡΑ ΣΕ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ; ΔΕΝ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΜΙΑ ΜΕΣΗ ΛΥΣΗ, ΩΣΤΕ ΚΑΙ ΕΠΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΧΑΣΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΙΣΤΩΣΕΙΣ, ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΠΑ ; ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ, ΑΥΡΙΟ, ΣΤΑ ΝΕΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΤΟΥ ΟΤΑΝ ΚΟΠΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ Ε.Ε ΚΑΙ ΑΥΞΗΘΕΙ Η ΑΝΕΡΓΙΑ ΣΤΟ 75% ; ΠΩΣ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΑΥΤΟΙ ΝΑ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΤΩΝ ΚΡΑΤΙΚΟΠΟΙΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΙΩΓΜΟΥ ΤΗΣ ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ ; ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ, ΟΤΑΝ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ, ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΜΠΡΟΣΤΑ, ΘΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ, ΝΑ ΤΑ ΜΑΖΕΥΟΥΝ ΟΙ ΕΦΟΠΛΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΞΕΝΟΔΟΧΟΙ, ΚΑΙ ΝΑ ΦΕΥΓΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ; ΔΥΣΤΥΧΩΣ,ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΠΑΘΟΣ ΚΑΙ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑΚΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ, ΕΧΟΥΝ ΤΥΦΛΩΣΕΙ ΤΟΝ Κ. ΚΑΜΜΕΝΟ ΚΑΙ ΠΑΙΖΕΙ ΚΟΡΩΝΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.

    ΓΙΑΤΙ, Κ. ΚΑΜΜΕΝΟ, ΜΕ ΧΡΕΟΚΟΠΗΜΕΝΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΟΧΙ ΑΟΖ ΔΕΝ ΠΕΤΥΧΑΙΝΟΥΜΕ, ΑΛΛΑ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΧΩΡΑ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ ΣΕ ΘΕΡΜΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΕΞ ΑΝΑΤΟΛΩΝ. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ Ο ΜΕΣΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ, ΕΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΕΤΕ ; ΕΧΕΤΕ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΟΤΙ ΣΥΜΒΕΙ ΣΤΗ ΧΩΡΑ. ΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ- ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΑΔΙΑΛΛΑΚΤΕΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΕΣ ΕΜΜΟΝΕΣ ( ΤΣΙΠΡΑ- ΚΑΜΜΕΝΟΥ )ΠΟΥ ΟΔΗΓΟΥΝ ΤΗ ΧΩΡΑ ΣΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΗ ( ; ) ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ, ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ.
    ΑΛΛΑ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΣΑΣ ( ΗΔΗ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΙΣΟΥΣ ) ΕΧΟΥΝ ΦΥΓΕΙ ΠΡΟΣ ΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΚΙ ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΕΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΤΑΚΤΙΚΗ, ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΟΥ ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΞΑΝΕΜΙΣΤΕΙΤΕ. ΓΙΑΤΙ ΤΩΡΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΑΝΑΤΙΖΕΤΕ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΟΣΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΓΕΙΩΣΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ.

    Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΚΑΙ Η ΝΔ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΛΕΙΑ ΛΥΣΗ, ΑΛΛΑ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟ ΠΑΣΟΚ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟ ΟΧΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ, ΑΝΑΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΑΠΟ ΕΣΑΣ, ΩΣ Η ΜΕΣΗ ΛΥΣΗ, Η ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΚΑΚΗ ΛΥΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση