GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ένας από τους κορυφαίους συμβούλους οικονομικής διαχείρισης και εξομάλυνσης, ο Τάσος Γιωτάκος...

...ο άνθρωπος, που επί σειρά ετών,  διαχειρίζεται τα χρήματα και τις περιουσίες  των πλέον επωνύμων και καταξιωμένων ελλήνων  από...

...ο άνθρωπος, που επί σειρά ετών, 
διαχειρίζεται τα χρήματα και τις περιουσίες 
των πλέον επωνύμων και καταξιωμένων ελλήνων 
από τον επιχειρηματικό, καλλιτεχνικό και αθλητικό χώρο,
μετά από 10μηνη απουσία του στο εξωτερικό, 
για μελέτη και ανάπτυξη μονάδων υγείας 
και ποδοσφαιρικών εταιριών, 
καθώς και ενεργειακών πόρων, 
επέστρεψε στην Ελλάδα 
και δίνει την πρώτη του συνέντευξη, 
αποκλειστικά στο PRESS-GR

Πιστεύετε ότι θα βγούμε τελικά από τη ζώνη του ευρώ;
Αυτά είναι αστειότητες. Δεν υπάρχει περίπτωση εξόδου λόγω του ότι θα τεθεί εν κινδύνω με ανυπολόγιστες επιπτώσεις η ευρωπαϊκή οικονομία συνολικά και όχι μόνο αυτή (αρχή της διαδοχικότητας), καθώς μην ξεχνάτε ότι η Κίνα διαθέτει τεράστια αποθέματα σε ευρώ.Όλα είναι κερδοσκοπικά παιχνίδια.
Ποιός ο ρόλος και η ευθύνη της Γερμανίας στη σημερινή ευρωπαϊκή οικονομική πραγματικότητα;
Η κ.Μέρκελ έχει να επιλέξει (εκτός των κερδοσκοπικών παιχνιδιών που ήδη κάνει προς όφελος της Γερμανίας) ανάμεσα σε δύο πυλώνες:
ή να καλύψει τη μαύρη τρύπα των ευρωπαϊκών τραπεζών -περίπου της τάξεως των 4τρις ευρώ- ή των χωρών με ιδιαίτερο οικονομικό πρόβλημα.
Η πολιτική λιτότητας που ακολουθεί είναι αδιέξοδη και βάζει φραγμούς στην ανάπτυξη. Αυτή τη στιγμή είναι μονόδρομος μια επιλογή λύσης που θα δημιουργήσει πληθωριστικές προσδοκίες.
Ο πληθωρισμός είναι δεδομένο ότι ρυθμίζεται και μειώνεται με πολύ συγκεκριμένους τρόπους. Οι πληθωριστικές προσδοκίες θα κάνουν τονωτικές ενέσεις στην αγορά.
Είστε υπέρ ή κατά του Μνημονίου;
Οι αριθμοί λένε πάντα την αλήθεια και ως τώρα η μνημονιακή πολιτική δεν είχε τα επιθυμητά αποτελέσματα. Οδηγεί σε οικονομικό αδιέξοδο. Σε εκμηδενισμό της ανταγωνιστικότητας και της ανάπτυξης.
Ναι, είμαι κατά του μνημονίου.
Κατά τη γνώμη σας τί πρέπει να κάνει η Ελλάδα για να απεμπλακεί από την κρίση;
Σοβαρό, σταθερό και σαφές φορολογικό πλαίσιο, στα πρότυπα -γιατί όχι- της κυπριακής οικονομίας.
Άμεση μείωση των συντελεστών φορολόγησης και ακόμη μεγαλύτερη για τις παραμεθόριες περιοχές της χώρας.
Καταπολέμηση της φοροδιαφυγής σε συνδυασμό με καταλληλότερους ελεγκτικούς μηχανισμούς και όχι με τους τρόπους που αντιμετωπίζετε σήμερα το πρόβλημα.
Μείωση των εισαγωγών.
Παραγωγή εντός της χώρας και αυτάρκεια σε όλα τα προϊόντα μέχρι να βγούμε από την κρίση.
Ανάπτυξη (FAST TRACK) στον τουρισμό, τη ναυτιλία και την ενέργεια (άμεσα καθορισμός των ΑΟΖ).
Νέες συνεργασίες με Ρωσία, Κίνα και Ισραήλ.
Άμεση ρύθμιση του Τειρεσία, δάνεια με ευέλικτη χρηματοδότηση από τις τράπεζες για τόνωση της αγοράς και κατ' επέκταση αποπληρωμή σε υλοποιήσιμα χρονικά περιθώρια
και λελογισμένα επιτόκια για την εξόφληση παλαιοτέρων δανειακών υποχρεώσεων (για φυσικά και νομικά πρόσωπα) και οφειλών στο δημόσιο.
Δεδομένης της εμπειρίας που αποκομήσατε στο εξωτερικό σχετικά με την ανάπτυξη και διαχείριση μονάδων υγείας και ποδοσφαιρικών εταιριών, πως χαρακτηρίζεται την παρούσα κατάσταση στη χώρα;Σχετικά με τις μονάδες υγείας η κακοδιαχείριση έχει "χτυπήσει" κόκκινο κι αυτό γιατί βρίσκονται λάθος άνθρωποι σε λάθος θέσεις με αποτέλεσμα να έχουμε εκροές και παντελή έλλειψη ελέγχου σε βασικούς τομείς οικονομικής διαχείρισης, ενέργειας και αξιοπρεπών παροχών υγείας στους ασφαλιζόμενους. Είναι αυτονόητο πως υπάρχει η δυνατότητα άμεσης και ταχείας οικονομικής εξομάλυνσης. Περίτρανο παράδειγμα αποτελεί η κερδοφορία και η υψηλή ποιότητα υπηρεσιών που παρουσιάζουν οι ιδιωτικές
μονάδες υγείας.
Σχετικά με τις ΠΑΕ, υπάρχουν συγκεκριμένα πλαίσια ανάπτυξης και διαχείρισης προκειμένου να επιφέρουν άμεση οικονομική άνθηση στα ταμεία των εταιριών και κατ' επέκταση αγωνιστικές επιτυχίες. Διαπιστώνω, δυστυχώς, πως η διαχείριση των ΠΑΕ στη χώρα γίνεται ερασιτεχνικά με τα γνωστά σε όλους αποτελέσματα. Για παράδειγμα,
το γεγονός ότι κάποιος ήταν καλός ποδοσφαιριστής δε συνεπάγεται πως θα είναι και επιτυχημένος πρόεδρος στο σωματείο που αγωνιζόταν κατά το παρελθόν.
Επιβάλλεται ν᾽ ακολουθήσουν οι ΠΑΕ τα μοντέλα οικονομικής διαχείρισης που ακολουθούν, χρόνια τώρα, ευρωπαϊκοί σύλλογοι.
Ως ο κορυφαίος Έλληνας σύμβουλος οικονομικής διαχείρισης, τί θα προτείνατε στους Έλληνες πολίτες;
Όσοι αδυνατούν να αποπληρώσουν τα δάνειά τους, να προχωρήσουν δικαστικά ή εξωδικαστικά σε ρύθμιση των οφειλών τους, για να είναι όσο το δυνατό ενήμεροι
στην εικόνα τους στην Τειρεσίας ΑΕ και να προχωρήσουν, επίσης, άμεσα σε ρυθμίσεις των οφειλών τους στο Δημόσιο.
Πρέπει να συμβάλουμε όλοι στον αγώνα κατά της φοροδιαφυγής και να απομονώσουμε στοιχεία που αποσκοπούν σε κατασπατάληση του δημοσίου χρήματος και έχουν ως αποτέλεσμα το διασυρμό της χώρας εντός και εκτός Ευρωζώνης.
Είμαστε άξιος και υπερήφανος λαός. Με την ενεργητικότητα και τη συνέπειά μας θεωρώ ότι θα απεμπλακούμε από τα παιχνίδια των κερδοσκόπων και τη γενικότερη παγκόσμια
κακή οικονομική συγκυρία.

4 σχόλια

  1. Λοιπον επεσα χτες με ενα τυχαιο ζαπινγκ πανω σε ενα περιεργο πουλεν με το ονομα "τσιπρας" η καπως ετσι,προεδρος ελεγε η αφισα του συριζα ,που εδινε μια συνεντευξη.

    Και πανω σε μια ερωτηση καποιου τυπου :
    Θα φορολογησετε τα μεσαια εισοδηματα απο 1200-1500 ευρω ας πουμε,για να δωσετε αυξησεις στους χαμηλοσυνταξιουχους των 500-600 ευρω???
    Και να τους κανετε ολους στα 600-700 ευρω δηλαδη??
    Για να μην παιρνει καποιος 1400 ευρω ας πουμε και καποιος αλλος 450??
    Η εχετε καποια αλλη λυση??

    Λοιπον η απαντηση του πουλεν (που λεγαμε) του συριζα (των πουστηδων και των φτωχων μεταναστων) :

    Κυτταξτε υπαρχουν ανθρωποι που κερδιζουν πολλα λεφτα.
    Υπαρχουν ανθρωποι που αγοραζουν σπιτια στο Λονδινο..κλπ

    Αυτους θα φορολογησουμε. Αυτοι θα πληρωσουν.

    Τέλεια ειπα. Τα ΙΔΙΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ελεγε και το ηλιθιο βλακογιοργο της τσαντ.
    Φαινεται οτι ανελαβε και το συριζα (των πουστηδων και των φτωχων μεταναστων) η ΙΔΙΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΗ /προπαγανδιστικη εταιρεια με αυτη της αλητοσυμμοριας πασοκ..

    Δεν εξηγειται διαφορετικα..

    Τωρα αν το πουλεν τσιουπρα η πως διαολο το λενε,μιλαει καλλιτερα Ελληνικα απο το ηλιθιο βλακογιοργο της τσαντ ,δεν μου κανει ουτε κρυο ουτε ζεστη.
    Το νοημα ειναι το ιδιο.
    Απλα αυτος τα λεει πιο "αξιοπουστα" οπως θαλεγε και το διανοητικα αναπηρο ηλιθιο βλακογιοργο της τσαντ...

    Στο φουρνο......


    τζων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΩΠΑΑΑΑΑ…. ΚΑΛΩΣ ΤΗΝ ΔΕΞΙΑ ΠΟΥΤΑΝΑ ΤΗΣ ΣΥΓΓΡΟΥ, ΤΟΝ ΓΕΡΟΠΟΥΣΤΑ
    ΤΖΩΩΩΩΝ;;;;

    ΒΓΗΚΕΣ ΠΑΛΙ ΣΤΗ ΒΙΖΙΤΑ, ΔΕΞΙΟ ΤΡΑΒΕΛΙ ΤΗΣ ΣΥΓΓΡΟΥ;;;

    ΜΗ ΜΑΣ ΠΟΥΛΑΣ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ ΓΑΜΗΜΕΝΕ ΚΩΛΟΓΕΡΕ,

    ΠΕΡΙ ΨΗΦΟΥ ΣΕ Χ.Α. ΚΑΙ ΚΑΜΜΕΝΟ, ΑΦΟΥ ΣΕ ΞΕΡΟΥΜΕ ΔΕΞΙΕ ΠΟΥΣΤΟΓΕΡΕ,

    ΟΤΙ ΨΗΦΙΖΕΙΣ ΝΔ-ΣΑ(ΧΛΑ)ΜΑΡΑ, ΠΟΥΣΤΑΡΕ ΦΤΩΧΟΜΠΙΝΕ!!!!!

    ΔΗΛΑΔΗ… ΨΗΦΙΖΕΙΣ ΜΕΡΚΕΛ, ΑΝΙΑΤΟ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΟ ΔΕΞΙΟ ΤΡΑΒΕΛΙ!!!!!

    ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΤΟΝ ΒΡΩΜΟΠΟΥΣΤΑ ΤΗΣ ΣΥΓΓΡΟΥ,

    ΤΟ ΠΟΥΣΤΡΑΚΙ ΤΖΩΩΩΩΝ$$$$$////!!!,

    ΤΗ ΔΕΞΙΑ ΒΡΩΜΟΑΔΕΡΦΗ ΤΟΥ ΕΛΕΟΥΣ ΤΗΣ ΣΥΓΓΡΟΥ,

    ΤΟΝ ΚΩΛΟΓΛΥΦΤΗ ΤΟΥ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ ΣΑΧΛΑΜΑΡΑ!!

    ΞΑΝΑΧΤΥΠΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΠΡΟΤΡΕΠΕΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΜΕΡΚΕΛ!!!!!!

    ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΟΝ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ, ΦΤΩΧΟΜΠΙΝΕ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟ, ΤΖΩΩΩΝ$$$$,

    ΤΟ ΔΕΞΙΟ ΑΡΧΙΔΙ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΤΖΑΚΙΟΥ ΣΑΧΛΑΜΑΡΑ!!!

    ΛΟΥΓΚΡΑ ΦΤΩΧΟΜΠΙΝΕ!!!

    ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΟΝ ΒΡΩΜΟΠΟΥΣΤΑ ΨΗΦΟΦΟΡΟ ΤΗΣ ΜΕΡΚΕΛ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 13 Ιουν 2012 10:23:00 π.μ.

    ++
    Τι λεγαμε για καμμια πιπα στα γρηγορα?
    Εχεμυθεια εγγυημενη,

    Δεν θα το πω πουθενα μωρο μου...

    τζων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΨΗΦΟ ΣΤΟΝ ΚΑΜΜΕΝΟ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ.
    ΑΥΤΟ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΤΩΝ ΑΝΕΛ ;

    ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΣΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΕΔΙΟ ; ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ Ο Κ. ΚΑΜΜΕΝΟΣ, ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ, ΝΑ ΜΕΤΑΤΡΑΠΕΙ Η ΑΘΗΝΑ, ΟΛΗ Η ΑΤΤΙΚΗ ΚΑΙ ΤΑ ΑΣΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ, ΣΕ ΧΩΡΟΥΣ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΜΑΤΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΑΚΡΑΙΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ, ΣΕ ΧΩΡΟΥΣ ΣΥΓΚΡΟΥΣΕΩΝ ΝΤΟΠΙΩΝ ΜΕ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ( ΝΟΜΙΜΟΥΣ Η ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ ) ;

    ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ Ο Κ. ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΠΑΝΙΚΟ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΑΤΜ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΚΑΙ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ "ΛΕΗΛΑΣΙΑ" ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΚΩΝ ΚΑΤΑΘΕΣΕΩΝ ; ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ Ο Κ. ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ, ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΤΟΥ ΕΜΜΟΝΕΣ, ΝΑ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΤΗ ΧΩΡΑ ΣΕ ΑΔΙΕΞΟΔΟ, ΣΕ ΝΕΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΑΡΑ ΣΕ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ; ΔΕΝ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΜΙΑ ΜΕΣΗ ΛΥΣΗ, ΩΣΤΕ ΚΑΙ ΕΠΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΧΑΣΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΙΣΤΩΣΕΙΣ, ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΠΑ ; ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ, ΑΥΡΙΟ, ΣΤΑ ΝΕΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΤΟΥ ΟΤΑΝ ΚΟΠΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ Ε.Ε ΚΑΙ ΑΥΞΗΘΕΙ Η ΑΝΕΡΓΙΑ ΣΤΟ 75% ; ΠΩΣ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΑΥΤΟΙ ΝΑ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΤΩΝ ΚΡΑΤΙΚΟΠΟΙΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΙΩΓΜΟΥ ΤΗΣ ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ ; ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ, ΟΤΑΝ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ, ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΜΠΡΟΣΤΑ, ΘΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ, ΝΑ ΤΑ ΜΑΖΕΥΟΥΝ ΟΙ ΕΦΟΠΛΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΞΕΝΟΔΟΧΟΙ, ΚΑΙ ΝΑ ΦΕΥΓΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ; ΔΥΣΤΥΧΩΣ,ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΠΑΘΟΣ ΚΑΙ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑΚΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ, ΕΧΟΥΝ ΤΥΦΛΩΣΕΙ ΤΟΝ Κ. ΚΑΜΜΕΝΟ ΚΑΙ ΠΑΙΖΕΙ ΚΟΡΩΝΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.

    ΓΙΑΤΙ, Κ. ΚΑΜΜΕΝΟ, ΜΕ ΧΡΕΟΚΟΠΗΜΕΝΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΟΧΙ ΑΟΖ ΔΕΝ ΠΕΤΥΧΑΙΝΟΥΜΕ, ΑΛΛΑ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΧΩΡΑ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ ΣΕ ΘΕΡΜΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΕΞ ΑΝΑΤΟΛΩΝ. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ Ο ΜΕΣΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ, ΕΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΕΤΕ ; ΕΧΕΤΕ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΟΤΙ ΣΥΜΒΕΙ ΣΤΗ ΧΩΡΑ. ΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ- ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΑΔΙΑΛΛΑΚΤΕΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΕΣ ΕΜΜΟΝΕΣ ( ΤΣΙΠΡΑ- ΚΑΜΜΕΝΟΥ )ΠΟΥ ΟΔΗΓΟΥΝ ΤΗ ΧΩΡΑ ΣΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΗ ( ; ) ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ, ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ.
    ΑΛΛΑ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΣΑΣ ( ΗΔΗ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΙΣΟΥΣ ) ΕΧΟΥΝ ΦΥΓΕΙ ΠΡΟΣ ΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΚΙ ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΕΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΤΑΚΤΙΚΗ, ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΟΥ ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΞΑΝΕΜΙΣΤΕΙΤΕ. ΓΙΑΤΙ ΤΩΡΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΑΝΑΤΙΖΕΤΕ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΟΣΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΓΕΙΩΣΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ.

    Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΚΑΙ Η ΝΔ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΛΕΙΑ ΛΥΣΗ, ΑΛΛΑ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟ ΠΑΣΟΚ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟ ΟΧΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ, ΑΝΑΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΑΠΟ ΕΣΑΣ, ΩΣ Η ΜΕΣΗ ΛΥΣΗ, Η ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΚΑΚΗ ΛΥΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση