GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το νέο Kymco G-Dink 300i

Το μεγαλύτερο μέλος της οικογένειας Dink είναι γεγονός και όπως όλα δείχνουν σύντομα θα είναι κοντά μας σε μία ιδιαίτερα ανταγωνιστική ...

Το μεγαλύτερο μέλος της οικογένειας Dink είναι γεγονός και όπως όλα δείχνουν σύντομα θα είναι κοντά μας σε μία ιδιαίτερα ανταγωνιστική τιμή, σύμφωνα και με την ελληνική αντιπροσωπεία.
Για σχεδόν 15 χρόνια, η σειρά Grand Dink έχει συμβάλλει αποφασιστικά στη εδραίωση του ονόματος της Kymco στην παγκόσμια αγορά ως μία από τις μεγαλύτερες κατασκευάστριες εταιρίες scooter.
Τα Grand Dink έχουν ήδη 120.000 πωλήσεις μόνο στην απαιτητική ιταλική αγορά και έχουν ανάγει τα συγκεκριμένα scooter ως τα best seller της Kymco.
Στην 4η γενιά του, το G-Dink 300i συνδυάζει τη μοντέρνα σχεδίαση με τα παραδοσιακά δυνατά στοιχεία της κατηγορίας GT, δηλαδή τους μικρούς τροχούς, για μεγάλη ευελιξία, τους πολύ καλούς αποθηκευτικούς χώρους, την επίπεδη και πρακτική ποδιά και φυσικά την καλή προστασία από τον αέρα.
 Το νέο Kymco G Dink 300i
 Το νέο Kymco G Dink 300i
Το νέο μοντέλο της Kymco κινείται από ένα σύγχρονο υγρόψυκτο μοτέρ 300 κ.εκ. το οποίο χρησιμοποιεί ηλεκτρονικό ψεκασμό για την τροφοδοσία του και αποδίδει 23 ίππους και 2,5 Kgm ροπής!
Σύμφωνα με την Kymco, το εν λόγω μοτέρ είναι ρυθμισμένο έτσι ώστε να βγάζει τη δύναμή του στο δρόμο ομαλά και χωρίς ξεσπάσματα, κάτι που το καθιστά ιδιαίτερα φιλικό για τους νέους αναβάτες.
Το πλαίσιο του είναι ολοκαίνουριο, με διπλούς χαλύβδινους σωλήνες στο μπροστινό μέρος προκειμένου το G-Dink να επιτύχει υψηλές τιμές στον τομέα της ακαμψίας, ενώ οι αναρτήσεις, σύμφωνα με την Kymco, πετυχαίνουν τη χρυσή τομή ανάμεσα σε άνεση και σπορτίβ συμπεριφορά, εξαλείφοντας τις ενοχλητικές ταλαντώσεις στις υψηλές ταχύτητες.
 Το νέο Kymco G Dink 300i
 Το νέο Kymco G Dink 300i
Στον τομέα των φρένων το νέο GT scooter φέρει δύο υδραυλικά δισκόφρενα μπροστά διπλές δαγκάνες και σωληνάκια «υψηλής πιέσεως» που προσφέρουν, σύμφωνα με την εταιρία, μικρές αποστάσεις ακινητοποίησης και πολύ καλή αίσθηση.
Το G-DINK αναμένεται σύντομα (μέσα στον Ιούνιο 2012) στην ελληνική αγορά. Θα είναι διαθέσιμο σε 3 χρώματα (Λευκό, Μεταλλικό Μαύρο και Γκρι), σε τιμή που θα κρατηθεί σε χαμηλά για την κατηγορία επίπεδα.
 Το νέο Kymco G Dink 300i
 Το νέο Kymco G Dink 300i
 Το νέο Kymco G Dink 300i
Πηγή: mototriti.gr

1 σχόλιο

  1. Τα σημερινά δεδομένα για την κάλπη.
    Η στυγερή δολοφονία του φαρμακοποιού, τα συνεχή κρουσματα ληστείων και βίας κατά πάντων, αναδεικνύουν μείζον θέμα για τους κατοίκους των αστικών κέντρων, τη βία, την εγκληματικότητα, την έλλειψη προστασίας. Αυτό αφαιρεί ποσοστιαίες μονάδες από τον Σύριζα ( που και νομιμοποιεί τους κάθε λογής λαθρομετανάστες και " ευνουχίζει" την Αστυνομία- ποιος αστυνομικός θα τρέξει, όταν ξέρει ότι θα "φάει" το κεφάλι του από την πολιτική εξουσία Σύριζα ; )και προσθέτει , κυρίως στην Αττική, Θεσσαλονίκη, Πάτρα, ψηφοφόρους στη Νέα Δημοκρατία. Ο φόβος κοινωνικού εκτραχηλισμού και αποθράσυνσης των κάθε λογής κακοποιών στοιχείων από την "ανεκτικότητα" του Σύριζα, στρέφει τους κεντρώους ψηφοφόρους στη Νέα Δημοκρατία.

    Επιπλέον, σήμερα ο κ. Τσίπρας απέκλεισε από κάθε μετεκλογική συνεργασία και το ΠΑΣΟΚ και τους Ανεξάρτητους Έλληνες ( αδειάζοντας το αντιμνημονιακό μπλογκ και τις ελπίδες του κ. Καμμένου να παίξει ρόλο κυβερνητικού συνεταίρου του Σύριζα ). Έτσι, αν βγει πρώτο κόμμα ο Σύριζα, θα προσπαθήσει να κάνει κυβέρνηση με τη ΔΗΜΑΡ ( το ΚΚΕ δεν πρόκειται να μπει σε μια τέτοια λογική ), με ότι αυτό συνεπάγεται για τα εθνικά ζητήματα. Το ερώτημα είναι αν η ΔΗΜΑΡ θα αντέξει στην αρνητική στάση του κ. Τσίπρα ΑΠΟΛΥΤΑ κατά του μνημονίου, αν θα υπάρξει κυβερνητική σταθερότητα, μιας και ο κ. Τσίπρας δεν "φοβάται" ( με σημερινές του δηλώσεις ) το ενδεχόμενο της δραχμής! Τα σενάρια αυτά οδηγούν σε ακυβερνησία, έλλειψη σταθερότητας, κοινωνικό χάος και συγκρούσεις μεταξύ ακραίων αντιπάλων πολιτικών ομάδων!

    Τέλος, γίνεται κατανοητό ότι οι όροι του κ. Βενιζέλου ( περί οικουμενικής με συμμετοχή του Σύριζα ) και του κ. Καμμένου για απόλυτο ΟΧΙ στο μνημόνιο, τορπιλίζουν ( τουλάχιστον προεκλογικά ) τη δημιουργία κυβέρνησης.

    Μέσα σε αυτό το χαοτικό σκηνικό, οικονομικής, κοινωνικής και εθνικής ανασφάλειας και αποσύνθεσης, οι ψηφοφόροι ( ειδικά ) των αστικών κέντρων ( που επιζητούν ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑ, ΑΣΦΑΛΕΙΑ, ΙΣΧΥΡΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΕΠΑΝΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΤΡΕΛΩΝ ΦΟΡΟΜΠΗΧΤΙΚΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΤΟΥ Κ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ, ΤΗ ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΤΟΥ ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΣΠΑ, ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΑΙ ΝΕΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΟ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΟΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ,ΤΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΤΑΞΗ ΤΗΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ )αυτές τις μέρες επιλέγουν να μετακινηθούν από το Πασοκ, τους Ανελ, το Λαος, την Χ.Α ( οι περιστασιακοί της ψηφοφόροι ), τη Δημιουργία Ξανά, το Σύνδεσμο Εθνικής Ενότητας, τη Κοινωνία και από όλα σχεδόν τα μικρά κόμματα προς το να ψηφίσουν τη Νέα Δημοκρατία ( με όλα τα αρνητικά της )που θα τη φέρει σε απόσταση από τον Σύριζα ( για να μην υπάρξει αμφισβήτηση αποτελέσματος ) και πιο κοντά στην αυτοδυναμία, φοβούμενοι τους τραγικούς χειρισμούς των μικρότερων κομμάτων και τις προσωπικές τους εμμονές και τα μικροπολιτικά παιχνίδια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *