GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Λήξη για τις απεργίες στις νορβηγικές πλατφόρμες πετρελαίου

Η νορβηγική πετρελαϊκή εταιρεία Statoil σχεδιάζει την άμεση επανεκκίνηση του συνόλου της παραγωγής της στη νορβηγική υφαλοκρηπίδα, συμπεριλ...

Η νορβηγική πετρελαϊκή εταιρεία Statoil σχεδιάζει την άμεση επανεκκίνηση του συνόλου της παραγωγής της στη νορβηγική υφαλοκρηπίδα, συμπεριλαμβανομένης και της παραγωγής στο πεδίο εξόρυξης Oseberg του, μετά από το τέλος της απεργίας που απέφερε η κυβερνητική παρέμβαση.
Αυτό ανακοίνωσε  η εταιρεία:  «Μπορεί να διαρκέσει από 1 έως 2 ημέρες για να ξεκινήσει η παραγωγή. Αναμένουμε πλήρη παραγωγή σε όλα τα πεδία εξόρυξης εντός μίας εβδομάδας» διευκρινίζει η ανακοίνωση της Statoil.
Οι εγκαταστάσεις που επηρεάστηκαν από την απεργία είναι τα πεδία εξόρυξης, κεντρικό Oseberg, νότιο Oseberg, ανατολικό Oseberg, Heidrun, Huldra, Veslefrikk και Brage.

3 σχόλια

  1. ΠΑΛΙΑ ΠΑΡΟΙΜΙΑ Η ΦΘΗΝΕΙΑ ΤΡΩΕΙ ΤΟΝ ΠΑΡΑ.
    ΕΣΕΙΣ ΕΚΕΙ ΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΜΗΝ ΠΙΑΣΕΤΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΑΙΜΟ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕ Ο ΔΙΚΟΛΑΒΟΣ ΕΚΒΙΑΣΤΗΣ ΤΟΥΡΚΟΓΛΟΥ
    ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΟΜΑΡΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΥΤΕ ΙΕΡΟ ΟΥΤΕ ΟΣΙΟ.ΛΙΓΑ ΛΙΓΑ ΝΑ ΔΩΘΟΥΝ ΟΙ ΠΛΑΣΤΟΙ ΦΟΡΟΙ ΑΚΟΥ ΤΟ ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΟ 5.000 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ ΠΟΥ ΤΑ ΘΕΛΕΙΣ ΤΟΜΑΡΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΠΡΩΙΝΟ.ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΗΜΙΟΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΦΩΤΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΨΕΙ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΒΓΑΛΕ ΤΗΝ ΓΛΙΤΖΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΟΥ ΑΠΛΥΤΕ ΠΟΥ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΣ ΚΟΥΤΣΟΣΑΓΟΝΕ ΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΠΟΡΔΗ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΔΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΓΝΩΜΕΣ.ΠΟΥ ΕΜΑΘΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΑΞΕΣΤΕ ΟΣΟ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΑΕΡΟΠΟΡΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. καλητερα μιχαλε θα ηταν να σας πληρωνουμε για να εχουμε δουλια δεν μας λες ομως ποσοι απο τον κλαδο σου φοροδιαφευγουν?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση