GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Χάρισε ζωή σε πέντε ανθρώπους!..

Ζωή σε πέντε ανθρώπους, έδωσε με τον θάνατο της μία 49χρονη η οποία κατέληξε στην Μονάδα Εντατικής θεραπείας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου...

Ζωή σε πέντε ανθρώπους, έδωσε με τον θάνατο της μία 49χρονη η οποία κατέληξε στην Μονάδα Εντατικής θεραπείας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας, όπου νοσηλευόταν πάσχουσα από εγκεφαλική αιμορραγία.
Η άτυχη γυναίκα, η οποία διέμενε στην Αθήνα είχε έρθει στην Καρδίτσα για το γάμο της κόρης της, όπου και υπέστη εγκεφαλικό επεισόδιο νοσηλεύτηκε αρχικά στο Γενικό Νοσοκομείο Καρδίτσας και εν συνεχεία, διακομίσθηκε στο Πανεπιστημιακό Λάρισας.
Στήθηκε γέφυρα ζωής ανάμεσε σε Λάρισα, Αθήνα, Ιωάννινα αλλά και Μόναχο, μετά την απόφαση των οικείων της- οι οποίοι κατά πληροφορίες είναι ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένοι στο θέμα αυτό- να δωρίσουν όργανα της, προκειμένου να σωθούν άλλες ανθρώπινες ζωές.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση