GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΚΑΘΑΡΕΣ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ ΤΩΡΑ! ΟΧΙ ΣΕ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ – ΟΧΙ ΣΕ «ΕΦΕΔΡΕΙΑ»...

Toυ Γιώργου Παναγιωτακόπουλου. Μέλους ΠΓ  ΠΑ.ΣΟ.Κ. Η επαναφορά με πλάγιο τρόπο των απολύσεων στο Δημόσιο με τη μορφή της «εφεδρείας» αποτ...

Toυ Γιώργου Παναγιωτακόπουλου.
Μέλους ΠΓ  ΠΑ.ΣΟ.Κ.

Η επαναφορά με πλάγιο τρόπο των απολύσεων στο Δημόσιο με τη μορφή της «εφεδρείας» αποτελεί πρόκληση για την κοινή λογική.
Οι δικαιολογίες που προβάλλονται από την ηγεσία του Υπουργείου Οικονομικών αποδεικνύουν την αδυναμία του, όχι απλά να διαπραγματευτεί αλλά να εφαρμόσει τις βασικές αρχές της προγραμματικής συμφωνίας των κομμάτων που συμμετέχουν στην Κυβέρνηση.
Είπα από την πρώτη στιγμή ότι η συμμετοχή του ΠΑΣΟΚ σε αυτή τη Κυβέρνηση αποτελεί μεγάλο πολιτικό λάθος. Γιατί γίνεται φανερό ότι πρόκειται για μια Κυβέρνηση πλήρως εξαρτημένη από τις διαθέσεις των Τροικανών και πολιτικά αδύναμη να υπερασπιστεί τα ελάχιστα που έχουν απομείνει στους εργαζόμενους, τους συνταξιούχους και τους αδύναμους σε αυτή τη χώρα.
Το ΠΑΣΟΚ οφείλει να μιλήσει με καθαρά λόγια. Να διαφωνήσει απόλυτα με τις λογικές που εκπορεύονται από τους εκπροσώπους της Τρόικα στο Υπουργείο Οικονομικών.
Όχι σε απολύσεις – Όχι σε λογικές «εφεδρείας»
Όχι μισόλογα, όχι δικαιολογίες τύπου διαφωνούμε αλλά άλλοι έχουν την ευθύνη. Η συνευθύνη είναι δεδομένη. Η πολιτική συνευθύνη ακόμη μεγαλύτερη.
Για εμένα και το δηλώνω καθαρά, αποτελεί κόκκινη γραμμή η στάση του κόμματος στο συγκεκριμένο θέμα. Κόκκινη γραμμή και αδιαπραγμάτευτο δεδομένο.
Όσοι βάλουν υπογραφές, όσοι υποκύψουν σε απειλές και πιέσεις, όσοι θυσιάσουν και άλλους εργαζόμενους θα είναι υπόλογοι απέναντι στην ιστορία, τη χώρα και τους πολίτες της.

10 σχόλια

  1. Πληρώνουμε ένα απαράδεκτα ακριβό διόδιο και δεν υπάρχει καμιά αστυνόμευση στην ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟ!

    http://swell-swell.blogspot.gr/2012/08/blog-post_8.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΝΤΕ

    Γ
    Α
    Μ
    Η
    Σ
    Ο
    Υ

    ΛΑΜΟΓΙΟ ΜΙΜΗΚΟ ΤΟΥ ΟΠΑΠ
    και να μην το ευχαριστηθείς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Βρε γελοιε Παναγιωτακοπουλε,
    Εχουν χασει τη δουλεια τους εννα εκατομμυριο ανθρωποι στον ιδιωτικο τομεα εχουν κλειση χιλαδες μικρομεσαιες επιχειρησεις και σεις λυσαξατε μην απολυθουν απο τον κομματικο σας στρατο δεκα η δεκαπεντε χιλιαδες κρατικοδιαιτα ατομα.Πιος θα τους ταισει ολους αυτους τους λιμοκοντορους οταν ο ιδιοτικος τομεας κατεβασει ρολα.
    Σαν δε ντρεπεσε ΚΟΠΡΙΤΗ
    Π.Κ.ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τα λετε πολύ καλά κ. Παναγιωτακόπουλε και ελπίζω να επιμήνεται και να πιέσεις με όλες σου τις δυνάμεις την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ να μην συνεναίσει στη επαπειλούμενη εφεδρεία που θέτει η κυβέρνηση και ο Υπουργός Οικονομικών. Τα πολιτικά λάθη δεκαετιών, των κομμάτων που κυβέρνησαν αυτόν το τόπο,ας μην αποβούν για άλλη μια φορά ένας νέος όλεθρος για τους εργαζόμενους. Εφεδρεία, ίσον απόλυση, δάκρυα και πόνος, απόγνωση καιαυτοκτονίες. Οι εργαζόμενοι στο Δημόσιο έχουν ξεπεράσει τα όριά τους. Δεν αντέχουμε άλλο....αλλά και το κόμμα σας θα τελειώσει μαζί μας....
    Ευχαριστώ πολύ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΡΕ ΣΕΙΣ

    Ο ΧΟΝΤΡΟΣ ΔΕΝ ΤΑ ΕΛΕΓΕ ΑΥΤΑ ,ΕΦΕΔΡΕΙΕΣ κλπ,ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ ΠΡΙΝ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ;


    ΠΑΤΕ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΑΚΗ;

    ΕΞΩ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. πρασινορουφιάνε

    έχεις λήξει

    Αν δεν το κατάλαβες ακόμα ζώο
    δεν πειράζει.

    είσαι και παΣΤΟΚΟΣ ρεμάλι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ! ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΕΤΡΟΣ ΜΑΣΟΥΡΑΣ, ΕΡΓΟΔΟΤΗΣ ΤΟΥ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥ!

    ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΑΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥ ΑΛΗΤΑΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝ.
    ΘΑ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΜΑΖΕΨΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΑΪΖΕ, ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΕΠΙΤΕΘΕΙ ΣΤΗΝ 15ΧΡΟΝΗ!

    Ο Πακιστανός Αχμέτ Βακάς (ή Κουαγκάζ ή Γκαζάν ή Χαγκάζ) που δεν γράφεται ή δεν λέγεται το όνομα και το επίθετο του στα ΜΜΕ, εργαζότανε παράνομα στο «Πάρος Μπλε Δελφίνι», Blue Dolpin Paros, στη Νέα Χρυσή Ακτή (Τσερδάκια) Πάρος ως αχθοφόρος εργάτης χειρώνακτας παράνομα, χωρίς ένσημα, χωρίς βιβλιάριο υγείας που απαιτείται για ειδικότητες τουριστικών επαγγελμάτων, χωρίς 8ώρο, χωρίς να τον έχει δηλωμένο στην εφορία. Στις 23 Ιουλίου 2012, ΒΙΑΣΕ και ΧΤΥΠΗΣΕ και ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΕ και ΛΗΣΤΕΥΣΕ ανήλικη Ελληνίδα 15 ετών. Ο ιδιοκτήτης Πέτρος Μασούρας του Blue Dolpin Paros, δήλωσε: « θα μπορούσε να γλιστρήσει στα βράχια και να έπαθε ότι έπαθε το θύμα… »

    Δέστε φάτσα 39 ετών στις φωτογραφίες στο FACEBOOK: Vegas Maras

    ΟΥΔΕΝ ΚΡΥΠΤΟΝ ΥΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟΝ ΚΑΙ...ΤΟ HELLAS-ORTHODOXY !!!

    Μιας και πλέον η Αστυνομία τον...γνωρίζει, περιμένουμε να εφαρμόσει το Νόμο για παράνομη απασχόληση παράνομου αλλοδαπού...!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Η Ελλάδα πεθαίνει και καλά κάνει
    γιατί ΑΥΤΗ η ”Ελλάδα” έκανε τον κύκλο της θα πεθαίνει κι αν δεν πέθανε ακόμα, καλύτερα να γίνει σύντομα, γιατί αυτή η ύβρις δεν μπορεί να συνεχιστεί για πολύ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΒΡΕ ΓΑΜΗΜΕΝΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΟΙ ΚΑΙ
    ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ ΔΗΜΑΡΙΤΕΣ ΟΙ ΚΟΚΚΙΝΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΣΑΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΚΟΚΚΙΝΑ ΚΥΛΟΤΑΚΙΑ!!! ΟΥΣΤ ΠΡΟΔΟΤΕΣ !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση