GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αγωγή Σταμάτη Φασουλή κατά δημοσιογράφων του ΒΗΜΑGAZINO, για το εξώφυλλο "Τζέντλεμαν και τρελή" (ΦΩΤΟ)

Αγωγή κατέθεσε ο Σταμάτης Φασουλής εναντίον του διευθυντή του BHMAGAZINO, Παύλου Παπαδόπουλου και του συντάκτη, Γιώργου Νάστου, για το...

Αγωγή κατέθεσε ο Σταμάτης Φασουλής εναντίον του διευθυντή του BHMAGAZINO, Παύλου Παπαδόπουλου και του συντάκτη, Γιώργου Νάστου, για το...πασχαλιάτικο εξώφυλλο του περιοδικού με τίτλο «Τζέντλεμαν και “τρελή”».
Σύμφωνα με το enimerosi24.gr, o σκηνοθέτης διεκδικεί από τον καθένα τους το ποσό των 260.000 ευρώ. Το συγκεκριμένο τεύχος, αναφερόταν στον «Εκκεντρικό Σταμάτη Φασουλή: Μορφή του θεάτρου και άνθρωπος της εξουσίας, σκηνοθέτης του συρμού και δηλητηριώδης κωμικός, τζέντλεμαν και «τρελή». Έπειτα από 40 χρόνια και πολλές διαδοχικές εφευρέσεις του εαυτού του, ο Σταμάτης Φασουλής κατορθώνει να παραμένει ο «αποδεκτός εκκεντρικός» των σκεπτόμενων μικροαστών».
Οι φράσεις που ενόχλησαν τον γνωστό δημιουργό – μεταξύ άλλων- ήταν, το «σκηνοθέτης του συρμού» και η λέξη «τρελή» που κατά το site, ήταν σε εισαγωγικά και παρέπεμπε σε προηγούμενη θεατρική του δουλειά με τον Γιάννη Μπέζο, «Το κλουβί με τις τρελές».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση