GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Παραδέχτηκε την απιστία η Kristen Stewart- Ζητά μετανιωμένη συγνώμη από τον Pattinson (ΦΩΤΟ)

Ανακοίνωση στην οποία, μετά και από τη δημοσίευση των επίμαχων φωτογραφιών, παραδέχεται ότι απάτησε τον Robert Pattinson και ζητά συγνώμη...

Ανακοίνωση στην οποία, μετά και από τη δημοσίευση των επίμαχων φωτογραφιών, παραδέχεται ότι απάτησε τον Robert Pattinson και ζητά συγνώμη από όσους πλήγωσε με αυτή της την πράξη, και κυρίως από τον σύντροφό της δημοσιεύει το περιοδικό People.
"Ζητώ ειλικρινά συγνώμη για το πόνο και τη ντροπή που προκάλεσα στους ανθρώπους γύρω μου και σε όσους επηρεάστηκαν από τις πράξεις μου. Αυτή η στιγμιαία απερισκεψία βάζει σε κίνδυνο το πιο σημαντικό πράγμα της ζωής μου, τον άνθρωπο που αγαπώ και σέβομαι περισσότερο από οτιδήποτε, τον Rob. Τον αγαπώ, τον αγαπώ, λυπάμαι", δήλωσε η Stewart, σύμφωνα με το αμερικανικό People.
Ο παντρεμένος και με δύο παιδιά σκηνοθέτης του "Η Χιονάτη και ο Κυνηγός" και η ηθοποιός είχαν ανταλλάξει τρυφερά φιλιά και αγκαλιές κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας, χωρίς όμως να γνωρίζουν ότι ο φακός των παπαράτσι απαθανάτιζε την κάθε τους κίνηση.
Ανακοίνωση έβγαλε και ο Rupert Sanders, σύμφωνα με το Reuters: "Αισθάνομαι απίστευτα συντετριμμένος για τον πόνο που προκάλεσα στην οικογένειά μου. Η όμορφη σύζυγός μου και τα δυο παιδιά μου είναι όλα όσα έχω στον κόσμο. Τους αγαπώ με όλη μου την καρδιά και προσεύχομαι να το ξεπεράσουμε όλοι μαζί", ανέφερε.Τις μέρες του... περιστατικού, στα πλατό βρισκόταν και η Liberty Ross, η 33χρονη σύζυγος του σκηνοθέτη και πρώην μοντέλο, που στην ταινία υποδυόταν την μητέρα της Kristen.
Ο Robert Pattinson προς το παρόν δεν έχει κάνει καμία δήλωση.
Δείτε τις φωτογραφίες που δημοσίευσε το Us Weekly:



undefined

Πληροφορίες: cosmo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση