GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κοντά σε συμφωνία για το Alter...

Θέμα χρόνου πρέπει να θεωρείται, σύμφωνα με πληροφορίες, η δρομολόγηση της επαναλειτουργίας του ALTER. Ύστερα από μακρά περίοδο συζητήσεων ...

Θέμα χρόνου πρέπει να θεωρείται, σύμφωνα με πληροφορίες, η δρομολόγηση της επαναλειτουργίας του ALTER. Ύστερα από μακρά περίοδο συζητήσεων και διαπραγματεύσεων, φαίνεται ότι τα πράγματα καταλήγουν σε συγκεκριμένη συμφωνία με μεταβολές στη σύνθεσή του και την είσοδο νέου βασικού μετόχου.
Ο Mediaκος

7 σχόλια

  1. ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΣΕ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ποιος και με ποιους διαπραγματευεται ? γιατι εμεις οι εργαζομενοι δεν ξερουμε τιποτα. Θα μας δωσει ολα τα χρηματα μας δηλαδη , γιαυτο δεν μπαινει στον κόπο να μας λαβει υποψην της " η νεα συνθεση " !!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  3. ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΣΕ?
    30 Αυγ 2012 1:53:00 μ.μ.


    ΝΑΙ, ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΊΣ, ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΏΣΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ..................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεν υπάρχει καμμια αλλαγή στην μετοχική συνθεση του Αλτερ, γιατι δεν υπάρχει κανένας επενδυτής. Γινονται προσπαθειες μηπως βρεθει καμμια διαφημιση και μηπως πουληθει τηλεοπτικος χρόνος, ώστε να λειτουργήσει και πάλι το κανάλι. Τα υπόλοιπα είναι b-movie επιστημονικης φαντασίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΟΠΩΣ ΑΝΟΙΞΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ?? (οχι τιποτα αλλο τότε ήταν και αποκλειστικες πληροφοριες της Ντεπης)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση