GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Νέα στοιχεία για το Μazda6...

Επίσημη παρουσίαση του νέου Μazda6 στη διεθνή έκθεση αυτοκινήτου της Μόσχας, αλλά και επιπλέον στοιχεία για τους κινητήρες του. Η νέα γενιά...

Επίσημη παρουσίαση του νέου Μazda6 στη διεθνή έκθεση αυτοκινήτου της Μόσχας, αλλά και επιπλέον στοιχεία για τους κινητήρες του.
Η νέα γενιά του Mazda6 βασίζεται σε μια νέα πλατφόρμα 30% πιο δύσκαμπτη και 8% πιο ελαφριά από εκείνη του απερχόμενου μοντέλου, με αποτέλεσμα τη μείωση του βάρους κατά περίπου 100 κιλά.
Σκοπός της ιαπωνικής εταιρείας είναι να επανιδρύσει την παρουσία της στην κατηγορία των μεσαίων οικογενειακών αυτοκινήτων και να ανταγωνιστεί καταξιωμένα μοντέλα όπως το VW Passat, το Toyota Avensis και το Opel Insignia.
Αυτό που έχει να αντιπαραθέσει δεν είναι υπερτροφοδοτούμενοι κινητήρες χαμηλού κυβισμού, αλλά μηχανικά σύνολα τεχνολογίας SkyActiv, ειδικά μελετημένα για χαμηλή κατανάλωση και χαμηλές εκπομπές ρύπων.

Το νέο Μazda6 θα διαθέτει έναν επίσης νέο πετρελαιοκινητήρα των 2.2 λίτρων, ο οποίος αποδίδει 150 ίππους, με εκπομπές ρύπων διοξειδίου του άνθρακα μόλις 105 γραμμάρια ανά χιλιόμετρο και προδιαγραφές Euro 6.
Ακόμη, θα έχει δύο βενζινοκινητήρες: έναν δίλιτρο ισχύος 148 ίππων και έναν των 2.5 λίτρων, ισχύος 190 ίππων. Η εταιρεία τονίζει επίσης την ύπαρξη του συστήματος ανάκτησης ενέργειας i-ELOOP, αλλά και του i-stop.

Διαστάσεις
Μήκος: 4.865 χλστ.
Πλάτος: 1.840 χλστ.
Ύψος: 1.450 χλστ.
Μεταξόνιο: 2.830 χλστ.
Χώρος αποσκευών: 483 λίτρα
Πηγή: 4troxoi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση