GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σε εξέλιξη οι επιχειρήσεις για την κατάσβεση της φωτιάς στο Άγιο Όρος

Το μεγάλο μέτωπο της πυρκαγιάς μαίνεται σε δασική έκταση στο Άγιο Όρος την ώρα που μάχη με τις φλόγες συνεχίζουν να δίνουν πυροσ...


Το μεγάλο μέτωπο της πυρκαγιάς μαίνεται σε δασική έκταση στο Άγιο Όρος την ώρα που μάχη με τις φλόγες συνεχίζουν να δίνουν πυροσβέστες, εθελοντές και στρατιώτες προκειμένου να την θέσουν υπό έλεγχο.
Σύμφωνα με νεώτερη ενημέρωση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας η φωτιά βρίσκεται στην περιοχή Χιλανδάρη, πολύ κοντά στο ομώνυμο μοναστήρι, χωρίς ωστόσο να το απειλεί άμεσα. Επιτόπου επιχειρούν 183 πυροσβέστες με 64 οχήματα και 53 μέλη πεζοπόρου τμήματος. Παράλληλα, πολύτιμη βοήθεια προσφέρουν οι 49 πυροσβέστες από τη Σερβία, οι οποίοι ταξίδεψαν οδικώς με οκτώ οχήματα μέχρι το πύρινο μέτωπο, ενώ ήδη έχουν σπεύσει στην περιοχή 111 στρατιώτες και 120 εθελοντές.
Από αέρος επιχειρούν τρία αεροσκάφη και τρία ελικόπτερα, ενώ στις 07.00 το πρωί ξεκίνησε στρατιωτική αποστολή για τη μεταφορά 30 πεζοναυτών στον χώρο του μετώπου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση