GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αλλάζει καριέρα και ο πρώην υφυπουργός Σπ. Κουβέλης...

Σχολιάζει ο Αντώνης-Μάριος Παπαγιώτης Ποιός θυμάται τον υφυπουργό Εξωτερικών , αρμόδιο για την χρηματοδότηση των ΜΚΥΟ , για το κυβερνη...

Σχολιάζει ο Αντώνης-Μάριος Παπαγιώτης

Ποιός θυμάται τον υφυπουργό Εξωτερικών, αρμόδιο για την χρηματοδότηση των ΜΚΥΟ, για το κυβερνητικό έργο του; Υποθέτω λίγοι, γι᾽αυτό και ο κατά τα λοιπά συμπαθής περιβαντoλόγος, μην έχοντας τις πιθανότητες με το μέρος του για να επανέλθει στην ενεργό πολιτική μετά τον κατακερματισμό των παπανδρεϊκών πολιτευτάδων, το γύρισε στα... όργανα (όπως φαίνεται στην συνοδευτική φωτογραφία). Δεν γνωρίζουμε αν "το έχει" με την κιθάρα όσο το είχε με την πολιτική, ο πρώην υπουργός και στενός φίλος του ΓΑΠ (αφορμή για να του προσκολληθεί πρώτου η στάμπα του "κηπουρού") και πόσο καλά συγχρονίζεται με τους ρυθμούς της electro-jazz, αλλά σίγουρα μοιάζει να το απολαμβάνει εξίσου με τα ταξίδια του ανά την υφήλιο, που επιδίδονταν στη διάρκεια της κυβερνητικής του θητείας.
Την ίδια στιγμή, ο κ. Κουβέλης δηλώνει στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook ότι είναι ιδιοκτήτης της νέας ακόλουθης εταιρείας:
Αναζητούμε πληροφορίες για τη δράση της, το πελατολόγιό της και τυχόν συμβάσεις της και θα επανέλθουμε αναλυτικότερα. Τυχόν, ενημερωτικό δελτίο τύπου του κ. Κουβέλη, θα μας ήταν χρήσιμο.

3 σχόλια

  1. μονο για λουλουδουδες
    κανουν οι πασοκομαλακες

    ΟΥΣΤ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΠΑΣΟΚΟΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. afise poly ergo ki aytos..

    ayton den ton eixane deirei kai
    klepsei kai mesa stin tsanta tou eixe kata 80% kapotes?!.

    xaaxaaxaxa
    geropasokovlakas

    allos enas malakas tou thiasou tou gap..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. http://www.tsantiri.gr/koinonia-kinimata/fotografies-anarchiki-gronthokopisan-ke-listepsan-ton-spiro-kouveli.html


    χαχαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση