GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Τεχνικά δυνατή μια έξοδος της Ελλάδας από το ευρώ»

Νέο ξεκάθαρο μήνυμα στην Αθήνα στέλνει ο Jean-Claude Juncker. Ο επικεφαλής του Eurogroup τονίζει ότι η Ελλάδα δεν θα φύγει από την ευρ...

Νέο ξεκάθαρο μήνυμα στην Αθήνα στέλνει ο Jean-Claude Juncker. Ο επικεφαλής του Eurogroup τονίζει ότι η Ελλάδα δεν θα φύγει από την ευρωζώνη και λέει ότι ενδεχομένως πρέπει να της δοθεί περισσότερος χρόνος για να εφαρμόσει το πρόγραμμα λιτότητας.
Παράλληλα μιλώντας στην εφημερίδα Tiroler Tageszeitung λέει πως πιστεύει ότι η χώρα θα παραμείνει στο ευρώ, ωστόσο προσθέτει: «Μια έξοδος της Ελλάδας από το Ευρώ είναι τεχνικά δυνατή αλλά ο πολιτικός κίνδυνος μιας τέτοιας εξέλιξης είναι ανυπολόγιστος». Σύμφωνα με τον πρόεδρο του Eurogroup «αν η Ελλάδα δεν συμμορφωθεί με τα αιτήματα οικονομικής εξυγίανσης και διαρθρωτικών αλλαγών, τότε μπορεί να πρέπει να ληφθεί υπόψη το συγκεκριμένο ενδεχόμενο», αλλά ο ίδιος, πιστεύει ότι η χώρα μας «θα παραμείνει εντός Ευρώ, διότι θα εντατικοποιήσει τις προσπάθειές της για να ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις της».
«Η έξοδος από το Ευρώ δεν αποτελεί μέρος των πιθανών εξελίξεων με τις οποίες ασχολούμαι», κατέληξε ο Ζαν Κλοντ Γιούνκερ, σύμφωνα με τον οποίο η Ελλάδα μπορεί να βρεθεί αναγκασμένη να εγκαταλείψει το ευρωπαϊκό κοινό νόμισμα «μόνο αν δεν σεβαστεί καμία συμφωνία και καταστρατηγήσει όλους τους κανόνες».
Οι δηλώσεις του επικεφαλής του Eurogroup γίνονται λίγα 24ωρα πριν από τη συνάντηση του με τον Αντώνη Σαμαρά.

2 σχόλια

  1. ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ΘΑ ΠΕΣΕΤΕ...
    ΜΑΥΡΟ ΦΙΔΙ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΦΑΓΕ.Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΣΑΣ ΨΗΦΙΣΕ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΑΛΛΑΓΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ- ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ, ΑΛΛΑ ΕΣΕΙΣ ΣΤΗ ΝΔ ΤΙΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΕ.
    ΝΔ, ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΔΗΜΑΡ, ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΣΤΟ 20%... ΤΑ ΜΕΛΗ ΚΑΙ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΑΠΟΧΩΡΟΥΝ Ή ΘΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΟΥΝ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΜΕΡΕΣ.ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΡΕΜΟΥΝ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΑΥΤΑ.ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΑΣΧΗΜΟ ΤΕΛΟΣ.ΟΥΤΕ ΕΞΑΜΗΝΟ ΔΕΝ ΘΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕΤΕ.
    ΘΑ ΣΤΕΙΛΕΤΕ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΣΤΟ 25 ΚΑΙ 30% ΑΠΟ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ.
    ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΣΑΣ.

    ΚΑΚΟ ΨΟΦΟ ΣΤΗ ΤΡΙΑΔΑ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ ( ΝΔ,ΠΑΣΟΚ, ΔΗΜΑΡ ). ΟΠΟΙΟΣ ΨΗΦΙΣΕΙ ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ ΘΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ.

    ΝΑ ΔΗΛΩΣΟΥΜΕ ΠΤΩΧΕΥΣΗ, ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩ, ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ ΝΑ ΣΤΑΘΟΥΜΕ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΜΑΣ, ΧΩΡΙΣ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΧΡΕΟΚΟΠΗΣΑΝ.ΚΑΤΑΡΕΣ ΚΑΙ ΑΝΑΘΕΜΑΤΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ.ΜΑΥΡΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΣΠΡΑΞΕΤΕ. ΜΕΓΑΛΟ ΚΡΙΜΑ ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΑΣ. ΟΙ ΚΑΤΑΡΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΘΑ ΣΑΣ ΣΥΝΟΔΕΥΟΥΝ.ΟΤΙ ΠΙΑΝΕΤΕ, ΣΚΑΤΑ ΘΑ ΓΙΝΕΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΟ "ΤΕΧΝΙΚΑ" ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ;

    ΟΠΩΣ ΣΑΣ ΣΥΜΦΕΡΕΙ;

    ΜΑΥΡΟ ΦΊΔΙ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΦΑΓΕ .

    ΘΑ ΤΙΝΑΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΠΑΝΚΑ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ ΤΙΠΟΤΕ ΛΑΜΟΓΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση