GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΚΚΕ: Οι κόνξες των κυβερνητικών, «στάχτη» στα μάτια των εργαζόμενων

Η Κ.Ε. του  ΚΚΕ σε ανακοίνωσή της  σημειώνει πως: «Η κερδοφορία του μεγάλου κεφαλαίου και η στρατηγική της ΕΕ δεν ανέχονται πια ...


Η Κ.Ε. του  ΚΚΕ σε ανακοίνωσή της σημειώνει πως: «Η κερδοφορία του μεγάλου κεφαλαίου και η στρατηγική της ΕΕ δεν ανέχονται πια τη σταθερή εργασία και θέλουν να την εξαφανίσουν».
Όπως επισημαίνει, αυτόν «το στόχο υλοποιεί το μνημόνιο με την εφεδρεία – απόλυση και τις ιδιωτικοποιήσεις κι θα επιχειρήσει να τον υλοποιήσει η συγκυβέρνηση και κάθε κυβέρνηση που υπερασπίζεται τη συμμετοχή της χώρας στην ΕΕ και την ανταγωνιστικότητα του κεφαλαίου. Γι’ αυτό οι κόνξες των κυβερνητικών συμμάχων είναι για τα μάτια των εργαζομένων» τονίζεται χαρακτηριστικά στη σχετική ανακοίνωση.

2 σχόλια

  1. Ποιοί εργαζόμενοι βρε ηλίθιοι του ΚΚΕ. Όλοι μας είμαστε άνεργοι. Με τους άνεργους να ασχοληείτε βούρλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. οταν πληρωσετε τους υπαλληλους του 902 να ξαναμιλησετε διορισμενοι βουλευταδες.ρε βγαλτε τη σφαλιαριζομενη στα καναλια να γελασει και το γουρουνι.ο μπλαρογαμης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση