GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σκηνικό Iμίων στήνουν οι Αλβανοί στην Κέρκυρα (video)...

Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη  στη θαλάσσια συνοριακή γραμμή Ελλάδας – Αλβανίας και συγκεκριμένα στα στενά της Κέρκυρας, απέναντι από του...

Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη  στη θαλάσσια συνοριακή γραμμή Ελλάδας – Αλβανίας και συγκεκριμένα στα στενά της Κέρκυρας, απέναντι από τους Αγ. Σαράντα.
Ο ακραίος εθνικιστής ηγέτης του κόμματος της Ερυθρόμαυρης Συμμαχίας Kreshnik Spahiu, μαζί με στελέχη και ακτιβιστές της οργάνωσης, επάνδρωσαν καράβι και «χάραξαν» εκ νέου τα Ελληνοαλβανικά σύνορα με μια λωρίδα στα εθνικά τους χρώματα. Οι οργανωτές είχαν πρόθεση να προσεγγίσουν πράγματι την ιδεατή συνοριακή γραμμή, αλλά τους απαγορεύτηκε η πρόσβαση από την Αλβανική αστυνομία.
Όπως δήλωσε ο ανθέλληνας Kreshnik Spahiu, «η Ερυθρόμαυρη Συμμαχία βρίσκεται σήμερα εδώ για να εφαρμόσει την απόφαση του Αλβανικού Συνταγματικού δικαστηρίου. Τοποθετώντας το σύνορο εκεί όπου πρέπει να είναι. Το παζάρι του Πρωθυπουργού Μπερίσα με τον Αντώνη Σαμαρά δεν μπορεί να αλλάξει τα εκατοντάδες χιλιόμετρα συνόρου των Αλβανών στο Ιόνιο. Δηλώνουμε ότι δεν υπάρχει Αλβανός, έστω και αν αυτός είναι ο πρωθυπουργός, που θα μεταβάλει τα σύνορα των Αλβανών και θα πουλήσει τα εδάφη μας».
Λόγω της απαγόρευσης, οι «ακτιβιστές» της Ερυθρόμαυρης Συμμαχίας, τοποθέτησαν συμβολικά μια κόκκινη λωρίδα, με τη βοήθεια μερικών τζετ-σκι. Φυσικά, τα οχήματα των Αλβανών εθνικιστών ήταν στολισμένα με Αλβανικές σημαίες. Αν υπήρχε κάποια βραχονησίδα στο ενδιάμεσο, είναι σίγουρο ότι οι Ερυθρόμαυροι εθνικιστές δεν θα δίσταζαν ούτε στιγμή να υποστείλουν τη σημαία μας. Η συγκεκριμένη οργάνωση φημολογείται έντονα ότι χρηματοδοτείται από το Τουρκικό κράτος.
Δείτε το βίντεο της Αλβανικής τηλεόρασης:
newsbomb.gr

3 σχόλια

  1. plaka mas kanoune kai i alvani

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. εδω να δειτε ποσους ανθελληνες εχει στο ελλαδισταν,καθε μερα κλεβουν τα κρατικα ταμεια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τιποτε πια δεν μας ξαφνιαζει, τα εχουμε δεί όλα, το εργο εκτυλίσσεται με βαση το σενάριο κανονικά.

    Προκλήσεις από Σκοπιανούς προκλήσεις από Αλβανους προκλήσεις από Τούρκους, σχεδιο ΑΝΝΑΝ ξεφτίλα για την Κυπρο που ο μπασταρδος ο ΓΑΠΟΜΑΛΑΚΑΣ ΕΤΡΕΧΕ ΚΑΙ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ σαν πειθηνιο πουσταριο που είναι ο Παπαδοπουλος αντισταθηκε τον εφαγε το μαυρο φίδι και το γαιτανακι καλα κρατεί.

    Οι ευρωπαίοι "συμμαχοι και εταίροι μας" μας λοιδωρουν και χλευαζουν την χωρα σαν σκουπιδι.

    Σιγα σιγα το πραγμα παει εκει όπου δεν θα υπαρχει γυρισμός και εδω είναι βαλκανια και θα γινει της πουτανας το καγκελο πετρα στην πετρα δεν θα μεινει.

    Ξεκινησαν με το Κουβειτ παει χαθηκε από τον χάρτη και οι πηγες στην HULLIBURTON, μετα αυτοι οι καλοι ανθρωποι κυνηγησαν τους "τρομοκρατες" στον Αφγανισταν (περασε ο αγωγός) μετα με τον φανατικό που ειχε πυρηνικα κατω από τα αρχιδια του τον Σανταμ(συνεχισε ο αγωγος) και οι πηγες στην HULLIBURTON έπιασε τα στενα του Ορμουζ πρόβλημα στον δρόμο το ΙΡΑΝ άλλη πυρηνικη δυναμη που εχει όπλα κατω απο τα αρχιδια τους με τον Μπεν Αλη τον σοσιαληστη δοτο καθαρμα δικο τους που ηρθε η ημερομηνια λήξης του τον ρολο του τον επαιξε ήρθε η ωρα για ξεπαστρεμα συνεχισαν με τον Μουμπαρακακ αλλο δοτο καθηκι με ημερομηνια ληξης για να γινει ο δρόμος λεωφόρος μεχρι το Ισραηλ το αστυνομικό τμημα δηλαδή της περιοχής και να βγουνε στην μεσόγειο στο κατεχόμενο αεροπλανοφορο της Κυπρου που παρεπιμπτωντως είναι και αυτη καταχρεωμένη όλως τυχαίως!!! ανακυρηξανε ΑΟΖ με συμμετοχη των Ισραηλινων Αμερικανων και κατι ψιλα για την Κυπρο έτσι προβλεπει το καταστατικο της αρπαγης μετα τον προεδρο της Υεμενης για να παψει να εκπαιδευει δικους τους τρομοκρατες παιζοντας κρυφτουλι με τις μυστικες υπηρεσιες της πουταναρας Αμερικης απο οπου τρομοκρατες και ΝΑΤΟ παίρνουν και οι δυο εντολές, φαγανε τον φιλο τους Κανταφι και ο δρόμος τραβαει την πορεία του, το Ισραηλ ανεγγιχτο η Τουρκία να κουραδομαγκίζει και ασφαλως το εμπόδιο στο δρομο του πετρελαίου που λεγεται Ιραν. Μεχρι να καθαρισει η μπουγαδα με την Συρία και να πιάσει ο δρόμος Τουρκία το σκατο τσουκαλο των ΗΠΑ όπου χεζουν και αφοδευουν ολες οι πουστοδυναμεις που ανηκει και το μπουρδελο ΕΛΛΑΣ κατηγορουν ως τερας το Ιραν παλια δοκιμασμενη συνταγή και χρηματοδοτουν μισθοφορυς και φονιαδες ως "επαναστατες" στην Συρία.
    Το εργο όμως πήρε πλοκή και ο ΠΟΥΤΙΝ μαζί με την ΚΙΝΑ αρχισαν να γρυλλίζουν αρκουδιαρικα δοντια από την μια κιτρινα από την αλλη καθυστερει το εργο της διανοιξης του δρόμου που πρεπει να φθασει στα βαλκανια που οπως αντιλαμβανεστε αυτο σημαίνει και διαμελισμος της Ελλαδας κατι που εχει σχεση με τις προκλησεις των γειτονων μας που ηδη εχουν αρχισει τα προκαταρκτικα.
    Συμπερασμα ολοι οι αγωγοι καταληγουν στον αμερικανικο αγωγο και στα βαλκανια και στα παραλια της Μεσογειου από οπου πλεον όλα τα προτεκτορατα και οι αποικιες θα ειναι κατω από τον έλεγχο της παγκοσμιας ξεκολιαρας Αμερικής.
    Στην Ελλαδα συνεχιζουμε να τον παιζουμε αμεριμνοι κατω από τον καυτο ήλιο ακουγωντας τους γαμημενους πολιτικους να παραμυθαζουν τους παντες.
    Στο Ελλας σταρχιδισταν όλοι περιμενουν το 2020 οπου η χωρα θα εχει σωθει και θα αυξησει τον ρυθμο της μαλακιας που χρονια τωρα κοπαναει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση