GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Οι γυναίκες μας είναι πιο δημοφιλείς από εμάς...

H τραγουδίστρια Beyonce και ο σύζυγός της Jay Z άφησαν για λίγο τις οικογενειακές υποχρεώσεις τους και ασχολήθηκαν με τα πολιτικά καθήκο...


H τραγουδίστρια Beyonce και ο σύζυγός της Jay Z άφησαν για λίγο τις οικογενειακές υποχρεώσεις τους και ασχολήθηκαν με τα πολιτικά καθήκοντά τους.
Το ζευγάρι που στηρίζει τον πρόεδρο των ΗΠΑ διοργάνωσε για χάρη του μία συγκέντρωση στο κλαμπ του Jay Z στο Μανχάταν.
Εκεί η Βeyonce παρουσίασε στο κοινό τον Ομπάμα. ''Δεν μπορώ να  σας περιγράψω ποσο περήφανη νιώθω που διοργανώσαμε αυτή τη συγκέντρωση για τον πρόεδρο Ομπάμα,'' είπε η τραγουδίστρια. ''Πιστεύουμε στο όραμά του'', πρόσθεσε.
 Όταν ανέβηκε στο βήμα ο Ομπάμα, είπε: ''Beyonce και Jay Ζ, σας ευχαριστώ για τη φιλία σας''. Τόνισε ότι η κατάσταση της οικονομίας θα βελτιωθεί με ένα τρόπο που θα συμπεριλαμβάνει τους πάντες.
Το χειροκρότημα έγινε πάντως έντονο όταν έκανε σύγκριση ανάμεσα στην τραγουδίστρια και την σύζυγό του, Μισέλ. ''Ο Jay γνωρίζει πως είναι η ζωή μου. Και οι δύο μας έχουμε κόρες και οι γυναίκες μας είναι πιο δημοφιλείς από εμάς.'' ανέφερε ο Αμερικανός πρόεδρος.
 Η Βeyonce είναι στενή φίλη της Μισέλ Ομπάμα και είχε τραγουδήσει στη τελετή που έγινε το 2009, όταν ο Μπάρακ Ομπάμα ανέλαβε τα καθήκοντά του.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση