GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Διακινητής ναρκωτικών μέσα στην ιταλική Γερουσία

Ο διευθυντής του ταχυδρομείου της ιταλικής γερουσίας, Ορλάντο Ρανάλντ συνελήφθη με την κατηγορία της διακίνησης ναρκωτικών. Μετά τη σύ...

Ο διευθυντής του ταχυδρομείου της ιταλικής γερουσίας, Ορλάντο Ρανάλντ συνελήφθη με την κατηγορία της διακίνησης ναρκωτικών. Μετά τη σύλληψή του τέθηκε υπό κατ’ οίκον περιορισμό.
Ο 53χρονος Ρανάλντι, με καταγωγή από το προάστιο της Ρώμης Ολέβανο Ρομάνο, σύμφωνα με ιταλικά μέσα ενημέρωσης ήταν «δεξί χέρι» ενός αλβανού κακοποιού, ο οποίος διαχειριζόταν, σε συνεργασία με ομοεθνείς του και ιταλούς κακοποιούς, τη διακίνηση κοκαΐνης νοτιοανατολικά της Ρώμης. Συνελήφθησαν έξι Αλβανοί και τέσσερις Ιταλοί στο πλαίσιο της έρευνας.
Η είδηση προκάλεσε κατάπληξη στους ιταλούς γερουσιαστές: «είναι φοβερό, απίστευτο. Θέλω να υπογραμμίσω, όμως, ότι πρόκειται για υπάλληλο των Ιταλικών Ταχυδρομείων, όχι του κοινοβουλίου», υπογράμμισε ο γερουσιαστής Πάολο Φράνκο της Λέγκας.
«Ελπίζω να μη διακινούσε ναρκωτικά και μέσα στη γερουσία, θα ήταν ένα επιπλέον επιβαρυντικό στοιχείο», σημείωσε ο γερουσιαστής Φελίτσε Μπελιζάριο, του κεντροαριστερού κόμματος Ιταλία των Αξιών.
Ο κεντροδεξιός Ραφαέλε Λάουρο εκτίμησε πως «γεγονότα σαν τη σύλληψη του Ρανάλντι ενισχύουν την πεποίθηση ότι όλοι οι γερουσιαστές και βουλευτές, θα έπρεπε να υπόκεινται σε υποχρεωτικές εξετάσεις για ανίχνευση ναρκωτικών ουσιών επανειλημμένα, κατά τη διάρκεια της θητείας τους».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση