GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Ετοιμαστείτε για ολοκαύτωμα»

«Σήμερα μουσουλμάνοι αμερικανοί σκοτώνονται στην Υεμένη, αύριο θα σκοτώνονται στη Νέα Υόρκη και το Λος Άντζελες. Ετοιμαστείτε για ολοκ...

«Σήμερα μουσουλμάνοι αμερικανοί σκοτώνονται στην Υεμένη, αύριο θα σκοτώνονται στη Νέα Υόρκη και το Λος Άντζελες. Ετοιμαστείτε για ολοκαύτωμα» τονίζει ο αμερικανός εκπρόσωπος του ηγέτη της Αλ Κάιντα Αϊμάν αλ Ζαουάχρι, Άνταμ Γκαντάν.
Με βίντεο με τίτλο «Η Αλήθεια Έλαμψε και τα Ψέματα Αποκαλύφθηκαν», που δημοσιοποιήθηκε χθες, στην 11η επέτειο των τρομοκρατικών επιθέσεων στους Δίδυμους Πύργους, η Αλ Κάιντα κατηγορεί τις Ηνωμένες Πολιτείες ότι ετοιμάζουν ολοκαύτωμα εναντίον των μουσουλμάνων αμερικανών. Μάλιστα απορρίπτει τις δηλώσεις του αμερικανού προέδρου Μπαράκ Ομπάμα σύμφωνα με τις οποίες οι ΗΠΑ δεν βρίσκονται σε πόλεμο με το Ισλάμ.
«Η Αμερική είναι απόλυτη στην αντίθεσή της με το Ισλάμ ως πολιτικό σύστημα», τονίζει ο Γκαντάν. Το βίντεο έχει διάρκεια 90 λεπτών, σε αυτό εμφανίζονται και άλλα στελέχη της Αλ Κάιντα και είναι στα αραβικά, τα αγγλικά και τα ουρντού.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση