GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Συνδικαλιστής της ΔΑΚΕ αποκαλεί προδότη του λαού τον βουλευτή της ΝΔ Θ. Νταβλούρο...

Δριμεία επίθεση κατά του Αχαιού βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Αθάνάσιου Νταβλούρα εξαπολύει σε αναοικτή επιστολή του ο συνδικαλιστής της ΔΑ...


Δριμεία επίθεση κατά του Αχαιού βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Αθάνάσιου Νταβλούρα εξαπολύει σε αναοικτή επιστολή του ο συνδικαλιστής της ΔΑΚΕ και μέλος της Πολυτεκνικής Οργάνωσης Πατρών και Περιχώρων Θ. Κανελλόπουλος.
Ο κ. Κανελλόπουλος αποκαλεί ευθέως τον προδότη του λαού τον Νεοδημοκράτη βουλευτή από τη στιγμή που θα ψηφίσει τα μέτρα, θυμίζοντας παράλληλα τι έλεγε προεκλογικά.
Το πλήρες κείμενο της επιστολής έχει ως εξής:
"Αξιότιμε κύριε Βουλευτά,
Το ελάχιστο που μπορώ να πράξω σήμερα για να εκφράσω την αγανάκτησή μου και την οργή, είναι η παρούσα επιστολή.
Στο επόμενο χρονικό διάστημα θα βρεθώ κ’ εγώ, όπως πολλοί άλλοι άλλωστε, στους δρόμους της οργής με τους εξαθλιωμένους Έλληνες.
Τότε που αυτό το κύμα της οργής θα συμπαρασύρει στο διάβα του, τόσο εσάς προσωπικά όσο και το εναπόμειναν πολιτικό σύστημα.
Κύριε Βουλευτά,
Δεν με γνωρίζετε προσωπικά. Άλλωστε δεν υπήρξα ψηφοφόρο σας και δεν βρεθήκαμε ποτέ σε κομματικές διαδικασίες, αφού χρόνια τώρα δεν λειτουργούν. Αλλά και γιατί εδώ και ένα χρόνο έχω καταθέσει αυτοβούλως την κομματική μου ταυτότητα, διαισθανόμενος τη διολίσθηση της Νέας Δημοκρατίας στη Μνημονιακή πολιτική.
Δεν ψηφίζω στην Αχαΐα, άρα κανείς δεν πρέπει να με κατηγορήσει ότι η παρούσα επιστολή μου, εξυπηρετεί κάποια άλλα συμφέροντα, που εύκολα κάποιοι προσάπτουν. Εκφράζω τις προσωπικές μου απόψεις και αγωνίες, που δυστυχώς βιώνουν πολλοί Έλληνες σήμερα.
Θα διαπιστώσετε, εάν ζητήσετε πληροφορίες από τέως προέδρους της ΝΟΔΕ για μένα, ότι ουδέποτε υπήρξα ΘΑΜΩΝΑΣ ή ΓΥΡΟΛΟΓΟΣ βουλευτικών γραφείων, να γίνομαι ΘΥΜΙΑΤΟ και να ΛΙΒΑΝΙΖΩ τον καθένα για προσωπικό όφελος ή την τοποθέτησή μου σε κάποια θέση. Άλλωστε δεν είναι και στην ιδιοσυγκρασία μου.
Έτσι σήμερα πιστώς στην αρχή μου και την Δημοκρατική μου κουλτούρα, συνέταξα αυτή την επιστολή. Θα ήθελα κατ’ αρχήν, τυχόν χιούμορ που πιθανόν χρησιμοποιήσω, να μην το εκλάβετε σαν ειρωνεία προς το πρόσωπό σας.
Κύριε Βουλευτά,
Πραγματικά εντύπωση μου έκαναν οι τοποθετήσεις τόσο ότι δεν Λιποτακτώ από τα δύσκολα όσο ότι θα πρέπει να στηρίξει η κοινωνία τα μέτρα της κυβέρνησης.
Από τι δε λιποτακτείτε κύριε Βουλευτά;
Μήπως από τις κυβερνητικές αποφάσεις..."
http://online-pressblog.blogspot.gr/

2 σχόλια

  1. Τώρα έπιασε ο πόνος την Αυγή και τον ΣΥΡΙΖΑ..Για τους Ένστολους !!

    Η ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ...

    Ώστε έτσι Αυγούλα, οι ένστολοι λένε ΟΧΙ στις περικοπές...
    Γνωρίζετε κανένα που να λέει ΝΑΙ στις περικοπές ;;;
    Και ας μήν είναι ένστολος...

    Αλλά η πρακτική μάζευε ψήφους από παντού είναι ειδικά από σας αστείο...

    ΑΝ και Υπάρχουν άνθρωποι που λένε ΝΑΙ στις περικοπές, όταν γίνεται για να σωθεί η επιχείρηση που τους ταϊζει ή το κράτος τους...
    Απλά μη περιμένεις να τους βρεις στην Ελλάδα...

    Απαιτείται ένα άλλο επίπεδο ήθους από τους πολίτες για κάτι τέτοιο, που εμείς δεν έχουμε εδώ και δεκαετίες.
    Φαίνεται πως μετά τους απανωτούς πολέμους, όπου πάντα αυτοί που αφανίζονται είναι οι πιο γενναίοι/πατριώτες/ντόμπροι
    και επιβιώνουν οι κατσαρίδες ***
    το γένος έχει χάσει την ποιότητά του...


    Στο μόνο που έχουν ένα -μικρό- δίκιο, είναι πως δε μπορούν να γίνονται περικοπές μόνο στους χαμηλούς μισθούς και οι πολιτικοί και κάποιες άλλες κατηγορίες να είναι στο απυρόβλητο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. δεν περιμενα απο συνδικα-ληστη τετοιο πραγμα ΑΞΙΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση