GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Μόντι επιβεβαιώνει τον Παΐσιο...

“Η οικονομική δυσπραγία πυροδοτεί το διχαστικό εθνικισμό”. Μόντι “Θα βγεί στην επιφάνεια ο εθνικισμός και τότε…” Γέροντας Παΐσιος. Ο Μόντ...


“Η οικονομική δυσπραγία πυροδοτεί το διχαστικό εθνικισμό”. Μόντι
“Θα βγεί στην επιφάνεια ο εθνικισμός και τότε…”
Γέροντας Παΐσιος.
Ο Μόντι είπε πως πρότεινε να γίνει μια σύνοδος κορυφής στη Ρώμη για να συζητήσει την άνοδο του αντι-ευρωπαϊκού λαϊκισμού, τις διαιρέσεις…
ανάμεσα στο βορρά και στο νότο και τις εθνικιστικές προκαταλήψεις που έχουν καλλιεργηθεί από τη δυσαρέσκεια απέναντι στα μέτρα λιτότητας.
Ο Γέροντας Παΐσιος είχε πεί ότι:
“– Είναι αδύνατο, καί θά φανεί αυτό αργότερα, νά υπάρξει ποτέ συνεργασία τών Αγγλων, τών Γάλλων, τών Γερμανών, τών Ιταλών, τών Αυστριακών, κλπ. όταν υπάρχουν ακόμη άνθρωποι πού χάσανε στόν Δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο τούς πατεράδες καί τούς θείους τους.
Είναι ποτέ δυνατόν νά ονομάζει ό ένας τόν άλλο «σύμμαχε» καί νά τό εννοεί;
Μή βλέπουμε τά πράγματα κοντόφθαλμα καί μόνο χάριν τής Οικονομίας. Θά βγεί ό Εθνικισμός στήν επιφάνεια καί τότε…”

5 σχόλια

  1. Χροισοι Αβγοι να ξαιβρομοισι ο τωπως

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  2. Σταματάει η αστυνομική προστασία βουλευτών της ΧΑ.

    - Σε διαθεσιμότητα ο διοικητής του Α.Τ. Ραφήνας για τα επεισόδια από τη Χρυσή Αυγή.
    Σε διαθεσιμότητα τέθηκε ο διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Ραφήνας, μετά τα επεισόδια που σημειώθηκαν στην πόλη από μέλη της Χρυσής Αυγής, ενώ με απόφαση του Αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ. αποσύρονται όλοι οι αστυνομικοί για την προστασία βουλευτών της Χρυσής Αυγής.

    Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση, ο διοικητής τέθηκε σε διαθεσιμότητα με εντολή του υπουργού Δημόσιας Τάξης, για λόγους που σχετίζονται με την επιχειρησιακή διαχείριση του συμβάντος, ενώ διεξάγεται και ένορκη διοικητική εξέταση.

    Στην ίδια ανακοίνωση αναφέρεται, επίσης, ότι με απόφαση του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας «παύει η διάθεση των αστυνομικών που έχουν διατεθεί για την προστασία των Βουλευτών της Χρυσής Αυγής, ύστερα από την εξαγγελία του κόμματος ότι θα συνεχιστούν οι βίαιες ενέργειες και η αντιποίηση Αρχής».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 2,02 ΣΟΒΑΡΕΨΟΥ ΕΙΣΑΙ ΛΙΓΟ ΓΡΑΦΙΚΟΣ, ΣΑΝ ΤΟΝ ΚΟΥΒΕΛΗ ΑΣ ΠΟΥΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο ΠΑΪΣΙΟΣ ΗΤΑΝ ΕΝΑΣ ΚΑΛΟΣΥΝΑΤΟΣ ΣΟΒΑΡΟΣ ΑΣΚΗΤΗΣ. ΟΥΤΕ ΜΑΝΤΗΣ ΤΟ ΕΠΑΙΖΕ, ΟΥΤΕ ΜΑΓΟΣ, ΟΥΤΕ ΟΥΦΟΛΟΓΟΣ, ΟΥΤΕ ΑΝΑΛΥΤΗΣ ΤΟΥ ΠΑΝΤΟΣ.
    Η ΠΑΪΣΙΟΛΟΓΙΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΙΤΕ ΚΕΡΔΟΦΟΡΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΕΙΤΕ ΒΛΑΚΕΙΑ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΗ ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Γι'αυτό κάντε μπιντε να είσαστε έτοιμοι,που ξέρετε????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση