GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αντιπαράθεση ΣΥΡΙΖΑ-Κεδίκογλου για τη ΔΕΘ

«Η θλιβερή εικόνα του κρυπτόμενου πρωθυπουργού και της άρον –άρον άφιξης και αναχώρησής του από τη Δ.Ε.Θ. μιλά από μόνη της και αποτυπ...

«Η θλιβερή εικόνα του κρυπτόμενου πρωθυπουργού και της άρον –άρον άφιξης και αναχώρησής του από τη Δ.Ε.Θ. μιλά από μόνη της και αποτυπώνει την κοινωνική απομόνωση με την οποία είναι αντιμέτωπος ο ίδιος και η κυβέρνησή του» σχολίασε ο ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή την ομιλία του πρωθυπουργού στην Διεθνή Έκθεση της Θεσσαλονίκης.
«’Ολοι γνωρίζουν ποιά είναι η πολιτική που καταστρέφει την χώρα μέσω μνημονίου και αποδομεί την ίδια την Ευρώπη οδηγώντας την στον εκτροχιασμό» τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση που εκδόθηκε νωρίτερα από το γραφείο τύπου του ΣΥΡΙΖΑ.
Την αντίδραση του κυβερνητικού εκπροσώπου Σίμου Κεδίκογλου προκάλεσε το σχόλιο του εκπροσώπου του ΣΥΡΙΖΑ Π. Σκουρλέτη για την ομιλία του πρωθυπουργού στη ΔΕΘ.
«Ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς σταθεροποιεί την Ελλάδα στην Ευρώπη. Δεν θα επιτρέψει να την οδηγήσουν στο δρόμο της Αργεντινής», δήλωσε ο κ. Κεδίκογλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση