GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η… συμβουλή του Τατσόπουλου στον Μιχαλολιάκο!

Με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο σχολίασε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Πέτρος Τατσόπουλος την «έφοδο» των στελεχών της Χρυσής Αυγής στ...


Με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο σχολίασε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Πέτρος Τατσόπουλος την «έφοδο» των στελεχών της Χρυσής Αυγής στο πανηγύρι της Ραφήνας, δίνοντας μάλιστα και… συμβουλή στον γραμματέα της Χρυσής Αυγής, Νίκο Μιχαλολιάκο.
«Μιχαλολιάκε, μετά τον τσαμπουκά στη Ραφήνα, γιατί δεν στέλνεις τους Σφίχτερμεν να υποκαταστήσουν και την Τροχαία στα μπλόκα; Τόσα γιώτα-χι κυκλοφορούν ανασφάλιστα» έγραψε στο προφίλ του στο Facebook ο γνωστός συγγραφέας, ο οποίος έχει ανοίξει «βεντέτα» με τη Χρυσή Αυγή.
Στη συνέχεια, σε νέα ανάρτηση έγραψε:
«Το έχω πει πολλές φορές, το έχω γράψει και το έχω ξαναγράψει: εδώ και καιρό, οι συμμορίτες της Χρυσής Αυγής έκαναν γαργάρα τις παγανιστικές τους ιδέες (βρίθουν από αυτές τα παλιά τεύχη του περιοδικού τους), μασκαρεύτηκαν Χριστιανοί Ορθόδοξοι και αργά-αργά, μεθοδικά, καθημερινά, τεστάρουν την ανεκτικότητά μας, δοκιμάζουν έως πού τους παίρνει να προβοκάρουν.
Μην γκρινιάζουμε αύριο ότι δεν μας προειδοποίησαν. Μας προειδοποίησαν και μας προειδοποιούν κατά κόρον. Τα Χρυσαύγουλα δεν θα φτάσουν έως εκεί που τα ίδια επιθυμούν να φτάσουν. Τα Χρυσαύγουλα θα φτάσουν έως εκεί που εμείς θα τους επιτρέψουμε να φτάσουν».

9 σχόλια

  1. ΤΙ ΛΕΣ ΒΡΕ ΒΛΗΜΑ ΒΡΩΜΟΠΟΥΣΤΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗ ΤΟΥ ΚΩΛΟΝΑΚΙΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΑΠΟΒΛΗΤΟ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΔΙΑΝΟΟΥΜΕΝΟΣ ΚΩΛΟΠΑΙΔΟ Ε ΚΩΛΟΠΑΙΔΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΙ ΛΕΣ ΒΡΕ ΒΛΗΜΑ ΒΡΩΜΟΠΟΥΣΤΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗ ΤΟΥ ΚΩΛΟΝΑΚΙΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΑΠΟΒΛΗΤΟ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΔΙΑΝΟΟΥΜΕΝΟΣ ΚΩΛΟΠΑΙΔΟ Ε ΚΩΛΟΠΑΙΔΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τι λες ρε κνωδαλο!!!!!!!!!!!!????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΙΔΑΤΕ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΟΛΟΙ

    ΜΜΕ ΜΠΛΟΓΚΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΑΣΟΚ

    ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΧΑ

    ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΣ ΚΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εισαι κρυφαδερφη; Ελα και συ στη Χρυση Αυγη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Το Αφγανισταν εχει τους Ταλιμπαν, η Ελλαδα εχει τους Χρυσαυγιτες. Την ιδια αμορφωσια, μυαλο και πολιτισμο κουβαλανε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Εκει φτασαμε λοιπον.Το εθνος που γεννησε την δημοκρατια να εχει μεσα στο κοινοβουλιο αντιπροσωπους του Αδολφου Χιτλερ.
    Θα μπορουσα να γραψω περισσοτερα αλλα φοβαμαι για την ιδια μου τη ζωη και πανω απ ολα για την σωματικη ακεραιοτητα των 4 παιδιων μου.
    Ειναι αδιστακοι οι ανθρωποι.Ζουμε μεσα στον τρομο πλεον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τατσοπολος ο επαναστατης της πουτσας και του Κολωνακιου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. 8 Σεπ 2012 8:05:00 μ.μ. ΑΝ ΑΓΑΠΑΣ ΤΑ 4 ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ ΤΟΤΕ Χ.Α.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση