GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Παπανδρέου στο Χάρβαρντ...

Ο πρώην Πρωθυπουργός, Γιώργος Παπανδρέου, ανέλαβε τα νέα του καθήκοντα στο Πανεπιστήμιο το Χάρβαρντ... Στη φωτογραφία εικονίζεται να αστε...

Ο πρώην Πρωθυπουργός, Γιώργος Παπανδρέου, ανέλαβε τα νέα του καθήκοντα στο Πανεπιστήμιο το Χάρβαρντ...
Στη φωτογραφία εικονίζεται να αστειεύεται με κάποιον συνάδελφο στην αυλή του Πανεπιστημίου. Η φωτογραφία είναι από το "kefaloniatoday.com".



7 σχόλια

  1. Δηλαδή, ο ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΓΑΠ θα αρμέγει και το ελληνικό δημόσιο ως βολευτής;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ναι ρε κομπλεξάρα. Ο ΓΙΩΡΓΑΡΟΣ σας μάρανε. Δε φτάνει που τον διώξατε από γινάτι οι ανίκανοι τεμπέληδες βολεμένοι λαμόγια κωλοέλληνες, δεν παραδέχεστε καμία προκοπή του ανθρώπου. Το χέρι στη φωτιά δεν το βάζουμε ούτε για τη μάνα μας αλλά περισσότερες πιθανότητες υπάρχουν να είσαι ΕΣΥ πράκτορας παρά ο Παπανδρεου. ΄Φταίει που σας ανέχθηκε και σας έσωσε όρνια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 9:09 άν κάποιος μπεί στο σπίτι σου σε ληστέψει, σε μαχαιρώσει και σου φωνάξει μετά Σ'έσωσα! Σ'έσωσα! εσύ να του απαντήσεις Σ'Ευχαριστώ πολύ σωτήρα μου, έλα να σε ξανακάνω πρωθυπουργό μου και να σου δώσω μιά θέση να διδάξεις στο Χάρβαρντ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Απορω ποιοι μαλακες πληρωνουν σ'αυτα τα πανεπιστημια με τετοιους "δασκαλους".
    Θα μου πεις εκει πανε οσοι εκπεδευονται σε ρολο ΓΑΠ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑΝΤΙ ΝΑ ΜΕΙΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΣΠΑΤΑΛΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ
    ΑΝΤΙ ΝΑ ΜΕΙΩΣΟΥΝ ΜΙΣΘΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ
    ΑΝΤΙ ΝΑ ΦΟΡΟΛΟΓΗΣΟΥΝ ΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ
    ΑΝΤΙ ΝΑ ΕΛΕΓΞΟΥΝ ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΧΡΗΜΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ
    ΑΝΤΙ ΝΑ ΑΠΟΛΥΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΜΙΣΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΠΟΥ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΔΙΟΡΙΣΑΝ

    ΕΧΟΥΝ ΣΤΕΓΝΩΣΕΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ-ΑΓΟΡΑ ΑΠΟ ΡΕΥΣΤΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Συγχαρητήρια στο ΧΑΡΒΑΝΤ αφού πήρε τέτοιου επιπέδου καθηγητή, από ΧΑΡΒΑΝΤ θα το κάνει ΧΑΡΒΑΛ όπως ξεχαρωάλωσε και την Ελλάδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πουτσοκλένης13 Σεπ 2012, 11:54:00 π.μ.

    Υπάρχει κρίση αξιών. Δεν είναι μόνον στον τόπο μας αλλά παγκόσμια. Βέβαια αυτά πληρώνουμε σαν κάτοικοι αυτού του πλανήτη.
    Και έρχεται να επιβεβαιωθεί με την πρόσληψη του ποδηλάτη και που στο Χάρβαν. Έλα μουνι στον τόπο σου. Αυτόν τον βλάκα τον πήρε το καταξιωμένο πανεπιστήμιο της Αμερικής !!!!!!!!!!!!!!!!!
    Έλεος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση