GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Συνελήφθη πρώην διευθυντής εφορίας επειδή δεν εισέπραξε φόρους...

Στη σύλληψη του 69χρονου, πρώην διευθυντή της ΔΟΥ Κρεστένων, προχώρησε η αστυνομία...

Στη σύλληψη του 69χρονου, πρώην διευθυντή της ΔΟΥ Κρεστένων, προχώρησε η αστυνομία...μετά από απόφαση του Ελεγκτικού Συνεδρίου. Όπως αναφέρει το ilialive.gr, ο 69χρονος "δεν μερίμνησε για την είσπραξη οφειλομένων φόρων από τους υπόχρεους οφειλέτες". Το ποσό, το οποίο το Ελεγκτικό Συνέδριο καταλόγισε ως ζημία προς το δημόσιο, ανέρχεται στα 296.095 ευρώ.
Ο πρώην διευθυντής της εφορίας οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηλείας και αφού ορίστηκε τακτική δικάσιμος, αφέθηκε ελεύθερος.

3 σχόλια

  1. ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ,

    ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΥΛΛΑΒΟΥΝ, ΟΣΟ ΘΑ ΦΕΥΓΕΙ Ο ΙΚΑΝΟΣ ΚΑΙ ΕΡΓΑΤΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΚΑΙ ΕΔΩ ΑΠΟΜΕΝΟΥΝ ΤΑ ΚΡΑΤΡΙΚΟΔΙΑΙΤΑ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑ.

    ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ

    ΣΚΟΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΕΙΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΙΚΑΝΟΥΣ ΤΙΜΙΟΥΣ ΕΡΓΑΤΙΚΟΥΣ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΤΙΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΕΣ ΤΩΝ ΝΑ ΕΠΕΝΔΥΣΟΥΝ ΝΑ ΕΡΓΑΣΤΟΥΝ

    ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΙΣΟΥΝ ΑΥΤΟΙ,
    ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΔΙΩΞΑΝ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΟΣΑ ΣΠΙΤΙΑ ΠΟΣΑ ΑΜΑΞΙΑ ΤΙ ΣΠΑΤΑΛΕΣ ΕΚΑΝΕ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΠΡΙΝ ΦΥΓΕΙ; 'Η ΜΗΠΩΣ ΕΓΙΝΕ "ΔΙΑΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ"; ΚΑΤΑ Τ' ΑΛΛΑ ΜΕΙΩΣΕΙΣ ΣΤΑ ΚΟΡΟΪΔΑ ΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. φαλαγγα μεχρι να ψοφησει απο τον πονο το τομαρι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση