GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Υπερψηφίστηκε το νομοσχέδιο για την αποζημίωση των καταστηματαρχών...

Υπερψηφίστηκε κατά πλειοψηφία στην Ολομέλεια της Βουλής, το νομοσχέδιο με το οποίο κυρώνεται η πράξη νομοθετικού περιεχομένου, για την...

Υπερψηφίστηκε κατά πλειοψηφία στην Ολομέλεια της Βουλής, το νομοσχέδιο με το οποίο κυρώνεται η πράξη νομοθετικού περιεχομένου, για την αποζημίωση όσων επλήγησαν στο κέντρο της Αθήνας, από τις καταστροφές της 12ης Φεβρουαρίου, έπειτα από την μεγάλη συγκέντρωση διαμαρτυρίας ενάντια στα μέτρα του Μνημονίου.
Το νομοσχέδιο υπερψηφίστηκε από τα κόμματα της συμπολίτευσης και τον ΣΥΡΙΖΑ, καταψηφίστηκε από την Χρυσή Αυγή, ενώ οι Ανεξάρτητοι Έλληνες και το ΚΚΕ ψήφισαν «παρών». Η ένσταση όσων αρνήθηκαν να υπερψηφίσουν το νομοσχέδιο, έγκειτο κυρίως στο άρθρο 6 της πράξης νομοθετικού περιεχομένου, που δίνει την δυνατότητα στο δήμο Αθηναίων να προβαίνει σε απευθείας αναθέσεις συμβάσεων μέχρι 60.000 ευρώ, χάριν συντόμευσης της διαδικασίας επισκευών κοινοχρήστων χώρων στο κέντρο της Αθήνας, που υπέστησαν ζημιές κατά τα επεισόδια.
Ωστόσο, τη συζήτηση του νομοσχεδίου επισκίασαν οι αντιπαραθέσεις για την πολιτική βία, με τον εκπρόσωπο της Χρυσής Αυγής, Χρήστο Παππά, να επιτίθεται εναντίον όλων των κομμάτων, με την δήλωση ότι «ερχόμαστε για να ξεβρομίσει ο τόπος».
Μετά την αναφορά του Άδωνι Γεωργιάδη σε περσινό άρθρο του Ηλία Κασιδιάρη που εκφραζόταν κολακευτικά για τον Αδόλφο Χίτλερ, ο κ. Παππάς είπε χαρακτηριστικά: «Το Τρίτο Ράιχ σας μάρανε; Εδώ εσείς, με τις δηλώσεις του υπουργού Εξωτερικών μας καθιστάτε μέρος ενός προβλήματος που οδηγεί στον Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο. Το πάτε πολύ πίσω και σας συμφέρει πάρα πολύ».

1 σχόλιο

  1. Οι καταστηματαρχες ΠΡΕΠΕΙ να αποζημιωνονται μετα τις ζημιες.

    Αλλα ΠΡΕΠΕΙ αυτα τα λεφτα να αφαιρουνται απο την κρατικη επιχορηγηση στην αλητοσυμμορια πασοκ-σκυλια και στο συριζα των πουστηδων και των φτωχων μεταναστων..

    Οι "κουκουλοφοροι" "γνωστοι αγνωστοι" και αλλα τετοια πολλα εμπριμε ειναι μισθωμενα πρεζονια απο την αλητοσυμμορια πασοκ-σκυλια και το συριζα των πουστηδων και των φτωχων μεταναστων..

    ΜΠΡΑΒΟ στη Χρυση Αυγη που βαζει φρενο στις ορεξεις του σπυριαρη συφιλιδικου "καμινης" που εγινε "δημαρχος" με τις ψηφους των φτωχων μεταναστων..
    ΟΥΤΕ ΜΙΑ απ ευθεας αναθεση απο το παλιοσκυλο..

    Δεν του εχω καμμια εμπιστοσυνη..
    Απολυτως καμμια.. Ισως φταιει η συφιλιδικη φατσα του

    τζων

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση