GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μανιάτης: Δεύτερος και καταϊδρωμένος ο Αλ. Τσίπρας

Για αντιγραφή της πολιτικής του ΠΑΣΟΚ κατηγόρησε τον Αλ. Τσίπρα ο γραμματέας της Κ.Ο. του κινήματος, Γιάννης Μανιάτης, με αφορμή...


Για αντιγραφή της πολιτικής του ΠΑΣΟΚ κατηγόρησε τον Αλ. Τσίπρα ο γραμματέας της Κ.Ο. του κινήματος, Γιάννης Μανιάτης, με αφορμή όσα ανέφερε ο πρόεδρος της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ κατά την ομιλία του το Σάββατο στη Θεσσαλονίκη.
«Η χθεσινή ομιλία του κ. Αλ. Τσίπρα στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης ήταν μια ευχάριστη έκπληξη. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ με σαφήνεια αντέγραψε απολύτως και υιοθέτησε πλήρως, το σύνολο της πολιτικής του ΠΑΣΟΚ στο θέμα της αξιοποίησης του ορυκτού πλούτου της χώρας και στο θέμα της λήψης μέτρων για τη στήριξη της οικοδομικής δραστηριότητας».
Αναφερόμενος συγκεκριμένα στην εξαγγελία του κ. Τσίπρα για τη δημιουργία ενός Ταμείου εθνικού πλούτου και κοινωνικής ασφάλισης, το οποίο θα χρηματοδοτηθεί από τα μελλοντικά έσοδα των υδρογονανθράκων, ο κ. Μανιάτης παρατήρησε:
«Λυπάμαι αλλά ο κ. Τσίπρας έρχεται δεύτερος και καταϊδρωμένος. Πριν μερικές εβδομάδες ως Κ.Ο. του ΠΑΣΟΚ, καταθέσαμε Πρόταση Νόμου στην Κυβέρνηση για τη δημιουργία Ταμείου Κοινωνικής Αλληλεγγύης Γενεών, το οποίο θα χρηματοδοτηθεί με περίπου 150 δις ευρώ από τα έσοδα των Υδρογονανθράκων τα επόμενα 20 30 χρόνια, έτσι ώστε τα χρήματα αυτά να μην πάνε για καταναλωτικές δαπάνες του ελληνικού δημοσίου, αλλά να στηρίξουν αποκλειστικά και μόνο το ασφαλιστικό σύστημα της χώρας», σύμφωνα με το ΑΠΕ.
Οσον αφορά στις αναφορές του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ για «ποιοτικές παρεμβάσεις σε υφιστάμενα κτίρια και κατοικίες, προκειμένου να υπάρξουν ενεργειακά οφέλη και εξοικονόμηση ενέργειας», ο κ. Μανιάτης υπενθύμισε ότι η δράση αυτή έχει ξεκινήσει εδώ κι ένα χρόνο περίπου, ως πρόγραμμα που χρηματοδοτείται από το ΕΣΠΑ του ΥΠΕΚΑ.

3 σχόλια

  1. ΔΗΛΑΔΗ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΞΕΠΟΥΛΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΣΑΠΙΟ ΠΑΣΟΚ; Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΗ, ΟΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΟΝΕΙΔΟΣ ΟΠΩΣ Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΙΣΩΣ ΞΑΝΑΤΥΧΕΙ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 300 ΧΡΟΝΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το Πασοκ είναι εδώ..Τατσοπουλος: "Λαθρεπιβατες του ΠΑΣΟΚ στον ΣΥΡΙΖΑ".

    Όταν ακόμη και οι ίδιοι οι βουλευτές του κόμματος του Τσίπρα μιλούν για τη σχέση του παλαιού ΠΑΣΟΚ με τον σημερινό ΣΥΡΙΖΑ, οι όποιες προσπάθειες ώστε να πειστούμε ότι αυτό προήλθε από παρθενογένεση μπορούν και επισήμως να χαρακτηριστούν μάταιες.

    Τελευταίο κρούσμα ο Πέτρος Τατσόπουλος, ο οποίος σε συνέντευξη του στο metrogreece.gr μίλησε για τους πρώην "πράσινους" που προσπαθούν να...βαφτούν "ροζ".

    Αναλυτικά τα όσα είπε:
    "Όταν είδαν ότι φούσκωνε το ρεύμα και το παλιρροϊκό κύμα του ΣΥΡΙΖΑ, που από το 4,6% πήγε στο 17% και μετά στο 27% και που σύμφωνα με τελευταίες δημοσκοπήσεις είναι πρώτο κόμμα, με 30%, δεν είχαν πρόβλημα να κατέβουν από το τρένο που πήγαινε να εκτροχιαστεί και να ανέβουν στο τρένο που πήγαινε προς την εξουσία. Εμείς έχουμε ευθύνη να διαλέξουμε την ήρα από το στάρι. Να μη δεχθούμε άκριτα οποιοδήποτε μέλος του ΠΑΣΟΚ."...

    Ζητείται ...φτωχός Συριζαίος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. μηπως οπως ηρθαν ετσι μαζικα θα φυγουν ακουγοντας τετοιες παπαριες?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση