GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η γενική απεργία της Τετάρτης, μπορεί να αποτελέσει το ξεκίνημα!...

Γράφει ο Αιας. Ο μνημονιακός θίασος έχει δημιουργήσει ένα σκηνικό τεχνητής πόλωσης. Παίζει μια   άθλια σαπουνόπερα, που έχει συγκρούσ...

Γράφει ο Αιας.

Ο μνημονιακός θίασος έχει δημιουργήσει ένα σκηνικό τεχνητής πόλωσης. Παίζει μια  άθλια σαπουνόπερα, που έχει συγκρούσεις με την Τρόικα, κομματικές αντιπαραθέσεις, βουλευτές στα κάγκελα, εκβιαστικά διλήμματα, επικοινωνιακά τρικ κι ό,τι άλλο έχει να επιδείξει η φαυλότητά του.
Η κυβέρνηση δεν διεκδικεί, ούτε καν συλλαβίζει κάποιο αίτημα. Αντίθετα ο πρωθυπουργός ζήτησε συγγνώμη από τη Μέρκελ για το αντιμνημονιακό παρελθόν του.
Ακούγεται ως ανέκδοτο η διαρροή από το Μαξίμου ότι ο Σαμαράς κάλεσε τη Λαγκάρντ να μαζέψει τον Τόμσεν!
Γελάει και το παρδαλό κατσίκι με τα σημερινά πρωτοσέλιδα της Διαπλοκής ότι, ο «ταλιμπάν» του Μνημονίου, ο άνθρω­πος που εκτιμούσε ότι το άνοιγμα των κλειστών επαγγελμάτων θα έφερνε θηριώδεις ρυθμούς ανάπτυξης, για να μην ξεχνάμε ποιος είναι ποιος, ο Γ. Στουρνάρας, έβγαλε γλώσσα στους Τροικανούς
Η …τρικολόρε συγκυβέρνηση των προθύμων υποκρίνεται σθεναρές διαπραγματεύσεις αλλά στην ουσία έχει συμφωνήσει με τους Τροικανούς. Μάλιστα, το υποχθόνιο σχέδιό της προβλέπει να εξαντλήσει τον χρόνο. Και τότε «ξαφνικά», Βενιζέλος και Κουβέλης, θα εμφανιστούν ως δήθεν εξαναγκασμένοι να αποδεχτούν το πακέτο της καταστροφής, για να μην …πτωχεύσει η πτωχευμένη χώρα, να δοθεί η  δόση των 31,5 δισεκ. ευρό για να μην βγει η χώρα από την ευρωζώνη και άλλα παραμύθια για αφελείς και ιθαγενείς.
Υποκρισίες και παιχνιδάκια δεν περνάνε πλέον. Αλλά πρέπει να το δείξουν τα πεζοδρόμια. Η αντίσταση, οι λαϊκές κινητοποιήσεις συνιστούν επείγουσα προτεραιότητα.
Μόνο η καταλυτική παρέμβαση του λαϊκού παράγοντα θα δώσει απάντηση στους εκβιασμούς των πιστωτών και των εγχώριων συνεργατών τους, αλλά και στην υπόδειξη Σόιμπλε περί αφοσίωσης στο πακέτο…
Η γενική απεργία της Τετάρτης μπορεί να αποτελέσει το ξεκίνημα!

3 σχόλια


  1. Κεδίκογλου: Ο Τσίπρας πάλι βιάστηκε να μιλήσει και να μπερδέψει τη βούρτσα με την...ΠΟΥΤΣΑ.
    --------------------------------------------
    Σε ιδιαίτερα καυστικούς τόνους απάντησε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου στις αιτιάσεις του προέδρου της Κ.Ο του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ Αλ. Τσίπρα στην ΚΠΕ του κόμματός του, στη διάρκεια της οποίας επιτέθηκε στην οικονομική πολιτική της κυβέρνησης και στον ίδιο προσωπικά, χρεώνοντας στον Κεδίκογλου δήλωση που εξέδωσε το κόμμα της ΝΔ.

    «Κενός προγράμματος, εκτός ευρωπαϊκής πραγματικότητας, ο κ. Τσίπρας επιμένει σε μια ακατάσχετη υποσχεσιολογία, ποντάροντας στον ξεπερασμένο λαϊκισμό του κρατισμού. Δικαιολογεί, έτσι, πλήρως την καταβαράθρωση της όποιας πολιτικής του αξιοπιστίας", σημείωσε ο κ.Κεδίκογλου και πρόσθεσε: όταν, επίσης, ο κ. Τσίπρας υιοθετεί συκοφαντική ανθελληνική φημολογία περί αμερικανικών προεκλογικών συνωμοσιών και επιμένει να θεωρεί διαπραγματευτικό «όπλο» την έξοδο της Ελλάδας από το ευρώ, τότε δικαιολογεί και την εκτίμηση ότι είναι ο πλέον συνεπής υπηρέτης του λόμπι της δραχμής».

    Σε ότι αφορά την προσωπική επίθεση που δέχθηκε από τον κ. Τσίπρα, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος δήλωσε επίσης:

    «Θα θέλαμε να επισημάνουμε στον κ. Τσίπρα τη διαφορά μεταξύ των δηλώσεων του κυβερνητικού εκπροσώπου και των ανακοινώσεων του Γραφείου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας.

    Πάλι βιάστηκε να μιλήσει πριν ενημερωθεί. Του έχουμε ξαναπεί πρώτα να μελετάει και μετά να μιλάει. Το δις εξαμαρτείν, ουκ ανδρός σοφού».


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. σιγα ρε κοτες αριστεροι που θα τα βαλετε εσεις με την κυβερνηση..
    μονο να στηνετε κωλο ξερετε
    γιστι εισαστε απο φτιασα σας πουστηδες
    και κατα βαθος σας αρεσει να σας πηδανε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. σταρχιδια μας οι ευαισθησιες της καθε αριστερης πουστρας..

    δεν εχετε τη ΔΥΝΑΜΗ ρε ζαρωμενια απλυτα μουνια της αριστερας..
    μια ζωη παραπονεμενα θυματα θα εισαστε.
    δηλαδη τι να περιμενει απο σας ο ελληνας,
    οταν μεχρι χτες σας εριχνε σφαλιαρες το πασοκ και σεις γυριζατε και το αλλο μαγουλο?
    τι να περιμενει απο τους οπαδους σας,τα ψωριαρικα πασοκοσκυλα που μεχρι και το 2009 ορκιζονταν στους γιοργακηδες,και τα διωξανε δαρμενα για να πανε στους συριζοπουστες?

    κουβαλατε αρρωστειες,
    μολυνετε,
    βρωμιζετε το νερο,
    κλαουριζετε και γαβγιζετε
    χεζοσαστε απο το φοβο
    βρωματε,ρεβεστε,κλανετε
    γουσταρετε τη βιτσα του αφεντη
    και το φαρμακακι του μπογια
    που σας περιμενει

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση