GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Κεφαλογιάννης ξαναχτυπά! Μετά τους οδηγούς τώρα "την λέει" και στους "ηλίθιους δημοσιογράφους"

Όλο και χειρότερα κάνει τα πράγματα ο γραμματέας της ΝΔ, Μανώλης Κεφαλογιάννης, ο οποίος μια ημέρα μετά τους χαρακτηρισμούς εναντίον των ...

Όλο και χειρότερα κάνει τα πράγματα ο γραμματέας της ΝΔ, Μανώλης Κεφαλογιάννης, ο οποίος μια ημέρα μετά τους χαρακτηρισμούς εναντίον των οδηγών λεωφορείων...(δείτε ΕΔΩ), τώρα αποκαλεί ηλίθιους και τους δημοσιογράφους!
Ο γραμματέας της Νέας Δημοκρατίας μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 είπε "Ηλιθίους, δεν είπα τους εργαζόμενους. Ηλίθιους είπα τους δημοσιογράφους που λεν ότι είπα ηλιθίους τους εργαζόμενους".
Και συνέχισε: "Ο ηλίθιος συνάδελφός σας, αντί να γράψει όπως κάνει ένα σοβαρό κανάλι, όπως κάνουν στο εξωτερικό, και με ποινικές και αστικές ευθύνες, λέει ο δημοσιογράφος ο σωστός στην Αμερική: "Ο κ. Κεφαλογιάννης είπε και στο σπηκάζ βάζει εισαγωγικά. Εδώ, ο ηλίθιος συνάδελφός σας που το έγραψε σε ένα μπλογκ και οι ηλίθιοι οι συνάδελφοί σας οι υπόλοιποι οι οποίοι το αναπαρήγαγαν και τώρα έρχεστε εσείς χωρίς να έχετε δεί (;) το ηχητικό...".

2 σχόλια

  1. κεφαλογιαννη μαλον με την ιδεολογια της χρυσης αυγης συμπιπτεις .σε βλεπω υποψηφιο της στης επομενες εκλογες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. μπραβο κεφαλογιαννη

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση