GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πέφτουν μολότοφ στην πρεσβεία των ΗΠΑ στην Τύνιδα

Στην αμερικανική πρεσβεία στην Τύνιδα κατάφεραν να μπουν Τυνήσιοι διαδηλωτές, παρά τις μάταιες προσπάθειες των αστυνομικών να τους απο...

Στην αμερικανική πρεσβεία στην Τύνιδα κατάφεραν να μπουν Τυνήσιοι διαδηλωτές, παρά τις μάταιες προσπάθειες των αστυνομικών να τους αποτρέψουν με τη χρήση δακρυγόνων και πυροβολισμών στο αέρα.
Όπως μεταδίδει το Γαλλικό Πρακτορείο, οι διαδηλωτές πέρασαν έναν από τους τοίχους της περίφραξης, κοντά στο πάρκινγκ της πρεσβείας, όπου πολλά οχήματα έχουν τυλιχθεί στις φλόγες, ενώ αστυνομικός υποστηρίζει ότι οι διαδηλωτές έριξαν βόμβες μολότοφ στα αυτοκίνητα.
Πολλά παράθυρα της πρεσβείας έχουν σπάσει και στον ιστό όπου βρισκόταν η αμερικανική σημαία κυματίζει ένα μαύρο λάβαρο των σαλαφιστών.
Σχεδόν την ίδια στιγμή άλλοι διαδηλωτές πυρπόλησαν το Αμερικανικό Σχολείο στην Τύνιδα, φωνάζοντας συνθήματα εναντίον του Αμερικανού προέδρου Μπαράκ Ομπάμα. Το σχολείο ήταν κλειστό σήμερα, ενώ οι αρχές της χώρας δεν έχουν αναφέρει αν υπάρχουν τραυματίες από τα επεισόδια.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση