GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αποχώρησαν οι ένστολοι (των Σωμάτων Ασφαλείας) από τη συνάντηση με τον Στουρνάρα...

Αποχώρησαν οι εκπρόσωποι των Σωμάτων Ασφαλείας (Αστυνομία, Λιμενικό Σώμα και Πυροσβεστική) από τη συνάντηση που είχαν νωρίς σήμερα το απόγευ...

Αποχώρησαν οι εκπρόσωποι των Σωμάτων Ασφαλείας (Αστυνομία, Λιμενικό Σώμα και Πυροσβεστική) από τη συνάντηση που είχαν νωρίς σήμερα το απόγευμα με τον υπουργό Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα για το ζήτημα των ειδικών μισθολογίων.
Βγαίνοντας από το γραφείο του υπουργού έκαναν λόγο για «εμπαιγμό» και για «προειλλημένες αποφάσεις» προσθέτοντας ότι αποχωρούν από το διάλογο και ότι αναμένουν πλέον τις αποφάσεις των αρχηγών των τριών κομμάτων που στηρίζουν την κυβέρνηση.
Ο κ. Στουρνάρας πρότεινε σύμφωνα με παράγοντες που μετείχαν στη συνάντηση περικοπές 6% ως 7,5% αναδρομικά από 1ης Ιουλίου. Ο υπουργός Οικονομικών θα δεχθεί αργότερα εκπροσώπους των πανεπιστημιακών καθηγητών για το ίδιο ζήτημα.

1 σχόλιο

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση