GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Βαγγέλας ο λιμενεργάτης

« Μα είναι δυνατόν πρόεδρος της Βουλής και να μιλάει σαν λιμενεργάτης », αναρωτιούνται όσοι παρακολουθούν τις τελευταίες μέρες τις δη...

«Μα είναι δυνατόν πρόεδρος της Βουλής και να μιλάει σαν λιμενεργάτης», αναρωτιούνται όσοι παρακολουθούν τις τελευταίες μέρες τις δημόσιες παρεμβάσεις του Ευάγγελου Μεϊμαράκη.
Όσοι απορούν, απλώς δεν γνωρίζουν ποιος είναι ο Μεϊμαράκης. Πρώτα πρώτα δεν του χαρίστηκε τιμητικά το προσωνύμιο «Βαγγέλας»! Πολλοί Βαγγέληδες ή Ευάγγελοι θήτευσαν και θητεύουν στην Βουλή, αλλά μόνο έναν αποκαλούν «Βαγγέλα». Όχι επειδή είναι υπέρβαρος, αλλά επειδή εκφράζεται συχνά με αγοραίο τρόπο.
Ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης που προχθές καθύβρισε δημοσιογράφο και χθες συνάδελφό του μέσα στην Βουλή, σε οποιαδήποτε άλλη ευρωπαϊκή χώρα θα είχε ήδη παραιτηθεί, μόνο και μόνο λόγω της ανάρμοστης συμπεριφοράς του που θεωρείται ανεπίτρεπτη για το αξίωμα που κατέχει. Αλλά στην Ελλάδα, όχι μόνο παραμένει στην θέση του, αλλά εξακολουθούν και τον εμπιστεύονται οι αρχηγοί των τριών κοινοβουλευτικών κομμάτων που τον επέλεξαν για το τρίτο υψηλότερο πολιτειακό αξίωμα.
Το αν έχει δίκιο ή άδικο που είναι τόσο εξοργισμένος αυτές τις μέρες ο Μεϊμαράκης, είναι ένα άλλο θέμα. Αλλά και δίκιο να έχει, ασφαλώς το χάνει με τον τρόπο που εκφράζεται…
Για την εικόνα που εμφανίζει η Βουλή λόγω του προέδρου τους, μπορεί να εκπλήσσονται οι πολίτες που δεν γνωρίζουν, αλλά δεν μπορεί να εκπλήσσονται εκείνοι που τον ψήφισαν, γιατί εκείνοι τουλάχιστον τον γνώριζαν.
Όταν ήλθε η ώρα να επιλέξουν πρόεδρο της Βουλής, επέλεξαν εκείνον που πριν από λίγους μήνες, φώναζε σε συνάδελφό του και πρώην διοικητή της ΕΥΠ, «αν είσαι άντρας βγες έξω να σε γ…».
Τα τρία κόμματα επέλεξαν για πρόεδρο της Βουλής, εκείνον που πριν από λίγους μήνες, έδειξε τα γεννητικά του όργανα σε πολιτικό αρχηγό, όταν διασταυρώθηκαν τα βήματά τους στην Βουλή.
Κι εκείνον που το φθινόπωρο του 2009, απειλούσε δημοσίως ότι θα… σκίσει, τον μετέπειτα αρχηγό του κόμματός του και πρωθυπουργό.
Αλλά όλα αυτά ξεχάστηκαν γιατί τότε ο κ. Μεϊμαράκης ήταν απλός βουλευτής. Τώρα όμως είναι Πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων. Και δεν μπορεί να εκφράζεται έτσι, εκείνος που κάθεται στην καρέκλα, που κάποτε τίμησαν ο Ιωάννης Αλευράς κι ο Αθανάσιος Τσαλδάρης
Του Βασίλη Χιώτη από tovima.gr

11 σχόλια

  1. Ο Μεϊμαράκης: Να το Πόθεν έσχες μου, να δούμε και του Χατζηνικολάου ~~~~~~~~~~~~~!!!!

    Τη δημοσιοποίησή τους ζήτησε ο ίδιος ζητώντας να κάνει το ίδιο και ο Νίκος Χατζηνικολάου.


    Πηγή: [pdf] | iefimerida.gr http://www.iefimerida.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Απίστευτη κολοτούμπα, το ΠΟΥΤΑΝΑΚΙ
    του Κουρή !!!!

    Μόλις είδε τα γέλια και τα ΦΤΥΣΙΜΑΤΑ έκανε "κούρεμα" 95% στις "μίζες"..!!!

    και μιλάει μόνο για εκατοντάδες μύρια και όχι 10,2 δις που έγραφε στη φυλλάδα του _____ (ηχητικό)

    Μια απίστευτη κωλοτούμπα έκανε ο Νίκος Χατζηνικολάου στη σημερινή του εκπομπή μιας και ακόμα και ο ίδιος κατάλαβε τη γελοιότητα της καταγγελίας που υποστηρίζει με νύχια και με δόντια:
    Ενώ την Κυριακή στη πρώτη σελίδα της φυλλάδας του έγραφε ότι τα λαμόγια αγόρασαν με μαύρα χρήματα των 3 πρώην υπουργών, ακίνητα αξίας 10,2 δις !!

    ΣΗΜΕΡΑ..."διόρθωσε" ότι τα χρήματα αυτά ήταν ο τζίρος των συνολικών αγοραπωλησιών της εταιρίας και το φανταστικό σκάνδαλο αφορά μόλις μερικές εκατοντάδες μύρια...


    Δωρεάν hair cut ύψους 95% λοιπόν από το Νικολάκη κι αν σφίξουν λίγο ακόμα οι κώλοι τα μύρια θα γίνουν δεκάδες και στο τέλος δεν θα περισσέψει τίποτα...

    Ακούστε το ηχητικό μετά το 3:30

    ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΑΙΟ
    ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΕ ΛΕΝΕ ..ΠΟΥΣΤΗ αλήτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΟΛΑ τα λαμογια εχουν κουμπαρους
    πολιτικους ????????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΩΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΕΙ ΚΙ ΟΧΙ ΝΑ ΤΑ ΚΡΑΤΑΕΙ ΣΤΑ ΣΥΡΤΑΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΒΙΑΖΕΙ ΚΑΙ Ο ΝΙΚΟΣ ΤΑ ΕΒΓΑΛΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΩΤΕΡΩ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ. ΤΙ ΓΡΑΦΕΙΣ ΡΕ ΝΟΥΜΕΡΟ, ΓΙΑΤΙ ΟΙ "ΚΟΥΜΠΑΡΟΙ" ΣΑΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΑ; ΑΦΟΥ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΝΤΙΜΟΙ ΑΠΟΔΕΙΞΤΕΤΟ ΛΟΙΠΟΝ, ΛΙΓΗ ΤΣΙΠΑ ΚΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΠΡΕΠΕΙ. ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΣΙΦΛΙΚΙ ΜΕ ΤΟΥΡΚΟΚΟΤΖΑΜΠΑΣΗΔΕΣ ΠΟΥ ΤΡΩΝΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΣΕΠΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΙΜΕΝΕΡΓΑΤΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ,ΒΙΛΕΣ ΣΜΟΚΙΝ ΚΑΙ ΓΡΑΒΑΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΡΙΧΝΟΥΝ ΣΤΗ "ΒΛΑΣΤΗΜΙΑ", ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΣΠΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΜΙΖΕΡΟ ΜΙΣΟ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ ΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΤΥΧΑΙΑ ΟΛΟΙ ΜΑΖΕΜΕΝΟΙ ΣΤΗ ΣΥΓΓΡΟΥ. Ο ΚΟΥΒΕΛΗΣ ΛΕΙΠΕΙ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΚΙ'ΑΥΤΟΣ. Ο ""ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ"" ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. απο που ξεκινησε ο Μειμαρακης, απο που εκπαιδευτικε?
    Eλληναραδες, γινεται καποιος εκει που μεγαλωνει, ακουγεται κατι για τους ρεινζερς , ειναι αληθεια.
    Τετοιου ειδους πολιτικους εχουμε, να τους χερομαστε μιας και τους ψηφιζουμε, ηλιθιοι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αληταρά Μεϊμαράκη θα έρθει και η σειρά σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ολοι οι πολιτικοί στα "ποθεν έσχες" των δηλώνουν πολλα ακινητα να προέρχονται από,

    "δωρεά ή κληρονομιά"

    Γιατί πρίν γίνουν πολιτικοί
    ούτε κληρονομιές ούτε δωρεές αποχτούσαν;

    Πήπως πρέπει να ελεγχθούν τα υποθηκοφυλακεία και τα κτηματολόγια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΟΣΑ ΛΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΑΓΓΕΛΑ ΣΩΣΤΑ ΕΙΝΑΙ
    ΑΛΛΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΑΓΚΑ ΘΑΒΑΝΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΩΣ ΤΟΝ ΣΗΜΙΤΗ ΚΑΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΒΡΕΘΗΚΑΝΕ ΜΕ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΟΤΑΝ ΑΥΤΟΣ ΕΦΥΓΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Μεϊμαράκης: Να το Πόθεν έσχες μου, να δούμε και του Χατζηνικολάου ~~~~~~~~~~~~~!!!!


    Τη δημοσιοποίησή τους ζήτησε ο ίδιος ζητώντας να κάνει το ίδιο και ο Νίκος Χατζηνικολάου.


    Πηγή: [pdf] | iefimerida.gr http://www.iefimerida.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση