GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η έκπληξη της Porsche στο Παρίσι

Την ώρα που η Porsche ανακοίνωνε εντυπωσιακή αύξηση των πωλήσεών της για τον Αύγουστο του 2012, σε σχέση με το αντίστοιχο περσινό διάστημα, ...

Την ώρα που η Porsche ανακοίνωνε εντυπωσιακή αύξηση των πωλήσεών της για τον Αύγουστο του 2012, σε σχέση με το αντίστοιχο περσινό διάστημα, κορυφαία στελέχη της, επιβεβαιώνουν την παρουσίαση νέου μοντέλου στο Παρίσι.
Η κορυφαία φίρμα από τη Στουτγκάρδη παρουσίασε πρόσφατα τη νέα Carrera 4 και 4S και το τελευταίο διάστημα οι μηχανικοί εργάζονται πυρετωδώς σε νέα projects, όπως το πολυαναμενόμενο SUV Macan, η ανανεωμένη Panamera, η 911 GT3 και η 918 Spyder. Μιλώντας στο διεθνή Τύπο, ο Bernhard Maier, μέλος του ΔΣ της Porsche AG, προανήγγειλε ένα προϊοντικό highlight στο επικείμενο Σαλόνι Αυτοκινήτου, στο Παρίσι. Οι φήμες οργιάζουν ότι θα πρόκειται για τη νέα Macan, αλλά κανείς δεν πρέπει να αποκλείσει το ενδεχόμενο μιας μεγάλης έκπληξης, για την οποία έκανε λόγο ο Maier.
Όλα σε μια περίοδο, που κόντρα στο κλίμα της οικονομικής ύφεσης, η Porsche παρουσιάζει άνοδο στις πωλήσεις της. Συγκεκριμένα, η γερμανική εταιρεία ανακοίνωσε ότι τον Αύγουστο του 2012 πούλησε 10.912 οχήματα παγκοσμίως, σημειώνοντας αύξηση της τάξεως του 20,8%, σε σχέση με τον αντίστοιχο περσινό μήνα, ενώ και στο σύνολο του πρώτου οκτάμηνου, η αύξηση στις πωλήσεις της, αγγίζει το 15,0%.
Πηγή: autotriti.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση