GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Λίπτον: Η Ελλάδα πρέπει να κάνει περισσότερα

Σε περαιτέρω ενέργειες για την πλήρη συμμόρφωση με τους όρους του μνημονίου, πρέπει να προχωρήσει η Ελλάδα δήλωσε ο δεύτερος τη τάξει ...


Σε περαιτέρω ενέργειες για την πλήρη συμμόρφωση με τους όρους του μνημονίου, πρέπει να προχωρήσει η Ελλάδα δήλωσε ο δεύτερος τη τάξει του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου (ΔΝΤ) Ντέιβιντ Λίπτον, σε αυστριακή εφημερίδα.
Σε συνέντευξή του στην αυστριακή εφημερίδα Der Standard, ο Ντέιβιντ Λίπτον είπε ότι η μεγαλύτερη του αναμενόμενου πτώση του ΑΕΠ σε συνδυασμό με τις βουλευτικές εκλογές καθυστέρησαν το πρόγραμμα μεταρρυθμίσεων της Ελλάδας.
“Αυτό δεν σημαίνει ότι η Ελλάδα δεν έχει κάνει τίποτα. Έχει εφαρμόσει αρκετά, αλλά όχι επαρκή μέτρα δεδομένων των προβληματικών συνθηκών”, φέρεται να είπε στη γερμανόφωνη έκδοση της έκθεσης που θα δημοσιευθεί την Πέμπτη.
“Γνωρίζουμε ότι η κατάσταση είναι πιο δύσκολη από ό,τι πριν από ένα χρόνο. Το ερώτημα είναι τι μπορούμε να κάνουμε για αυτό. Αυτό είναι το θέμα των διαπραγματεύσεων με την κυβέρνηση”.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση