GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μια πρόκληση για τον Μάκη Βόριδη...

 Ο Μάκης Βορίδης είναι ένας από τους πλέον χαρισματικούς κοινοβουλευτικούς ρήτορες των τελευταίων ετών, έχοντας καταφέρει να γοητεύσ...

 Ο Μάκης Βορίδης είναι ένας από τους πλέον χαρισματικούς κοινοβουλευτικούς ρήτορες των τελευταίων ετών, έχοντας καταφέρει να γοητεύσει κατά καιρούς εχθρούς και φίλους των (εκάστοτε) πολιτικών του πεποιθήσεων.
Η ομιλία του στη Βουλή για το Μεσοπρόθεσμο ήταν γεμάτη ισχυρά επιχειρήματα των οποίων η σύνθεση αποτέλεσε την πιο ποιοτική κριτική στη λιτότητα που η ψήφιση εκείνη του προγράμματος θα προκαλούσε.
Ο τότε βουλευτής του ΛΑ.Ο.Σ υποστήριξε ορθά ότι η τότε κυβερνητική πλειοψηφία δεν μπορεί να απαιτεί τη στήριξη της Αντιπολίτευσης στο όνομα του πατριωτισμού, όταν παράλληλα αρνείται οποιοδήποτε έλεγχο στην δική της αποτελεσματικότητα επί των μέτρων που κατά καιρούς ψηφίζονται, ακόμα και με ευρεία συναίνεση.
Μπορείτε να παρακολουθήσετε την ομιλία του εδώ. Προκαλώ τον κ.Βορίδη να αντικρούσει στη Βουλή κατά τη συζήτηση του νέου πακέτου, όλα του εκείνα τα επιχειρήματα, γιατί ενδεχομένως να είναι τότε άλλοι βουλευτές εκείνοι που θα τα χρησιμοποιήσουν.
parapolitiki.com

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση