Στο θέμα των κινητοποιήσεων των εργολαβικών υπαλλήλων του ΑΠΘ, αναφέρθηκε πριν από λίγο ο...
Στο θέμα των κινητοποιήσεων των εργολαβικών υπαλλήλων του ΑΠΘ, αναφέρθηκε πριν από λίγο ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου, Γιάννης Μυλόπουλος, μέσα από...τον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter. Ο κ. Μυλόπουλος σημείωσε: "Το όριο των ανελαστικών μας δαπανών "κατέβηκε" στα 31 εκ ευρώ. Κάθε ευρώ κάτω απο αυτό το ποσό σημαίνει έκπτωση των λειτουργιών μας. Οι εργολαβικοί υπάλληλοι βρίκονται σε κινητοποιήσεις διεκδικώντας το αυτονόητο, το δίκαιο αίτημά τους.
Το Υπουργείο Παιδείας γνωρίζει οτι εργολαβικοί υπάλληλοι απασχολούνται στη διοίκηση ή και σε εργαστήρια, λόγω των κενών στο μόνιμο προσωπικό. Το ΑΠΘ έχει τόσους εργολαβικούς εργαζόμενους όσα όλα τα υπόλοιπα ΑΕΙ της χώρας μαζί. Αυτή τη στιγμή, το 70% του προϋπολογισμού του ΑΠΘ πηγαίνει στις εργολαβικές υπηρεσίες. Είναι ανορθολογικό. Το καθεστώς των εργολάβων κάνει το πανεπιστήμιο να αιμορραγεί οικονομικά"

Δεν υπάρχουν σχόλια
ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση