GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Υπέρ των αμβλώσεων ο Ρόμνεϊ

Ο ρεπουμπλικάνος υποψήφιος για τις προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ Μιτ Ρόμνεϊ δήλωσε ότι δεν θα επιδιώξει, αν εκλεγεί, να υποστηρίξει ένα ν...

Ο ρεπουμπλικάνος υποψήφιος για τις προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ Μιτ Ρόμνεϊ δήλωσε ότι δεν θα επιδιώξει, αν εκλεγεί, να υποστηρίξει ένα νομοσχέδιο που θα περιορίζει το δικαίωμα των γυναικών στην άμβλωση.
«Δεν υπάρχει νομοσχέδιο σχετικά με την άμβλωση το οποίο γνωρίζω και το οποίο θα περιληφθεί στο πρόγραμμά μου», δήλωσε ο Ρόμνεϊ σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Des Moines Register της Άιοβα.
Παρόλα αυτά μια από τις εκπροσώπους του διευκρίνισε σε μήνυμα που έστειλε στην εφημερίδα National Review ότι ο ρεπουμπλικάνος υποψήφιος θα μπορούσε να υποστηρίξει «οποιαδήποτε νομοθεσία έχει στόχο να προσφέρει μεγαλύτερη προστασία της ζωής».
Η ομάδα του προέδρου Ομπάμα, ο οποίος είναι υπέρ του δικαιώματος στην άμβλωση, κατηγόρησε σήμερα τον ρεπουμπλικάνο αντίπαλό του ότι προσπαθεί να αλλοιώσει τις «ακραίες» θέσεις του για να προσελκύσει αναποφάσιστους ψηφοφόρους.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση