GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

''Χαίρομαι που δεν είμαι αδύνατη'' ...

Μια ακόμα σταρ δεν διστάζει να μιλήσει για την σιλουέτα της και να ανατρέψει την γενική εικόνα που επικρατεί στην΄βιομηχανία του θεάματο...


Μια ακόμα σταρ δεν διστάζει να μιλήσει για την σιλουέτα της και να ανατρέψει την γενική εικόνα που επικρατεί στην΄βιομηχανία του θεάματος.
 Έχει πουλήσει περισσότερους από 50 εκατομμύρια δίσκους παγκοσμίως και είναι περήφανη για την καριέρα της και το σώμα της.
Σε συνέντευξή στο Billboard η διάσημη τραγουδίστρια Κρίστινα Αγκιλιέρα δήλωσε πως δεν δίνει σημασία στα σχόλια για το σώμα της. ''Δουλεύετε με ένα παχουλό κορίτσι και πάρτε το απόφαση'' δήλωσε η τραγουδίστρια στην δισκογραφική εταιρεία της.
''Χρειάζεται να τους υπενθυμίζω ότι δεν τους ανήκω, έτσι είναι το σώμα μου.'' συμπλήρωσε. Είπε πως έχει κουραστεί να είναι αδύνατη. ''Κάθε φορά που με εβλεπαν στην εταιρεία, ήμουν όλο και παχουλή και σκούρα, όπως είναι περισσότερες γυναίκες στο Εκουαδόρ. Ύστερα από αντιδράσεις, αποφάσισαν να κάνουν σύσκεψη.'' ανέφερε η τραγουδίστρια.
 Της τόνισαν ότι με αυτή την απόφασή της επηρεάζει μεγάλο αριθμό ανθρώπων, ειδικότερα μουσικούς και παραγωγούς.
 Ο τίτλος του νέου της τραγουδιού είναι My Body (το σώμα μου) για αυτό και δήλωσε πως το σώμα της δεν επηρεάζει κανένα στο να κερδίσει χρήματα.

1 σχόλιο

  1. πολυ γαμησι οι ελληνιδες απο πλουσιους ξενους.γιναμε ρουμανια του 90...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση