GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Επανακατάθεση τροπολογίας για ρύθμιση των οφειλών των επιχειρήσεων

Επανακατατέθηκε στη Βουλή η τροπολογία με την οποία δίνεται η δυνατότητα στις επιχειρήσεις, να ρυθμίσουν τις οφειλές τους στους φορείς...

Επανακατατέθηκε στη Βουλή η τροπολογία με την οποία δίνεται η δυνατότητα στις επιχειρήσεις, να ρυθμίσουν τις οφειλές τους στους φορείς κοινωνικής ασφάλισης (πλην ΟΓΑ και ΝΑΤ).
Η τροπολογία που είχε αποσυρθεί προ ημερών προκειμένου να ενταχθεί σε συμβατό νομοσχέδιο, θα συζητηθεί με το νομοσχέδιο για την παράταση του προγράμματος «Βοήθεια στο σπίτι».

1 σχόλιο

  1. 12 με 20 δις ευρώ στέλνουν οι αλλοδαποί στις χώρες τους κάθε χρόνο με εμβάσματα τραπεζών εντελώς αφορολόγητα. Στις ΗΠΑ οι μεξικανοί μετανάστες εάν στείλουν χρήματα στη χώρα τους, τους παρακρατείται το 30% του ποσού που στέλνουν. Ιδού λοιπόν η λύσις.

    Εάν φορολογήσουμε με 30% τα εμβάσματα των αλλοδαπών, αμέσως σε ένα χρόνο θα έχουμε από 4 μέχρι 6 δις στα ταμεία του κράτους.
    Οι αλλοδαποί θα προσφέρουν επιτέλους κάτι σε αυτό το μπουρδελοκράτος; Γιατί θα πρέπει να τα έχουν όλα τσάμπα σε αντίθεση με τους Έλληνες που τους έχετε ξεζουμίσει;

    για ποιο λόγο εξαιρούνται οι αλλοδαποί από το πόθεν έσχες και συνεπώς την φορολόγηση που εκρέει από αυτό; Δηλαδή ένας αλβανός αγοράζει μία βίλα στο Χαλάνδρι ή το Μαρούσι που έχει γεμίσει από ιδιόκτητες βίλες, μεζονέτες και διαμερίσματα αλβανών, αλλά δεν του ζητείται πόθεν έσχες για το κεφάλαιο της αγοράς ενώ αντίθετα τους Έλληνες τους ξεβρακώνουν και στο πόθεν έσχες και στη φορολόγηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση