GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το δηλητηριασμένο παστίτσιο…

Κατά πάσα πιθανότητα, θα έχετε ακούσει για τον περίφημο κ. «Παστίτσιο». Τον 27χρονο, δηλαδή, νέο, ο οποίος, όπως φαίνεται, αν...


Κατά πάσα πιθανότητα, θα έχετε ακούσει για τον περίφημο κ. «Παστίτσιο».
Τον 27χρονο, δηλαδή, νέο, ο οποίος, όπως φαίνεται, ανέλαβε εργολαβικά-με την παρέα του- να σπιλώσουν και εξευτελίσουν τη μνήμη του Γέροντα Παΐσιου.
Παραλλάσσοντάς το όνομά του από Παΐσιο σε «Παστίσιο»! Και γράφοντας, με το πρόσχημα της κριτικής, πολλά και διάφορα κακοήθη και διεστραμμένα.
Για να φθάσουν ακόμη και στο αναίσχυντο κατάντημα να δίνουν ρεσιτάλ αλητείας σε βάρος της μνήμης του. Με αθλιότατες παρωδίες λιτανείας ομοϊδεατών τους στα Εξάρχεια:
-Τι έχεις να πεις, μου είπε κάποιος, σχετικά με το φαινόμενο του «Παστίτσιου»;
-Τα ίδια νομίζω με αυτά, που θα είχα να πω και σχετικά με τη «γυναίκα του Διάκου» ή με τον «ερμαφροδιτισμό του Κολοκοτρώνη»….
-Ναι, αλλά ο «ερμαφροδιτισμός του Κολοκοτρώνη» ή ο «συνωστισμός της Σμύρνης» ανέδειξαν και βουλευτές…
-Μην ανησυχείς και η «γυναίκα του Διάκου» και ο «Παστίτσιος» κυοφορούν και άλλους παρόμοιους βουλιαχτές.
Γιατί οι διεθνείς μαφιόζοι δεν αφήνουν ανεξόφλητα τα χρέη τους.
-Φοβούμαι ότι το πηγαίνεις πολύ μακριά…
-Δεν το πάω εγώ, από μόνο του πηγαίνει.
-Δεν σε πολυκαταλαβαίνω.
-Εσύ δεν έχεις δυο χέρια;
-Όπως κι εσύ…
-Ακριβώς το ίδιο συμβαίνει και με τη διεθνή μαφία. Έχει κι αυτή το “δεξιό’ και το “αριστερό” της χέρι. Και, όπως λέει η παροιμία, «το ’να χέρι νίβει τ’ άλλο και τα δυο το πρόσωπο»!
Της μαφίας, δηλαδή, το πρόσωπο…
-Και πάλι δεν καταλαβαίνω.
-Η μαφία με το «δεξιό» της χέρι δίνει τα χτυπήματα στο οικονομικό επίπεδο, ενώ με το «αριστερό» στο πολιτισμικό.
-Και στη δική μας περίπτωση;
-Είναι αυτό, ακριβώς, που κάνουν τη στιγμή οι ναζιστές και οι σιωνιστές τοκογλύφοι. Οι οποίοι φροντίζουν να μας δολοφονήσουν σε όλα τα επίπεδα:
Με τη χούντα του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ μας εξαθλιώνουν οικονομικά, ενώ με τη, λεγόμενη, αριστερά μας υπονομεύουν πολιτισμικά.
Οι μεν «το παίζουν» θρήσκοι και γδέρνουν το λαό και οι δε «το παίζουν» φωτισμένοι και τον τυφλώνουν και τον παραπλανούν:
Και αγωνίζονται να γκρεμίσουν πετραδάκι-πετραδάκι τα πνευματικά και ηθικά μας ερείσματα.
-Και πιστεύεις ότι μπορούν να γκρεμίσουν το Διάκο, τον Πατροκοσμά, τον Κολοκοτρώνη, το Γέροντα Παΐσιο; Και τόσους άλλους!…
-Ασφαλώς οι ήρωες και οι άγιοι βρίσκονται πολύ ψηλά, για να τους φτάσει το σάλιο των δωσίλογων του ναζισμού και του σιωνισμού.
Δεν ισχύει όμως το ίδιο και για όσους δεν μπορούν να καταλάβουν τον εθνοκτόνο και λαοκτόνο ρόλο των πουλημένων ΜΜΕ (=μέσων μαζικής εξαχρείωσης και εξαπάτησης). Τα οποία, όχι μόνο παρακολουθούν, αλλά και ακολουθούν πολλοί, «ως πρόβατα επί σφαγήν».
-Καλά και οι, λεγόμενοι, χριστιανοί τι κάνουν;
-Και τι να κάνουν; Να τους πάρουν με τα ξύλα και τις πέτρες; Ή να κάψουν τους απίστους;
-Τίποτε απ’ όλα αυτά! Και μόνο το γεγονός ότι συνελήφθη και ασκήθηκε εναντίον του αξιότιμου «Παστίτσιου» ποινική δίωξη είναι αντιδεοντολογικό με βάση το Ευαγγέλιο.
Άλλωστε είναι μεγάλο λάθος να ηρωοποιείται η κακοήθεια και η αλητεία.
Γιατί δίνει το δικαίωμα να παρουσιάζονται ως υπερασπιστές της κακοήθειας και της αλητείας κάποιοι εκπρόσωποι του πολιτικού υπόκοσμου.
Πάντα στο όνομα της ελευθερίας των πανανθρώπινων κακουργημάτων. Τα οποία όμως αυτοί τα εννοούν ως δικαιώματα…
Το ελάχιστο, που θα μπορούσαν να κάμουν οι χριστιανοί, θα ήταν να σταματήσουν να αιωρούνται ανάμεσα στο «δεξιό» και τον «αριστερό» σιωνισμό και σατανισμό.
Γιατί είναι το λιγότερο ντροπή να διατείνονται ότι πιστεύουν στο Χριστό και με το βίο και την πολιτεία τους να ψάλλουν το ωσαννά στους εφιάλτες και τοκογλύφους του Σατανά.
παπα-Ηλίας

4 σχόλια

  1. Παστιτσιο, ασυδοσια, βλακεια
    Υπάρχει δικαίωμα στην ύβρη;
    Πότε ο χαβαλές γίνεται βλασφημία;

    Προσωπικά έχω μεγάλες ανοχές στη σάτιρα, ακριβώς γιατί μεγάλα, δυσθεώρητα είναι και τα όρια του χιούμορ αλλά και της ανθρώπινης βλακείας. Ειδικά η βλακεία συνορεύει με το άπειρο.
    Δεν έχει νόημα να παλεύεις με τους ανόητους. Είναι μάταιο, σαν να παλεύεις με το γουρούνι στον λάκκο με τη λάσπη. Το γουρούνι το φχαριστιέται κι εσύ απλώς λερώνεσαι.

    Ο κάθε ντενεκές βαφτίζει τη χυδαιότητά του...«άποψη», «χιούμορ», ακόμη κι αν προσβάλλει βάναυσα την πλειοψηφία.
    Το έχουμε δει άπειρες φορές και από τους τηλεοπτικούς τιμητές, τάχα οργισμένους για το «δίκιο», κι ας είναι φυγόστρατοι, διεστραμμένοι κίναιδοι, λαμόγια.

    Τους έχουμε δει όμως με τον πιο χυδαίο τρόπο να χλευάζουν αγράμματα ανθρωπάκια, χοντρούς, κοντούς, ή να χρησιμοποιούν για την τηλεθέαση ακόμη και δύστυχους με εμφανή ψυχιατρικά προβλήματα.

    Ομως υπάρχει όριο και πρέπει να υπάρχει.

    Σε αυτή την ορθόδοξη χώρα, όπου χύθηκε πολύ αίμα για την πίστη της πλειοψηφίας του έθνους, μπορείς να φτύνεις στα μούτρα το θρησκευτικό συναίσθημα των πολιτών και να το διεκδικείς ως δικαίωμα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γεια σου Πάτερ Ηλία με τα μεγάλα εργαλεία! Να τους αφορίσουμε, να τους κάψουμε, να τους βγάλουμε τα νύχια.. Πού είναι εκείνες οι ωραίες εποχές. Χάσαμε τα μεγαλεία βρομερέ παπά Ηλία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οταν αυτοί που διακωμοδούν τα θεία , βρεθούν οι ίδιοι ή πολύ δικό τους άνθρωπος να κονταροκτυπιούνται με το θάνατο , τότε θα καταλάβουν πόσο αδύναμοι είμαστε ως άνθρωποι.
    Είναι τυχαίο ότι όσες θρησκείες γνωρίζω , προβλέπουν ζωή μετά τον θάνατο????
    Είχα την τύχη να έχω εφημέριο , τον μακαρίτη Ιάκωβο Τσαλίκη , που ήταν και αυτός σαν τον Πάϊσιο. Ειχε φτάσει πολύ ψηλά πνευματικά , αν και είχε τελειώσει μόνο δημοτικό. Οταν συνομιλούσες με τον άνθρωπο αυτό , αισθανόσουν κάτι το διαφορετικό , μια ηρεμία , μια γαλήνη ,κάτι που δεν μπορώ να το περιγράψω ακριβώς.
    Ας σεβόμαστε τα ιερά και τα όσια , κάθε θρησκείας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το παλιο καλο καιρο εσεις οι Χριστιανοι γδερνατε και καιγατε ανθρωπους, χλευαζοντας την πιστη τους διαρκως.

    Αργοτερα ομοθρησκοι σας αυτοκρατορες επεβαλαν τους χειροτερους νομους ωστε να εξοντωθει πολιτικα, πολιτισμικα, κοινωνικα εως και βιολογικα οποιος δεν συμφωνουσε.

    Τωρα ζητατε και τα ρεστα... αλλα τι αλλο θα περιμενε κανεις απο εσας βεβαιως. Μηπως λεω ψεμματα υπανθρωποι;

    Οπως στρωσατε θα κοιμηθειτε και δεν εχετε δει ΤΙΠΟΤΑ ακομα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *