GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Eίμαι πολύ σκληρός για να πεθάνω πολιτικά»

«Δυστυχώς ενοχλώ. Θα συνεχίσω να είμαι αντιμνημονιακός, με κεφαλαία γράμματα. Είμαι απέναντι σε αυτά τα μέτρα». Αυτό δήλωσε ο εν αργ...

«Δυστυχώς ενοχλώ. Θα συνεχίσω να είμαι αντιμνημονιακός, με κεφαλαία γράμματα. Είμαι απέναντι σε αυτά τα μέτρα».
Αυτό δήλωσε ο εν αργία Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Παναγιώτης Ψωμιάδης, μιλώντας στο «Marconi Radio 96,1 F.M» του Βόλου, λίγες ώρες μετά την πρόταση του αντιεισαγγελέα του Αρείου Πάγου να αναιρεθεί η καταδικαστική απόφαση του Πενταμελούς Εφετείου Θεσσαλονίκης σε βάρος του.
«Εγώ είμαι στόχος, ενοχλεί η φωνή του Ψωμιάδη… Δυστυχώς ενοχλώ. Θα συνεχίσω όμως να ενοχλώ, διότι εγώ είμαι πολύ σκληρός για να πεθάνω πολιτικά…», δήλωσε ο κ. Ψωμιάδης.

2 σχόλια

  1. Εισε πολυ γελοιος.
    Εισε οτι πιο παλιοκομματικο, αναχρονιστικο και λαικιστικο υπαρχει στην πολιτικη ζωη του τοπου,συναγονηζεσε αν δεν εχεις ξεπεραση το αλλο γελοιο και λαικσιστικο προσωπο τη Λιανα την Κανελη.
    ΟΥΣΤ ΚΟΠΡΙΤΗ
    Π.Κ.ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τώρα γεννάται το εύλογο ερώτημα: ποιος είναι πιο σκληρός, ο Ψωμιάδης ή ο Μεϊμαράκης (με παντελόνια, εννοείται).

    Τελικά το είδαμε το έργο από την αρχή: κουρήδες —> κακαουνάκηδες και τράγκες —> γιαννοπουλαίοι και πάνκαλοι —> ψωμιάδηδες και μεϊμαράκηδες —> εσμοί νεοφασιστών —> ορδές νεοναζί, μέσα σε μια πανηγυρική ατμόσφαιρα λεηλασιών, και με δημοκρατικές διαδικασίες φτάσαμε στον πάτο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση