GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στο «σφυρί» το FIAT 500 του Ντέιβιντ Κάμερον...

Σε δημοπρασία πρόκειται να βγει ένα FIAT 500 που είχε αγοράσει το 1998 ο πρωθυπουργός της Βρετανίας Ντέιβιντ Κάμερον. Το μικρό ιταλι...

Σε δημοπρασία πρόκειται να βγει ένα FIAT 500 που είχε αγοράσει το 1998 ο πρωθυπουργός της Βρετανίας Ντέιβιντ Κάμερον.
Το μικρό ιταλικό όχημα είχε αγοραστεί από τον πρώτο του ιδιοκτήτη το 1971. Αρκετά χρόνια αργότερα, ο Κάμερον το αγόρασε σαν δώρο έκπληξη για τη σύζυγό του Samantha. Αν και το πρωθυπουργικό ζεύγος κράτησε το όχημα για 10 χρόνια, διήνυσε το διάστημα αυτό μόλις 1.609 χιλιόμετρα.
Φυσικά αυτό δεν είναι παράλογο, τη στιγμή που πλέον το ζευγάρι προτιμάει για τις μετακινήσεις του την άνεση της Jaguar XJ που οδηγεί ο σοφέρ τους.
Συνολικά το κοντέρ του FIAT 500 έχει γράψει 20.921 χιλιόμετρα. Ωστόσο, και παρά τα χρόνια του, αναμένεται να πιάσει στη δημοπρασία από 10.000 μέχρι 15.000 ευρώ!
Ο υπεύθυνος του Οίκου δημοπρασιών δήλωσε: «Ανεξάρτητα των πολιτικών πεποιθήσεων που έχει κάποιος, πρόκειται για ένα ενδιαφέρον αυτοκίνητο. Έτσι και αλλιώς δεν έχεις κάθε μέρα την ευκαιρία να υποβάλεις προσφορά για ένα όχημα που άνηκε σε μια διεθνή προσωπικότητα».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση