GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Νέα Lamborghini Gallardo

Με αφορμή την έκθεση του Παρισιού, η Lamborghini αποκάλυψε τη νέα Gallardo, μία εμφανώς ανανεωμένη εκδοχή του πλέον πετυχημένου της εμ...

Με αφορμή την έκθεση του Παρισιού, η Lamborghini αποκάλυψε τη νέα Gallardo, μία εμφανώς ανανεωμένη εκδοχή του πλέον πετυχημένου της εμπορικά μοντέλου, την οποία θα παράγει και σε νέες εκδόσεις.



Ξεκινώντας από την εξωτερική εμφάνιση, οι νέοι πρόβολοι εμπρός και πίσω εξασφαλίζουν ένα ακόμα πιο δυναμικό παρουσιαστικό. Σε αυτό συμβάλλουν οι μεγαλύτερες αεροεισαγωγές στο ρύγχος και οι τροχοί 19 ιντσών «Apollo polished» βαμμένοι σε μαύρο ματ χρώμα, με γυαλισμένες ασημί λεπτομέρειες.
Ειδικά για τις Edizione Tecnica εκδόσεις, Superleggera και Spyder Performante, έχουν δεχτεί τις φροντίδες τόσο των μηχανικών, με στόχο τη μείωση του βάρους, όσο και των σχεδιαστών, για τη βελτίωση της αεροδυναμικής και εξωτερικής εμφάνισης. Χαρακτηριστικά, θα φέρουν κεραμικά φρένα και μία μεγάλη πίσω αεροτομή. Όσο για το λόγο ισχύος/βάρους, θα είναι της τάξης του 2,35, ένας από τους κορυφαίους που υπάρχουν.
Πηγή: Autotriti.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση