GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Με 13 ηγέτες μίλησε στο τηλέφωνο ο Μπάρακ Ομπάμα

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα είχε σήμερα τηλεφωνική επικοινωνία με δεκατρείς πολιτικούς ηγέτες, αναμεσά τους ο Ισραηλινός πρωθυπουργ...

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα είχε σήμερα τηλεφωνική επικοινωνία με δεκατρείς πολιτικούς ηγέτες, αναμεσά τους ο Ισραηλινός πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου και ο πρόεδρος της Αιγύπτου Μοχάμεντ Μόρσι, οι οποίοι τον συνεχάρησαν για την επανεκλογή του, ανακοίνωσε ο Λευκός Οίκος.
Ο κ. Ομπάμα είχε επίσης τηλεφωνική επικοινωνία, με τους ηγέτες της Γερμανίας, της Γαλλίας, της Βρετανίας, της Σαουδικής Αραβίας, της Αυστραλίας, της Ινδίας, της Τουρκίας, της Βραζιλίας και της Κολομβίας, σύμφωνα με τις υπηρεσίες του.
Ο Λευκός Οίκος ανακοίνωσε επίσης ότι ο αμερικανός πρόεδρος θα επισκεφθεί τη Μιανμάρ σε δέκα ημέρες για μια ιστορική επίσκεψη -την πρώτη αμερικανού προέδρου στη χώρα αυτή- στη διάρκεια της οποίας θα συναντηθεί με τον Πρόεδρο Θέιν Σέιν και την ηγέτιδα της αντιπολίτευσης Αούνγκ σαν Σούου Κίι.
Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στην περιοχή, από τις 17 Νοεμβρίου, ο κ. Ομπάμα θα μεταβεί επίσης στην Ταϊλάνδη και στη σύνοδο κορυφής των χωρών της Νοτιοανατολικής Ασίας, στην Καμπότζη.

3 σχόλια

  1. κε Οικονομέα,
    (πρωινή εκπομπή Μέγκα)

    Για την Χ.Α. μπορουμε πολλά να πούμε και να ειρωνευτούμε, όταν ομως εχουμε και τον καταλληλο καλεσμένο!

    Ο "εισαγγελέας" Μαρκογιαννάκης, δεν νομίζω πως είναι ο καταλληλος.

    Το εκκαθαριστικό με το ποσόν αμοιβής του βουλευτή,
    δημοσιευτηκε στο σάιτ της Χ.Α., το διάβασα,οπως ισως και εσύ. Σήμερα βλέπω το κατέβασαν,
    μάλλον πιέστηκαν .....και συνεπώς,
    αξίζουν τις ειρωνείες του Μαρκογιαννάκη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΜΟΝΑΧΑ ΕΙΣΠΡΑΤΟΥΝ 8-10.000 ΕΥΡΩ ΤΟ ΜΗΝΑ

    ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΟΣΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ 208 ΕΥΡΩ ΦΟΡΟ ΤΟ ΜΗΝΑ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Με τον κ. Σαμαρά μίλησε εκ μέρους του Προέδρου Ομπάμα, η καμαριέρα του.
    Τι κακό με μας τους Έλληνες, Όποτε η "ηγέτες" μας πάνε στον Λευκό Οίκο, πάντα απο την πίσω πόρτα που οδηγεί στα μαγειρεία και τις τουαλέτες του κατώτερου προσωπικού, μας υποδέχονται.
    Τι περήφανος Λαός είμαστε, τι υπερήφανους ηγέτες έχουμε, πόσο μας υπολογίζουν οι ξένοι ηγέτες!!!
    Μας υπολογίζουν όμως μόνο ως γιουσουφάκια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση