GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΧΑΝΤΜΠΟΛ: ΑΡΗΣ ΝΙΚΑΙΑΣ – ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 21 – 20

Την ήττα από τον γηπεδούχο Άρη δέχθηκε στη Νίκαια η γυναικεία ομάδα χάντμπολ του Παναιτωλικού. Οι αθλήτριες του Γιώργου Ραμμόπουλου δε...

Την ήττα από τον γηπεδούχο Άρη δέχθηκε στη Νίκαια η γυναικεία ομάδα χάντμπολ του Παναιτωλικού. Οι αθλήτριες του Γιώργου Ραμμόπουλου δεν κατάφεραν να πάρουν ένα θετικό αποτέλεσμα, καθώς βρήκαν απέναντί τους έναν πολύ καλό Άρη, που είναι και ένα εκ των φαβορί για την άνοδο στην Α1 εθνική κατηγορία.
Η ομάδα του Παναιτωλικού κατέβηκε να αγωνιστεί με αρκετές ελλείψεις και παρόλα αυτά, κόντραρε στα ίσια τις γηπεδούχους, ενώ αν δεν έχανε την τελευταία επίθεση, θα μπορούσε να είχε πάρει έστω και τον βαθμό της ισοπαλίας, απέναντι σε έναν πολύ δυνατό αντίπαλο.
Για τον «Τίτορμο» αγωνίστηκαν οι: Σπυροπούλου, Δήμου 7, Ευστρατίου, Λουμπαρδία 3, Μάνθου 3, Τζαμαλή 3, Πουρνάρα, Μηλιόρδου 2 και Κουτσαυτοπούλου 2.
Επόμενος αντίπαλος της γυναικείας ομάδας χάντμπολ του Παναιτωλικού για τον 1ο όμιλο της Α2 εθνικής κατηγορίας, ένα άλλο μεγάλο φαβορί για την άνοδο, ο Παράδεισος Αμαρουσίου. Το παιγνίδι θα διεξαχθεί την Κυριακή 2 Δεκεμβρίου και ώρα 15:00 στο ΔΑΚ Αγρινίου.
Επιμέλεια: Μπάμπης Τσιρώνης
Πηγή: aerasnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση