GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μνημόνιο 3 – εξελίξεις!

-Απών τελικά ο Σκανδαλίδης από την ψηφοφορία. – Όχι από τον Βουδούρη της ΔΗΜΑΡ  

-Απών τελικά ο Σκανδαλίδης από την ψηφοφορία.
– Όχι από τον Βουδούρη της ΔΗΜΑΡ
 

3 σχόλια

  1. ΤΡΙΖΟΥΝ ΟΙ ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ. ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΨΗΦΙΣΤΗΚΑΝ ΑΠΟ ΜΙΑ ΙΣΧΝΗ ΤΕΧΝΗΤΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ, ΕΝ ΜΕΣΩ ΕΚΒΙΑΣΜΩΝ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΕΣΕΩΝ ΥΠΟΥΡΓΙΚΩΝ ΘΩΚΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟ !
    ΑΥΤΗ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΑΥΤΗ Η ΒΟΥΛΗ ΕΧΟΥΝ ΧΑΣΕΙ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΤΗΣ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

    Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΧΑΣΕΙ ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ ΠΟΥ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΨΗΦΙΖΟΥΝ - ΟΥΤΕ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΝΟΙΑΖΑΙ, ΕΞΑΛΛΟΥ- ΥΠΕΡΨΗΦΙΣΑΝ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΟΛΥΔΩΡΑΣ,
    Μ. ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗΣ,
    ΒΛΑΧΟΣ,
    ΓΚΙΟΥΛΕΚΑΣ,
    ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ,
    ΚΑΙ ΆΛΛΟΙ 121 ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΝΔ,
    ΑΦΟΔΕΥΣΑΝ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗ ΤΟΥΣ ΡΗΤΟΡΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑ 18 ΣΗΜΕΙΑ ΤΟΥ ΖΑΠΠΕΙΟΥ,ΜΕ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΞΑΠΑΤΗΣΑΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΤΟΥ ΜΕΓΚΑ !

    ΑΣ ΤΟΥΣ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ ΟΙ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ! ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΚΟΨΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΟ ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ, ΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ, ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ, ΤΑ ΔΩΡΑ, ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΣΠΙΤΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΦΑΠΑΞ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ !

    ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΠΑΓΙΑΣΕΤΕ ΕΚΕΙ ΣΤΗ ΒΟΡΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΗΠΕΙΡΟ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΟΡΕΙΝΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ , ΑΦΟΥ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΕΤΕ ( ΝΔ,ΠΑΣΟΚ, ΔΗΜΑΡ )!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ρε γαμωτο,
    Αν ψήφιζαν ξεχωριστά το "ΚΑΤ ΑΡΘΡΟ" ΚΑΙ "ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ " μπορει, βλέποντας τις διαφοροποιήσεις μέχρι το τελος της πρωτης ψηφοφοριας,και ότι για την ανατροπή του καταστροφικού άρθρου, υπολείπονταν τρείς, να ξύπναγε το φιλότιμο και σ άλλους τρείς για την καταψήφιση στο σύνολο(αφού θα ήταν τόσο κοντά στο εφικτό).
    Αλλά το σύστημα είναι πανούργο

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση