GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Υπάρχει και η Al Qaeda...

Γράφει ο Δευκαλίωνας http://stoxasmos-politikh.blogspot.gr/    Στον χθεσινό Δευκαλίωνα αποδείξαμε με τα πλέον αξιόπιστα στατιστικά στ...

Γράφει ο Δευκαλίωνας
http://stoxasmos-politikh.blogspot.gr/
  
Στον χθεσινό Δευκαλίωνα αποδείξαμε με τα πλέον αξιόπιστα στατιστικά στοιχεία (ΕΛΣΤΑΤ) ότι οι φρενήρεις αναπτυξιακοί ρυθμοί της περιόδου 1994-2010 και ο συνεπακόλουθος εθνικός πλούτος που παράχθηκε δεν μεταφέρθηκε έστω και ανισομερώς σε ΟΛΕΣ τις τάξεις και κοινωνικά στρώματα.
Απόδειξη το ποσοστό φτωχών στην Ελλάδα παρέμεινε πρακτικά το ίδιο.
ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΟ! Οι φτωχοί στην Ελλάδα της περιόδου 1994-2010, που αναπτύσσονταν με φρενήρεις ρυθμούς, παρέμειναν φτωχοί. Δηλαδή δεν...
πήραν ούτε μία δραχμή, ούτε ένα ευρώ από τον πλούτο που παράχθηκε εκείνη την χρονική περίοδο.
Αυτό το οικονομικό έγκλημα ήταν η απαρχή του σημερινού δημοσιονομικού αδιεξόδου και θα καταδικάζει τις κυβερνήσεις εκείνης της περιόδου (κυρίως δηλαδή τις κυβερνήσεις Κ. Σημίτη)  σε αιώνια καταδίκη. Οι άνθρωποι ήταν εγκληματίες. Δεν εξάλειψαν την φτώχεια όταν υπήρχαν όλα τα απαραίτητα χρήματα και εφόδια, και η φτώχεια κατέστρεψε τελικά την χώρα.
Όμως εκείνη την χρονική περίοδο έγινε ακόμα ένα οικονομικό έγκλημα. Ένα οικονομικό έγκλημα που απειλεί σήμερα να καταστρέψει ότι αφήσει όρθιο ο τυφώνας της φτώχειας που πλήττει όπως περιγράψαμε την Ελληνική Οικονομία και Κοινωνία.  Είναι το οικονομικό έγκλημα που περιγράφεται με την λέξη «μεταναστευτικό».
Εκατοντάδες χιλιάδες παράνομοι μετανάστες, κυρίως από χώρες του καταρρέοντος σοσιαλιστικού στρατοπέδου, εισήρθαν παράνομα στην χώρα μας και βρήκαν δουλειά στα απέραντα εργοτάξια των υπό κατασκευή εκείνη την χρονική περίοδο εθνικών υποδομών. Το μετρό και το αεροδρόμιο της Αθήνας, οι νέες εθνικοί οδοί και πάρα πολλά έργα υποδομής εκείνης της χρονικής περιόδου κατασκευάστηκαν με την εργατική δύναμη εκατοντάδων χιλιάδων παράνομων μεταναστών, οι οποίοι επειδή ακριβώς ήταν παράνομοι αμείβονταν με ελάχιστα χρήματα ενώ δούλευαν ανασφάλιστοι.
Έτσι κατασκευάστηκαν τα περισσότερα μεγάλα έργα εκείνης της περιόδου και μην προκαλέσει κανείς την στήλη να επεξεργαστεί και να δημοσιεύσει οικονομικά στοιχεία εκείνης της περιόδου.
Σήμερα οι περισσότεροι από αυτούς τους χειρώνακτες εργάτες εκείνης της χρονικής περιόδου, είτε έχουν επιστρέψει στις πατρίδες τους, είτε άνεργοι οι περισσότεροι συναθροίζονται στις φτωχογειτονιές της Αθήνας και των άλλων μεγαλουπόλεων. Μαζί τους και οι χιλιάδες των παράνομων μεταναστών, κυρίως από χώρες της Αφρικής και του μουσουλμανικού τόξου που μπήκαν επίσης παράνομα στην χώρα μας.
Ένα ακόμα τραγικό λοιπόν κατάλοιπο εκείνης της χρονικής περιόδου. Οι φρενήρεις ρυθμοί ανάπτυξης χρειάζονταν εκατοντάδες χιλιάδες πάμφθηνα εργατικά χέρια, που τα έδινε η παράνομη μετανάστευση. Όλοι τότε ήταν ευχαριστημένοι. Οι κυβερνήσεις γιατί τελείωναν γρήγορα τα έργα και οι εργολάβοι γιατί τα κατασκεύαζαν φθηνά. Οι φρενήρεις οικονομικοί ρυθμοί ανάπτυξης όμως έφυγαν αλλά οι παράνομοι μετανάστες παρέμειναν.
Σήμερα το κέντρο των Αθηνών είναι ένα τεράστιο γκέτο από το οποίο απουσιάζει η δημόσια υγεία και τάξη, ενώ οι μολυσματικές ασθένειες και η εγκληματικότητα παρουσιάζονται εν υπερεπάρκεια. Σε αυτό ακριβώς το γκέτο η «Χρυσή Αυγή» βρίσκει πρόσφορο έδαφος δράσης αντικαθιστώντας το κράτος. Δηλαδή αντί το κράτος να κυνηγά τους παράνομους μετανάστες και να πατάσσει την παρανομία, αντικαθίσταται από την «Χρυσή Αυγή» η οποία με εκστρατείες φόβου και εντυπωσιασμού επιχειρεί να καταστείλει κυρίως την εγκληματικότητα.
Όμως αυτό δεν είναι εφικτό γιατί η «Χρυσή Αυγή» δεν είναι Αστυνομία και δεν έχει νόμιμες εξουσίες. Ψήφους μαζεύει από τους δυστυχείς κατοίκους του κέντρου που βλέπουν τις οικογένειες τους να κινδυνεύουν και τις περιουσίες τους να απαξιώνονται από τις ορδές των παράνομων μεταναστών.
Όμως, ο τρόπος και η μέθοδος που η «Χρυσή Αυγή» αντικαθιστά το κράτος εκτός από κατάπτυστος ηθικά, πολιτικά και νομικά είναι και άκρως αναποτελεσματικός. Με την βία που εξασκεί στους παράνομους μετανάστες το μόνο που κατορθώνει τελικά και αφού επί της ουσίας δεν λύνει κανένα πρόβλημα, είναι να δυναμώνει τους παράνομους μουσουλμανικούς πυρήνες. Ξεχνούν όλοι αυτοί που πιστεύουν ότι προσφέρουν υπηρεσία στρατευόμενοι με την «Χρυσή Αυγή» για να αντικαταστήσουν το ημι-παράλυτο και μελλοθάνατο Ελληνικό Κράτος ότι εκτός από την Χρυσή Αυγή υπάρχει και η Al Qaeda (Αλ Κάϊντα).

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση