GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Γ. Στουρνάρας: Τώρα αρχίζουν τα δύσκολα...

«Τώρα αρχίζουν τα δύσκολα», δήλωσε ο υπουργός Οικονομικών,  Γιάννης Στουρνάρας, εξερχόμενος από τη Βουλή μετά την έγκριση του πολυνομοσχε...

«Τώρα αρχίζουν τα δύσκολα», δήλωσε ο υπουργός Οικονομικών,  Γιάννης Στουρνάρας, εξερχόμενος από τη Βουλή μετά την έγκριση του πολυνομοσχεδίου, έπειτα από μία δραματική συνεδρίαση της ολομέλειας.

4 σχόλια


  1. ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΑΛΒΑΝΙΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η ντροπή της σύγχρονης Ελλάδας ! Όλα τα κάνουν για τις Τράπεζες και τους δανειστές ! Εμάς μας έχουν χ.εσμένους ! Αλλά αν 10 εκ. Έλληνες σηκώσουμε τα χρήματα από τις Τράπεζες και κηρύξουμε στάση πληρωμής φόρων και τελών στο Κράτος, τι θα πουν ; Απλά χρειάζεται ένας ηγέτης να πάρει την υπόθεσή στα χέρια του !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οργανωθείτε και χτυπήστε τους , κάνετε τους την ζωή μαύρη, έτσι και αλλιώς άνεργοι είμαστε , αυτή η δουλειά θα είναι χρήσιμη για ΟΛΟΥΣ.

    Που είναι το 1.500.000 εκατομμύριο ανέργων; Ορίστε εργασία μην τους αφήσετε να κυκλοφορούν αυτοί και οι οικογένειες τους..

    Όσο δεν το κάνετε αυτοί ξέρετε τι λένε; ότι έχετε ακόμα λίπος να κάψετε..η μήπως έχετε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μην έρθεις στην Ελλάδα της 13 Νοεμβρίου ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΟΛΑ ΛΕΦΤΆ εξασφαλισμένα... ΈΧΩ πληρωθώ από το Ιανουάριο του 2012 , Χριστούγεννα άφραγκος δεν κάνω ΘΑ ΚΛΈΨΩ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση