GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τραπεζικό ράλι στο ΧΑ

Το κλίμα συγκρατημένης αισιοδοξίας που διαμορφώνεται ενόψει της αυριανής συνεδρίασης του Eurogroup, δημιουργεί προσδοκίες και στη χρηματ...

Το κλίμα συγκρατημένης αισιοδοξίας που διαμορφώνεται ενόψει της αυριανής συνεδρίασης του Eurogroup, δημιουργεί προσδοκίες και στη χρηματιστηριακή αγορά.
Σε ανοδική τροχιά κινήθηκαν όλοι οι δείκτες, με βασικό μοχλό τις τραπεζικές μετοχές, που παραμένουν στο επίκεντρο της προσοχής.
Στο ΧΑ θετικά αξιολογούνται επίσης οι εσπευσμένες κινήσεις της κυβέρνησης για την τακτοποίηση όλων των εκκρεμοτήτων και των προαπαιτούμενων για την έγκριση-εκταμίευση της δόσης του δανείου.
Καλό νέο και η είδηση ότι επετεύχθη συμφωνία για την ανακεφαλαιοποίηση των κυπριακών τραπεζών – οι οποίες έχουν σημαντικό «ειδικό βάρος» και στην ελληνική αγορά.
Ο Γενικός Δείκτης κατέγραψε άνοδο +3,85% και διαμορφώθηκε στις 820,91 μονάδες. Η αξία των συναλλαγών ανήλθε στα 53,11 εκατ. ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση