GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΚΟΕ του ΣΥΡΙΖΑ κατά Πρετεντέρη: Να επιδοθούμε κι εμείς σε ρίψεις μπουκαλιών!

Επίθεση κατά του δημοσιογράφου, Γιάννη Πρετεντέρη εξαπέλυσε η Κομμουνιστική Οργάνωση Ελλάδας (ΚΟΕ), συνιστώσα του ΣΥΡΙΖΑ, με αφορμ...


Επίθεση κατά του δημοσιογράφου, Γιάννη Πρετεντέρη εξαπέλυσε η Κομμουνιστική Οργάνωση Ελλάδας (ΚΟΕ), συνιστώσα του ΣΥΡΙΖΑ, με αφορμή άρθρο του στο «Βήμα της Κυριακής».
«Διαβάσαμε το πόνημα του Δημοσιογράφου Γιάννη Πρετεντέρη στο «Βήμα της Κυριακής» με τίτλο «Βία με ονοματεπώνυμο» και την αναφορά του, μεταξύ άλλων, και στην ΚΟΕ για την υποδοχή του Χανς Γιόακιμ Φούχτελ στη Θεσσαλονίκη. Αφού προβληματιστήκαμε πολύ με όσα λέει ο Δημοσιογράφος, θα προτρέπουμε πλέον τα μέλη μας, και ιδιαίτερα τους νέους, αντί να αντιστέκονται στη μετατροπή της Ελλάδας σε προτεκτοράτο, αντί να αγωνίζονται για Δημοκρατία και Ανεξαρτησία, να επιδοθούν ολοκληρωτικά σε άλλες, ευγενέστερες ασχολίες, όπως η ρίψη μπουκαλιών σε αγώνες μπάσκετ» ανέφερε χαρακτηριστικά η «αιχμηρή» ανακοίνωση.
Πηγή: newpost.gr

4 σχόλια

  1. Ζήτησαν συγγνώμη από τον Γερμανό Πρόξενο!

    Κρέμασμα τώρα!

    Ολιγομελής αντιπροσωπεία εργαζομένων στην τοπική αυτοδιοίκηση, ανάμεσά τους και ένας από τους τρεις συλληφθέντες, επισκέφθηκε σήμερα τον Γερμανό Πρόξενο, για να...του ζητήσουν συγγνώμη για το επεισόδιο που προκάλεσαν σε βάρος του.
    Η συνάντηση έγινε σε πολύ καλό κλίμα και συμφώνησαν, μάλιστα, ο Πρόξενος να τους βοηθήσει σε θέματα συνεργασίας με συναδέλφους τους από τη Γερμανία.

    1 σχόλιο:..Ένας από τους τρεις συλληφθέντες Δεν θα είχε πάρει "υπερβολική δόση Τράγκα, Καμμένου ΑΝΤΑΡΣΥΑΣ κλπ.
    αυτός και θα "επανήλθε".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Παιδιά καλή η πλάκα, καλός ο χαβαλές, αλλά άμα κόψουν επιχορηγήσεις σε κόμματα και συνιστώσες, άμα κόψουν τις βολευτικές ασυλίες και το πλιάτσικο στη Σταδίου-Πανεπιστημίου. Πως να σας ρο πω; Δεν πάτε να κ΄νετε και κανένα μεροκάματο, να δείτε και πρακτικά τι σημαίνει εργατιά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σε έχουν αλλοτριώσει εντελώς. Με τον Σύριζα θα γυρίσει ο τροχός. Με ένα κουμπί και θα είμαστε στην προ του 2009 εποχή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ρε μαλάκα, τι ξέρεις εσύ από επανάσταση;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση